در زمانهای گذشته مردم بومی این درخت کشنده را کشف کردند، آنها از شیره ی سمّی درخت بر ضد دشمنان خود استفاده می کردند. ساکنان بومی کارائیب با عصاره ی این درخت تیرهای خود را زهرآگین می کردند و یا با ریختن برگ های آن در منابع آب، دشمنانشان را مسموم می نمودند.
هرگونه تماس با اجزای این درخت از جمله شیره ی آن باعث سوختگی شدید پوستی می گردد، اگر در هنگام ریزش باران زیر این درخت ایستاده باشید، عصاره و مایعات ناشی از آن که حاوی ترکیب phorbol است ممکن است باعث سوختگی کامل بدن شود و رنگ آمیزی خودروهای پارک شده در زیر این درخت سمی پس از ریزش باران به شدت آسیب می بیند و کنده می شود.
میوه ی مانچینیل شبیه سیب است که به آن “سیب مرگ” می گویند و سمی و کشنده است. با وجود اینکه میزان سم موجود در سیب کمتر از شیره ی آن است اما خوردن آن نیز خطر بزرگی برای زندگی انسان ها به شمار می رود. خوردن میوه ی مانچینیل باعث تاول زدن دهان، تورم گلو، و مشکلات مختلف در دستگاه هاضمه و متورم شدن آن می گردد.
استنشاق دود ناشی از سوختن چوب این درخت نیز عوارض جانبی همانند سرفه، التهاب حنجره، و التهاب ریه ها و حتی نابینایی را به دنبال دارد.
از درخت مانچینیل در کتاب رکوردهای گینس به عنوان خطرناک ترین درخت دنیا یاد شده است، حتی لباس های محافظتی هم گاهی نمی توانند مانع از آسیب ها و خطرات این درخت عجیب شوند.
درختان مانچینیل در سواحل دریای کارائیب می روید و شاخ و برگ ها ی انبوه آن نمای ساحل را می پوشانند. پس اگر برای تعطیلات به جزایر کارائیب می روید از این درخت و سیب های کشنده اش دوری کنید.