هنرمندان و ورزشکاران به ویژه فوتبالیست ها سوژه همیشگی رسانه ها و مردم هستند و خیلی ها اتفاقات زندگی آنان را دنبال می کنند. فوتبالیست ها و خوانندگان همیشه در تیتر یک خیلی از رسانه ها بوده اند و علاقه و زندگی خصوصی آن ها بر کسی پوشیده نیست، برای مثال علاقه فوتبالیست ها به خوانندگی و برعکس.
هفته نامه دیدهبان – محمد حسین عباسی: وقتی اولین روزنامه های رنگی در ایران منتشر شدند، فوتبالیست ها و خواننده ها در کنار هم سوژه اصلی جلدها به شمار می رفتند. این رابطه نزدیک تا امروز نیز ادامه پیدا کرده و حتی جدی تر شده است. بسیاری از فوتبالیست ها با وسوسه خوانندگی روبرو شده اند و بسیاری از خواننده ها در نزدیک ترین فاصله ممکن با فوتبال قرار گرفته اند. این ناخنک ها البته چندان موفق نبوده اند چرا که جامعه عموما از این اتفاق استقبال نمی کند و هر دو حوزه آنقدر تخصصی هستند که تمرکز همزمان روی آنها، دشوار به نظر می رسند. با این وجود فوتبالیست ها هنوز هم از رویای میکروفون جدا نمی شوند و خواننده ها همچنان از پرچم های رنگی هواداری دست نمی کشند.
فرزاد فرزین
دوستان قدیمی فرزاد فرزین معتقدند او این شانس را داشته که در فوتبال هم به یک ستاره تبدیل شود. فرزاد در آغاز جوانی فوتبال را به صورت جدی دنبال می کرده، اما از یک جایی به بعد ترجیح داد همه هوش و حواس اش را در تسخیر موسیقی قرار دهد. روزنامه های ورزشی قبل از هر دربی برای مصاحبه با چهره های هنری، به سراغ فرزاد می روند، چرا که او کاملا فوتبالی و به شدت پرسپولیسی است. فرزاد تا امروز ترانه ای برای قرمزها نخوانده اما امیدوار است یک روز بتواند در ورزشگاه آزادی تهران برای مخاطبانش کنسرت اجرا کند.
بختیار رحمانی
قبل از آن که بختیار رحمانی به برنامه نود دعوت شود و روبروی عادل فردوسی پور بنشیند، خیلی ها از عشق و علاقه دیرین او به خوانندگی خبر نداشتند. نودی ها حتی خود این فوتبالیست را با اشاره به موزیک ویدئوی کردی اش و پخش لحظاتی از آن روی آنتن غافلگیر کردند. این ویدئو مربوط به روزهایی بود که بختیار، رویای خواننده شدن در سر داشت. او هیچ وقت یک خواننده حرفه ای نشد و به جای این رشته هنری، ورزش فوتبال را برای ساختن آینده اش انتخاب کرد.
شکل و شمایل در این موزیک ویدئو نیز، برای شهرت امروز او چندان افتخارآمیز نبود. ستاره متولد سرپل ذهاب باشگاه ذوب آهن، تقریبا به همه آرزوهای فوتبالی اش رسید، از قهرمانی با فولاد تا بازی با استقلال و البته سفر به جام جهانی. او این روزها منشانی از بختیار آماده سال های گذشته ندارد اما هنوز می تواند آمادگی اش را به دست بیاورد. بین رحمانی و میکروفون فاصله زیادی ایجاد شده اما بعید نیست او در پایان دوران فوتبال دوباره به سراغ خواندن آهنگ های کردی برود.
شیث رضایی
از همان نوجوانی عادت داشت در اردوی تیم های ملی بازیکنان را کنار هم جمع کند و برای شان بخواند. همبازی های شیث در پرسپولیس نیز در هر شرایطی ناچار بودند به صدای این بازیکن گوش بدهند. البته او صدای خوبی داشت و آهنگ هایش توی ذوق نمی زد. شیث که متخصص کوک کردن ساز مخالف در پرسپولیس هم بود، بعد از کنار گذاشته شدن از سوی این باشگاه وضعیت فوتبالی جالبی نداشت و سرانجام به کلی قید فوتبال را زد و خواننده شد. او همچنان در موسیقی فعالیت می کند و آهنگ هایش را برای دانلود روی وب سایت های مختلف قرار می دهد. شیث در فوتبال پر از استعداد بود اما به خوبی از این استعداد استفاده نکرد. او در خوانندگی نیز با استعداد به نظر می رسد اما هیچ تضمینی وجود ندارد که از این استعداد هم استفاده کافی را ببرد.
نیما نکیسا
در نسل محبوب ۹۸، کیفیت نکیسا هرگز نزدیک احمدرضا عابدزاده هم نبود اما این دروازه بان توانست در مسابقه با یوگسلاوی در جام جهانی درون دروازه ایران بایستد. نکیسا حتی قبل از فوتبال، شیفته موسیقی بود و در سال های آخر بازی، موسیقی را جدی تر گرفت. «خدا کنه بارون بیاد» نام آلبوم این دروازه بان است که هر سبک آهنگی در آن وجود داشت. ۱۳ سال قبل حتی چند موزیک ویدئوی نکیسا از شبکه های ماهواره ای نیز پخش شدند. نیما قبل از جام جهانی ۲۰۰۶، با حضور میناوند و پژمان جمشیدی برای تیم ملی آهنگ خواند و بعد از فوت هادی نوروزی نیز، خواننده اصلی آهنگ یادبود باشگاه برای کاپیتان ابدی شد.
رضا یزدانی
خوانندگی همیشه انتخاب اول رضا یزدانی بود، اما اگر قرار بود او کار متفاوتی را برای خودش انتخاب کند، قطعا به سراغ دروازه بانی فوتبال می رفت. رضا که تعداد آلبوم هایش حالا به تعداد انگشت های دو دست رسیده، در چند مسابقه خیریه و دوستانه فوتبال و فوتسال توی دروازه ایستاده و فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. او با کیفیتی که از خودش نشان داده همین حالا می تواند در لیگ فوتسال ایران به میدان برود. این خواننده موفق موسیقی راک که این سال ها به سبک پاپ نزدیک شده، در بازیگری هم توانا نشان داده است.
مهرداد میناوند
همه آنهایی که با آهنگ «تک ستاره» یا ویدئوی «مادر» از مهرداد میناوند برخورد کردند، به شدت غافلگیر شدند. همیشه در اطراف تیم ملی شنیده می شد که مهرداد صدای خوبی دارد اما این آهنگ در حد و اندازه های یک خواننده حرفه ای بود و نه یک فوتبالیست که قصد دارد به خوانندگی ناخنک بزند. تحریرهای او شبیه یکی از خواننده های معروف خارج نشین بود و آهنگ اش نیز با استقبال زیادی روبرو شد. مهرداد اما هیچ وقت خوانندگی را چندان جدی نگرفت و آلبومی روانه بازار نکرد. او یک بار در دوراهی فوتبال و موسیقی، فوتبال را انتخاب کرده، و برای همیشه به این انتخاب وفادار ماند.
تتلو
او که چند دوست صمیمی در بین فوتبالیست ها داشت از یک جایی به بعد هر کاری که به ذهن اش می رسید انجام داد تا فوتبالیست شد. این خواننده زیرزمینی جنجالی، ابتدا برای پیوستن به پرسپولیس تلاش کرد اما به بن بست رسید. بعد استقلالی شد و خودش را در معرض دید استقلالی ها قرار داد اما باز هم خبری نشد. سومین تیم محبوب او راه آهن بود. حتی سرمربی وقت راه آهن فرهاد کاظمی به شوخی و جدی از امضای قرارداد با این بازیکن خبر داد اما آخرین دورخیز تتلو برای فوتبالیست شدن هم به شکست انجامید. جالب این که او اعتقاد داشت در هر مسابقه ۱۰۰ هزار نفر را به ورزشگاه خواهد کشاند. تتلو برای فوتبالیست شدن یک چیز مهم نداشت و آن چیز استعداد بود.
رضا عنایتی
رضا عنایتی در اوج شهرت در برابر هوس خوانندگی تسلیم شد و اولین و آخرین آلبوم زندگی اش را سال ۸۹ منتشر کرد. «همه چیم تو» نام آلبومی بود که حتی از سوی استقلالی ها نیز با استقبال چندانی روبرو نشد. جالب این که یکی از همبازی های رضا یعنی سیاوش اکبرپور، تهیه کنندگی این آلبوم را بر عهده گرفت تا یک پروژه تجاری کاملا ضررده را پشت سر بگذارد. عنایتی بعد از دیدن واکنش ها، به طور کلی خوانندگی را بوسید و کنار گذاشت. او هرگز کنسرتی برگزار نکرد و حتی خبری از آلبوم دوم یا ترک سینگل هم نشد و بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر فقط روی فوتبال تمرکز کرد.
حمید عسکری
در هر لحظه ای که از او سوال کنید، از آخرین نتایج، تحولات و انتقالات استقلال خبر دارد. حمید عسکری فوتبال را از نمای نزدیک دنبال می کند و به شدت به استقلال علاقه مند است. پیش بینی های او از نتایج تیم محبوب اش معمولا غلط از آب در می آیند اما در بین خواننده های محبوب پاپ کمتر کسی وجود دارد که به اندازه او اطلاعات فوتبالی داشته باشد و هر روز خبرهای فوتبال را دنبال کند.
علی انصاریان
مدافع میانی پرسپولیس و استقلال آنقدر به حضور در محوطه جریمه تیم های رقیب علاقه داشت که وب سایت های موسیقی تنها آهنگ های زندگی اش را با برچسب «مهاجم» پرسپولیس و استقلال منتشر کردند. او حضور چندان پررنگی در دنیای موسیقی نداشت اما دو کار سینگل منتشر کرد و تیتراژ یکی از فیلم های ویدئویی تهیه شده به دست خودش را خواند. علی این روزها بازیگر پرکار شبکه نمایش خانگی است.
پژمان جمشیدی
پژمان از سال ها قبل خبر انتشار آلبوم «۱۱» با حضور مطرح ترین چهره های تنظیم و ترانه سرایی را به هوادارانش داده و حتی جزئیات آن را منتشر کرده اما معلوم نیست که چرا این آلبوم هنوز هم به بازار نرسیده است. مدافع راست پرسپولیس در اولین سال های دهه ۸۰ چند سینگل منتشر کرده که یکی از آنها به نام «سوت پایان» در روزهای پخش سریال پژمان به شدت مورد توجه قرار گرفت. او این روزها کمتر به موسیقی می پردازد و بیشتر سرگرم بازی در تلویزیون، سینما و تئاتر است. بعد از انقلاب او موفق ترین فوتبالیست در زمینه کارهای هنری به شمار می رود.