مجله انلاین دوستان : رییس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بین المللی ایران (اصکابا) درباره اعزام نیروهای کار ایرانی به کشورهایی همچون کانادا، گفت: چند ایالت کانادا از جمله آلبرتا علاقهمند به جذب نیروی کار است. ایالت آلبرتا در بخش نفت و گاز فعال است…
رییس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بینالمللی از استرالیا و کانادا به عنوان بازارهای مناسب برای نیروهای کار ایرانی نام برد و گفت: برنامه و استراتژی مدونی از سوی وزارت کار برای اعزام نیروی کار ایرانی به خارج دیده نمیشود.
حسن کرباسی ، افزود: به دنبال سفر هیات ایرانی به استرالیا و حضور مقامات استرالیا در کشورمان، چندین جلسه برگزار شد که پیشنویسی را تهیه و برای مقامات استرالیا ارسال کردیم و در انتظار پاسخ آنها هستیم.
وی افزود: در صورتی که نظر آنها مثبت باشد در قالب امضای یک تفاهمنامه همکاری میان دو کشور اعزام نیروهای کار ایرانی اتفاق خواهد افتاد.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بین المللی ایران (اصکابا) درباره اعزام نیروهای کار ایرانی به کشورهایی همچون کانادا، گفت: چند ایالت کانادا از جمله آلبرتا علاقهمند به جذب نیروی کار است. ایالت آلبرتا در بخش نفت و گاز فعال است و به نیروی کار ماهر و متخصص نیاز دارد اما ایرانیان به دلیل شرایط سخت این استان تمایل زیادی به استقرار در آنجا ندارند و بیشتر به استقرار در مونترال و تورنتو علاقهمندند لذا در حال پیگیری و رایزنی هستیم تا فرصتهای خوبی در این بخش جذب کنیم.
کرباسی از استرالیا به عنوان یکی دیگر از کشورهای مطلوب برای اعزام نیروی کار نام برد و افزود: برنامه اعزام نیروهای کار ایرانی به این کشور در دست پیگیری و انجام است.
وی همچنین درباره اعزام نیروی کار به کشورهای همسایه گفت: با وجود آنکه این کشورها به شدت علاقهمند به حضور نیروهای کار ایرانی هستند به ویژه کشور عراق که در بحث بازسازی و فعالیتهای عمرانی از نیروهای ماهر ایرانی استقبال میکند اما به دلیل عدم اطمینان از امنیت این کشورها متقاضی اعزام به آنها کاهش یافته است.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی کاریابیهای بینالمللی (اصکابا) با بیان اینکه برنامهای در وزارت کار برای اعزام نیروهای کار ایرانی وجود ندارد، گفت: متاسفانه عزم جدی برای اعزام نیروی کار ایرانی به چشم نمیخورد و برنامه مدون و پایهگذاری شدهای نیز در دست نیست.
کرباسی با اشاره به کارگروه ماده ۳۵ آییننامه اجرایی کاریابیها گفت: بر اساس قانون متولی برنامهریز در حوزه اعزام نیروی کار، کارگروه ماده ۳۵ است که نمایندگان تمام دستگاههای مرتبط، عضو آن هستند. وظیفه این کارگروه سیاستگذاری و برنامهریزی برای اعزام است و باید با ریاست معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار برگزار شود که متاسفانه از ابتدای دولت یازدهم تاکنون یکبار هم تشکیل جلسه نداده است.
به گفته وی وزارت کار باید زمینه فعالیت صنایع در خارج کشور را مطالعه و فرصت استفاده از بازارهای کار بین المللی برای کارجویان را فراهم کند.