افرادی که اضافه وزن دارند و درصدد کاهش آن هستند، باید در سبک غذا خوردن خود تغییراتی را لحاظ کنند!
آیا تند خوردن غذا باعث چاقی و اضافه وزن می شود؟
ایسنا : متخصصان سلامت در مطالعهای به بررسی نقش آهسته غذا خوردن در کاهش وزن پرداختند.
افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند ممکن است روشهای متعددی را برای جذب میزان کمتری از کالری امتحان کنند، اما متخصصان در یک بررسی جدید بر ارزیابی نقش آهسته غذا خوردن در کاهش وزن پرداختند.
متخصصان بر اساس اطلاعات جمعآوری شده از نزدیک به ۶۰ هزار نفر دریافتند اقداماتی، چون آهسته غذا خوردن، خودداری از مصرف مواد خوراکی پس از وعده غذایی شام و خودداری از خوردن، دو ساعت پیش از خوابیدن با کاهش نرخ چاقی و کوچکتر شدن دور کمر مرتبط است.
در این بررسی روی تعدادی از مبتلایان به دیابت نوع دو در ژاپن که در فاصله سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ یک تا سه بار چکآپ سلامتی داشتهاند، آزمایشاتی انجام شد. این افراد به پرسشهایی در مورد عادات غذا خوردن و خواب همچون سرعت غذا خوردن و مصرف مواد غذایی پیش از خوابیدن و پس از صرف شام پاسخ دادند.
در شروع مطالعه بیش از نیمی از این افراد اظهار داشتند که با سرعت طبیعی غذا میخورند هرچند حدود یک سوم از آنان سریع غذا میخوردند.
محققان در مقایسه انجام داده مشاهده کردند افرادی که با سرعت عادی غذا میخورند ۲۹ درصد نسبت به گروه دیگر کمتر احتمال دارد دچار چاقی شوند. همچنین افرادی که با سرعت پایین غذا میخورند ۴۲ درصد کمتر در معرض چاقی هستند.
به گزارش مجله تایم، پیش از این محققان اظهار کرده بودند که سریع غذا خوردن در مقاومت انسولینی و گلوکز اختلال ایجاد میکند که بر متابولسیم و چربی سوزی تاثیر میگذارد.