پنجشنبه , ۲۰ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۰:۱۳ قبل از ظهر به وقت تهران

آلودگی هوای عسلویه ۱۰۰ برابر پایتخت!

نماینده شورای اسلامی بوشهر، وضعیت آب آشامیدنی در این استان را بحرانی اعلام کرد و گفت: استانی که در کنار آب قرار دارد مردم آن تشنه هستند.

http://www.entekhab.ir/files/fa/news/1397/6/22/488302_458.jpg

به گزارش مهر، سید علی اکبر فاطمی روز پنجشنبه در نهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها افزود: بر گنج نشسته ایم، اما در حقیقت در رنج هستیم؛ مردم استان بوشهر آن چنان بهره‌ای از ثروت استان نبرده اند و به جای شیرینی عواید این ثروت، بیشتر زهر و نیش به آن‌ها رسیده است.

وی یادآور شد: بوشهر دارای ١٠ شهرستان و یکی از جنوبی‌ترین استان‌های کشور است که با ۶٢۵ کیلومتر مرز آبی طولانی‌ترین همسایگی را با آب‌های نیلگون خلیج فارس دارد و به دلیل ذخایر عظیم نفت و گاز پایتخت انرژی ایران و خاورمیانه است.

فاطمی، وجود شیلات، گمرک، صنایع دستی، صنایع دریایی، هفت میلیون اصله نخل، یازده بندر تجاری، استقرار بزرگترین صنایع کشتی سازی ایران، ١٣ درصد ذخایر نفت، ۶٧ درصد ذخایر گاز، تولید ٧٠ درصد نفت فلات قاره خارک، صدور ٩۵ درصد نفت خام کشور از پایانه‌های نفتی جزیره خارک را از جمله مزیت‌های نسبی استان بوشهر برشمرد.

وی به معضلات استان بوشهر اشاره کرد و افزود: بحران در فروش محصول گوجه‌فرنگی، ضرورت پویاتر شدن فعالیت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، پرداخت یارانه تولید کشاورزان و راه اندازی صنایع بسته بندی خرما از جمله مواردی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: استان بوشهر با وجود داشتن ظرفیت‌های لازم برای پیشرفت و توسعه صنعتی از رونق لازم برخوردار نیست.

فاطمی ادامه داد: بی توجهی مسئولان استانی به صنعت، نبود زیرساخت‌های ضروری برای تولید، مشکلات بانکی و قوانین اداری، دست و پای صنعت در استان بوشهر را بسته است.

وی اظهار داشت: تقریبا ٢۵ تا ۴۵ درصد از واحد‌های صنعتی استان بوشهر غیرفعال یا نیمه فعال است.

آلودگی هوای عسلویه ١٠٠ برابر تهران است

وی درباره آلودگی‌های زیست محیطی منطقه عسلویه گفت: برخی کارشناسان و سازمان‌ها در ارزیابی‌های خود آلایندگی هوای عسلویه را با توجه به شرایط خود ١٠٠ برابر تهران اعلام کرده اند که دلیل عمده آن، وجود مشعل‌هایی است که در فاز‌های مختلف پارس جنوبی و تولید مواد و پسماند‌های شیمیایی قرار دارد.

فاطمی خاطرنشان کرد: آلاینده‌های شیمیایی و صنعتی موجب تخریب سواحل، زمین‌های کشاورزی، فرسایش خاک، انقراض گونه‌های جانوری و گیاهی به ویژه جنگل حرا شده است.

عضو شورای اسلامی شهر بوشهر اظهار داشت:چرا سهم بدی آب و هوا برای شاغلان استان بوشهر تنها ۶ درصد است و این در حالی است که در استان مجاور ٢۵ درصد لحاظ می‌شود.

هزار و ٣٣٠ کلاس درس در بوشهر مخروبه است

فاطمی در ادامه به مسأله کمبود کلاس‌های درس در این استان اشاره کرد و افزود: درصد بالایی از مدارس مخروبه هستند و تعداد هزار و ٣٣٠ کلاس درسی به دلیل مخروبه بودن، بلا استفاده اعلام شده است.

منطقه آزاد در بدترین شرایط برای بوشهر مصوب شده است

وی درباره وضعیت صیادان استان بوشهر نیز گفت: منطقه آزاد در بدترین شرایط برای استان مصوب شده است؛ زمانی که نرخ ارز ثبات کمتری دارد و لنج‌های سنتی به گل نشسته و صیادان بیکار گاهی مجبورند برای صید به نقاط دور دست از ساحل بروند و در مواقعی مورد تهاجم یگان‌های مرزی کشور‌های همسایه قرار گیرند.
به گزارش ایرنا، نهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها به ریاست مرتضی الویری و با حضور نمایندگان شورا‌های اسلامی شهر و روستا در محل مجلس شورای اسلامی سابق برگزار شد

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *