حسین پاکدل برادر بزرگ مهدی پاکدل متولد ۷ ام دی ماه سال ۱۳۳۸ در اصفهان بوده و فارغ التحصیل لیسانس مهندسی کشاورزی از دانشگاه شیراز می باشد، فعالیت خود را با رادیو شروع کرد سپس مدیر پخش شبکه ۱ شد و حالا بازیگری را ادامه می دهد.
وی از سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۳، مدیریت پخش شبکه اول سیما را بر عهده داشت. همچنین مدیر دورههای دهم و یازدهم جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان بود.
در سال ۱۳۷۴ برنامه قصه های شب سیما را برای تلویزیون نوشت و تهیه کنندگی کرد، سپس تهیه کننده برنامه های اینجا ایران است سال ۷۵ و مجموعه عروسکی صفرآقا در سال ۷۶ را برعهده داشت.
ماجرای ممنوع التصویری وی در تلویزیون : قرار بود همچون سالهای قبل حسین پاکدل از مسوولین عالیرتبه و همچنین مجری سالهای گذشته در صداوسیما اجرای برنامه اختتامیه سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر را بر عهده داشته باشد، اما ناگهان او از این کار به دلیل ممنوعالتصویری در تلویزیون کنار گذاشته شد؛ و اجرای برنامه به محمدرضا شهیدیفرد محول شد؛ تغییر مجری، اجرای ضعیف و حرفهای کنایهآمیز شهیدیفرد به هنرمندان در رسانهها بازتاب فراوانی داشت.
حسین پاکدل اواسط دهه ۶۰ با عاطفه رضوی ازدواج کرد، ثمره این زندگی مشترک تنها یک دختر به نام سبا (صبا) پاکدل متولد ۱۳۶۷ می باشد که حالا در کانادا – ایران در رفت و آمد می باشد.
بیوگرافی عاطفه رضوی
عاطفه رضوی متولد ۱۵ ام اسفند ماه سال ۱۳۴۷ در تهران بوده و فارغ التحصیل دوره های گریم زیر نظر استاد عبدالله اسکندری در سال ۱۳۶۵ می باشد.
او درسال ۱۳۶۳ در دوره دبیرستان موفق به کسب رتبه اول در اجرای نمایش شد و به دنبال آن توسط آموزش و پرورش ناحیه به وزارت ارشاد معرفی گردید.
او دوره دو ساله تئاتر را در تالار محراب گذراند و سال ۱۳۶۵ به عنوان هنرجوی گریم زیر نظر عبدالله اسکندری شروع به کار نمو.
عاطفه رضوی یک تجربه کوتاه زناشویی با مهرداد شکرابی قبلا داشته است.
جوایز و افتخارات عاطفه رضوی
(جشنواره ی بین المللی فیلم فجر دوره ی دهم ایران )
کاندید بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم نرگس در سال ۱۳۷۰
(جشنواره ی بین المللی فیلم فجر دوره ی چهاردهم ایران )
کاندید بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم چهره در سال ۱۳۷۴
(جشنواره ی بین المللی فیلم فجر دوره ی شانزدهم ایران )
کاندید بهترین چهره پردازی برای فیلم ساغر در سال۱۳۷۶
طراح چهره پردازی
آدمکش (۱۳۸۸)
حریم (۱۳۸۷)
رئیس (۱۳۸۵)
تله (۱۳۸۴)
حکم (۱۳۸۴)
قتل آنلاین (۱۳۸۴)
برگ برنده (۱۳۸۲)
مزاحم (۱۳۸۰)
هفت ترانه (۱۳۸۰)
بوی کافور، عطر یاس (۱۳۷۸)
شهر زنان (۱۳۷۷)
روزی که هوا ایستاد (۱۳۷۶)
ساغر (۱۳۷۶)
کتونی سفید (۱۳۸۶)
چهره پردازی عاطفه رضوی
برگ برنده (۱۳۸۲)
مزاحم (۱۳۸۰)
هفت ترانه (۱۳۸۰)
آب و آتش (۱۳۷۹)
بوی کافور، عطر یاس (۱۳۷۸)
داستانهای جزیره (اپیزود اول، دختردایی گمشده) (۱۳۷۷)
ساغر (۱۳۷۶)
عشق گمشده (۱۳۷۵)
مرد آفتابی (۱۳۷۴)
روزهای خوب زندگی (۱۳۷۳)
کیمیا (۱۳۷۳)
روز فرشته (۱۳۷۲)
یک مرد یک خرس (۱۳۷۱)
خانه خلوت (۱۳۷۰)
راز چشمه سرخ (۱۳۷۰)
شب های زاینده رود (۱۳۶۹)
عروس (۱۳۶۹)
دزد عروسک ها (۱۳۶۸)
مادر (۱۳۶۸)
روز باشکوه (۱۳۶۷)
زرد قناری (۱۳۶۷)
سالهای خاکستری (۱۳۶۷)
خانهٔ مثل شهر (۱۳۶۶)
ردپایی بر شن (۱۳۶۶)
بازیگری عاطفه رضوی
کیمیا (۱۳۹۴)
سال های ابری
قصه ها (۱۳۹۰)
همسایه ها (۱۳۷۹)
رقص شیطان (۱۳۷۹)
افسانه پوپک طلائی (۱۳۷۷)
قصه های کیش(اپیزود اول، کشتی یونانی) (۱۳۷۷)
بانوی اردیبهشت (۱۳۷۶)
چهره (۱۳۷۴)
سفر به چزابه (۱۳۷۴)
نجات یافتگان (۱۳۷۴)
زینت (۱۳۷۲)
یک مرد یک خرس (۱۳۷۱)
نرگس (۱۳۷۰)
زیر بامهای شهر (۱۳۶۸)
آن سوی آتش (۱۳۶۶)
بخشی از گفتگوی خواندنی حسین پاک دل و برادرش مهدی پاک دل
با توجه به تفاوت سن شما و از آنجا که مطابق معمول ژنتیکی و خانوادگی شما خیلی زود موها و محاسن تان هم سفید شد، آیا حسین آقا برای شما حالت پدرانه داشت؟
– مهدی: صد در صد. دور از جان ایشان آری. این حالت بود. من خیلی جوان بودم که ما پدرمان را از دست دادیم. من آن درهنگام بیست سالم بود و برادرم مدام برایم یک تکیه گاه و حریم امن بعنوان اخوی بزرگتر بود که جای پدر را کاملاً برایم پر میکرد .
دختر و همسر حسین پاکدل
آقای پاکدل. شما می خواستید دوست مهدی باشید یا اخوی بزرگتر یا حتی جانشین جایگاه پدر؟ بهرحال مهدی در جوانی پدر را از دست داد. شما کدامیک وجه را بیش تر دوست داشتید و در رفتارتان با وی مد نظر داشتید؟
– حسین:من به این چیزها فکر نمی کردم. مهدی خود می داند که من به درک لحظه بیش تر اهمیت می دادم و می دهم. گاهی اوقات به وی می گفتم مهدی کجایی؟ یک جایی همدیگر را ببینیم. اگر می دیدمش می گفتم خب، دیدمت. هر چند که از دیدنت سیر نمی شوم ولی می دانم کار داری. برو، در حدی که همدیگر را چند لحظه ببینیم و از دیدن هم لذت ببریم برای من کفایت داشت و دارد. در روزگاری که آدم ها در کنار هم هستند ولی همدیگر را نمی بینند، یعنی آن قدر مشغله های مصنوعی به وجود آمده است که آدم ها از دیدن هم غافلند.
خیلی نمی خواهم وارد مسئله توسعه رسانه ها بشوم. مسئله دیدن صرفا همین نگاه کردن نیست بلکه مسئله جذب مطرح است. خود مهدی می داند، من هنگامی که نگاهش می کنم گویی وی را اسکن می کنم و گویی می نوشم مهدی را. یعنی با چشمم می خورمش. برایم، اینقدر دیدن وی لذتبخش است.
حسین پاکدل و همسرش
مدام هنگامی که می بینمش میگویم خدایا، آیا فردا هم می بینمش. ان شاءالله همیشه سلامت باشد و منظورم این نیست که می ترسم خدای ناکرده برای وی اتفاقی بیفتد بلکه این مسئله متقابل است و با خودم میگویم که آیا من فردا هم این چشم را دارم که وی را سیر ببینم. کار جهان که حساب و کتاب ندارد. احتمالا از این در رفتم بیرون و چشمم اسیب دید. دلم می خواهد تا چشمم کار میکند ، ببینمش. فقط مهدی نیست و این حالت برای تمامی نزدیکان و دوستانم هم هست.
اما طبیعتا آدم به همه که به یک نسبت محبّت ندارد. محبّت ها متمایز است. نکته دیگر این است که حسن برادری این است که تو بی توقع محبّت داری و فکر نمی کنی که هنگامی که من عاشق مهدی هستم بنابراین مهدی هم باید عاشق من باشد. نه، عشق برادری خدای گونه است. خدا هیچ وقت سر بندگانش منت نمی گذارد و اما من می دانم این حس در مهدی هم موجود است .
حسین پاکدل و دخترش
رابطه شما در خصوص مسایل زندگی و ورود به مسایل زندگی چطور بود؟ به عنوان مثال بعنوان براد ر بزرگتر آیا در خصوص مسائلی مانند ازدواج یا مسائلی از این دست توقع داشتید یا دارید که با شما مشورت کند؟ آیا در خصوص انتخاب هایش در تئاتر یا سینما هم با شما مشورت می کنند؟
– حسین:من هیچ وقت در شرایطی نبودم که بخواهم تعیین تکلیف کنم. درصورتی که جایی لازم دید با من مشورت کرد و من هم نظرم را گفتم. این اما دو طرفه است و خیلی اوقات من احتیاج به مشورت مهدی داشتم و دارم. به وی زنگ می زدم یا درصورتی که جایی همدیگر را می دیدیم با وی در مورد هر موضوعی که داشتم صحبت کردم و نظرش را گرفتم. ما کارهای مشترک زیادی هم با هم کردیم، هم تئاتر و هم کارهای دیگر.
فعالیت های هنری حسین پاکدل
تئاتر
– بازی در تئاتر کلنل؛ تهران؛ ۱۳۹۶( سالار عقیلی قطعه ای موسیقی با همین نام برای این تئاتر منتشر نمود)
– نویسندگی و کارگردانی حضرت والا
– نویسندگی و کارگردانی رقص زمین
– نویسندگی و کارگردانی سمفونی درد
– نویسندگی نمایش نامه دکتر نون( به کارگردانی هادی مرزبان) برداشتی از رمان نوشتهٔ شهرام رحیمیان
– نویسندگی نمایش نامه پروانه های آسیایی( به کارگردانی محمد حاتمی) با نگاهِ آزاد به رمان تنهایی پرهیاهو اثر بهومیل هرابال
– کارگردانی نمایش’ کابوس حضرت اشرف’
– نویسندگی نمایش نامه« پروانه های آسیایی»( محمد حاتمی) تهران، تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۵
مراسم ازدواج دختر حسین پاکدل
سینما و تلویزیون
– بازیگری در مانکن( ۱۳۹۷)
– بازیگری در دیدن این فیلم جرم است!( ۱۳۹۷)
– بازیگری در از یادها رفته( ۱۳۹۶)
– بازیگری در عالیجناب( ۱۳۹۶)
– بازیگری در استیگمات( ۱۳۹۶)
– بازیگری در پشت دیوار سکوت( ۱۳۹۵)
– بازیگری در خوب، بد، جلف( ۱۳۹۵)
– بازیگری در خانه کاغذی( ۱۳۹۵)
– بازیگری در لانتوری( ۱۳۹۴)
– بازیگری در آزادی مشروط( ۱۳۹۲)
– بازیگری در برف روی کاج ها( ۱۳۹۰)
– بازیگری در مسافر ری( ۱۳۷۹)
– بازیگری در یاس های وحشی( ۱۳۷۶)
– نویسندگی فیلمنامه سریال دکتر حسابی
– نویسندگی فیلمنامه همسایه ها