رئیس شبکه هپاتیت کشور گفت: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت B و ۱۸۶ هزار نفر مبتلا به بیماری هپاتیت C در کشور داریم که خوشبختانه با واکسیناسیون هپاتیت B از سال ۱۳۷۳ و ارتقای سطح آموزش در این زمینه، عملا این بیماری در کشور رو به کاهش رفته است.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سیدموید علویان در مراسم برگزاری کمپین مبارزه با هپاتیت در بیمارستان ساسان تهران ( متعلق به بنیاد شهید) افزود: هپاتیت B از جمله ویروس هایی است که از دیرباز در کشور ایران وجود داشته و شیوع این بیماری پیش از این در جامعه ایران بیش از ۳ درصد و در برخی از نقاط کشور بیش از ۵ درصد بود اما اکنون به زیر ۲ درصد رسیده است.
وی اظهار داشت: همچنین با توجه به قرار گرفتن این بیماری در فهرست حمایت بیمه، هزینه های درمان برای بیماران تحت پوشش بسیار کاهش یافته است.
کمپین مبارزه با هپاتیت توسط بیمارستان ساسان و با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مرکز بهداشت شمال غرب تهران و دایره سلامت شهرداری منطقه ۶ برگزار شد.
علیرضا توکلی، رئیس بیمارستان ساسان در این مراسم با بیان اینکه کمپین ها وظیفه برجسته کردن موضوعات و مشخص کردن ضرورت و اهمیت آن موضوع را دارند، گفت: بیمارستان ساسان به عنوان نماینده بنیاد شهید برگزاری این کمپین را بر عهده گرفت.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در کلینیک بیمارستان ساسان روزانه هزار نفر ویزیت می شوند، در نتیجه محل مناسبی برای برگزاری کمپین با حضور بسیاری از بیماران و مراجعان بود. علاوه بر این اطلاع رسانی های گسترده ای در سطح منطقه صورت گرفته است که تعداد مراجعان استفاده کننده از این خدمات افزایش یابد.
توکلی ادامه داد: هپاتیت C با استفاده از دارو کاملا قابل درمان است و تا سال ۱۴۰۴ ریشه کن خواهد شد. همچنین لازم است تا عموم مردم بدانند در قبال این بیماری چگونه رفتار کنند و این موضوع از طریق اطلاع رسانی و آموزش امکانپذیر است.
کمپین مبارزه با هپاتیت همزمان در بیمارستان سازان برگزار شد. هدف از برگزاری این کمپین، اطلاع رسانی و مبارزه با هپاتیت به صورت خودآموزی و خود مراقبتی است. در این کمپین، تمام افراد مراجعه کننده توسط پزشکان ویزیت شدند و مشاوره های لازم را درباره بیماری هپاتیت دریافت کردند و در صورت لزوم نیز بهصورت رایگان تحت واکسیناسیون قرار گرفتند.