الهام نامی بازیگر سینما و تلوزیون میگوید : وقتی گریم پیری ام را در «چراغ های ناتمام» دیدم، شگفتزده شدم!
الهام نامی بازیگر «چراغ های ناتمام» میگوید در سه مقطع مختلف سنی در این فیلم بازی کرده و هنگامی که گریم دوران پیری خود را دیده، شگفت زده شده است.
وی ادامه داد: البته در سابقه تئاتری ام این که چند شخصیت را به طور همزمان با بازه های متفاوت سنی از یک شخصیت واحد ایفا کنم پیش آمده بود، به عنوان مثال در نمایشی که امسال در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر با عنوان «پرسه های موازی» دارم به عنوان بازیگر با ۲ نقش کاملا متفاوت حضور دارم اما در سینما به دلیل خصیصه دوربین و نزدیکی اش به بازیگر ماجرا پیچیده تر و ترسناک است چون کوچکترین کنش و واکنش بزرگتر از آنچه در واقعیت است به نظر می رسد و این کار بازیگر را سخت می کند. به هر حال من امسال در جشنواره های تئاتر و فیلم فجر آثاری را دارم که در نهایت باید مخاطب آنها را بپسندد و مهم تر این که باورشان کند.
بازیگر فیلم «چراغ های ناتمام» عنوان کرد: جدا از تمرینها و تلاش هایی که برای بهتر بازی کردن داشتم، طراحی چهره پردازی هم به من برای قرار گرفتن در قالب نقش کمک کرد چون من سه مقطع مختلف را در این فیلم بازی کردم و هنگامی که گریم دوران پیری خودم را دیدم شگفت زده شدم و به نظرم مخاطب هم بعد از تماشای فیلم «چراغ های ناتمام» از دیدن کاراکتری که بازی می کنم، غافلگیر خواهد شد.
بازیگر فیلم سینمایی «چراغ های ناتمام» درباره همکاری با بازیگرانی چون داریوش ارجمند، شقایق فراهانی و مجید صالحی گفت: برایم حضور در جمع بزرگان بسیار خوشحال کننده بود، از همکاری با این گروه واقعا لذت بردم و همکاری خیلی خوبی داشتیم.
نامی بیان کرد: در مجموع شرایط خوبی در زمان تولید فیلم وجود داشت. گروهی جوان و با انرژی در این فیلم همکاری می کردند که تنها به کار فکر می کردند و هیچ حاشیه ای وجود نداشت و این همه انرژی و حساسیت اعضای گروه برایم جالب بود.
نامی در پایان اظهار کرد: من در «چراغ های ناتمام» تجربه خاصی داشتم و حضور در سه مقطع زمانی با گریم ها و بازی متفاوت برایم چالش بزرگی بود. به همین دلیل فکر می کنم نتیجه کار خوب شده باشد. امیدوارم زحمات مصطفی سلطانی و بچه های گروه در جشنواره فجر و در زمان اکران دیده شود و شرایط خوبی برای فیلم اتفاق بیفتد، چون فیلم «چراغ های ناتمام» فیلم با ارزشی است و لیاقت دیدن شدن را دارد.
فیلم سینمایی «چراغهای ناتمام» درباره نویسنده ای پایبند به باورهای اعتقادی است که به دنبال مضمونی مرتبط با باورهایش میگردد.