یکشنبه , ۲۴ ام فروردین ماه سال ۱۴۰۴ ساعت ۴:۳۱ قبل از ظهر به وقت تهران

احمدخاتمی: مذاکره در چنین شرایطی یعنی ذلّت

خطیب نماز جمعه تهران: در چنین شرایطی، مذاکره به معنای تسلیم است و تسلیم یعنی ذلّت و ملت عاشورایی ایران ذلّت ناپذیر است و شعار ملّت عاشورایی ما، هیهات منه الذله است.

ترامپ مدام می‌نالد از اینکه مردم ایران مرگ بر آمریکا می‌گوید. مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر شما زورگوها. با مردم آمریکا دعوا نداریم.

ترامپ مثل یک دزد سر گردنه است که باج‌گیری می‌کند؛ می‌گوید عربستان پانصد میلیون دلار بدهد تا امنیتش را تأمین کند، سال آینده هم باید بیشتر بدهد. عجیب است اینطور پول می‌گیرد در حالی که بحران در کشور خودش غوغا می‌کند.

ما با دیوانه‌ای طرف هستیم که اگر یک قدم عقب بنشینیم، ده قدم جلو می‌آید؛ باید سر این دیوانه را به سنگ کوبید. تنها کسی هم که می‌تواند سر این دیوانه را به سنگ بکوبد، ملّت بزرگ ایران است.

یکی از این تهدیدها به صفر رساندن صادرات نفت ایران است. آمریکا به خوبی می‌داند و خود را به نادانی می‌زند؛ به فضل خدا نظام ما هرچقدر بخواند نفت تولید می‌کند و به کوری چشم شما هرچقدر بخواهد صادر می‌کند. آمریکا این را هم بداند که این شیطنت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند.

https://www.rishenews.com/assets/rishe.ir/styles/org/public/repo/pics/1394/04/19//pic-7099-1436526398.jpg?itok=eCdyvoY_

/فارس

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *