کیهان نوشت:دشمنان یک روز رسانه ملی را «میلی» معرفی می کنند چون – به تعبیری- مطابق میل دشمن رفتار نمی کند. یک روز، بهره از یک لهجه در یک سریال و فیلم را توهین به بخشی از مردم ایران معرفی می کنند. یک روز بدون سند، از سانسور واقعیت در آینه صدا و سیما سخن میگویند. یک روز بیان واقعیت را تحریف و توهین معرفی می نمایند و…
در قبال این حملات و مواضع معاندانه چه باید کرد؟چه شیوه ای باید پی گرفت تا دشمن در رسیدن به اهداف منحوس خود از راه باز بماند؟
صداو سیما مجموعه ای بزرگ است که در دو صورت می تواند در قامت ابرقدرت رسانه ای ظاهر شود.
حضور و مشارکت حداکثری در میدان انتخابات و… یکی از تجلیات تهییج رسانه ای است که موید سرمایه بزرگ مخاطب است. این سرمایه به رسانه ملی اعتماد به نفس و مجال عمل و زمینه بقا داده است. با بهره از هنرمندان برتر و حفظ جذابیت در برنامه سازی با اتکا به برنامهریزی علمی و بر پایه نقشه راه باید سرمایه کلان مخاطب حفظ شود. سرمایهای که رسانه های بیگانه و معاند از آن بی بهرهاند!
دوم: جذب و حفظ و افزایش قدرت علمی عناصر حزباللهی!با این اتفاق سربازان و افسران فرهنگی متعهد، تنها رسانه شنیداری و دیداری نظام را قدرت می دهند و محصولات آن را محتوای اسلامی می بخشند.
سوم: صدا و سیما باید از این پس در قبال افشای چهره های معاند داخلی بی رو دربایستی عمل کند. تعارف را کنار بگذارد. باید به تحلیل موضعگیری های رسانه ای دشمن، به هنگام و پر شدت ظاهر شود. رسانه ملی باید حکم رسانه افشاگر و حرفهای را پیدا کند.