جمعه , ۲۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۸:۵۶ بعد از ظهر به وقت تهران

خیانت به همسر از طریق اینترنت و فضای مجازی!

در حال حاضر، خیانت ممکن است از راه پیامک، پست الکترونیک، پیام‌رسانی از راه فیس‌بوک، وایبر و واتس‌آپ و مانند آنها هم بروز کند.

البته، اگرچه هیچ شکلی از خیانت به هیچ وجه مجاز و توجیه‌پذیر نیست، اما باید به شدت و تکرار و بزرگی عمل هم توجه کرد.

http://havingtime.com/wp-content/uploads/2014/01/bad-relationship.jpg

خیانت به همسر از طریق اینترنت و فضای مجازی!

اثبات خیانت کار ساده‌ای نیست. در غرب، نشان داده شده مردان بیشتر از زنان به خیانت بالقوه همسرشان شک و بیشتر چنین روابطی را کشف و افشا می‌کنند اما برخی نشانه‌ها در رفتار فردی که درگیر روابط خارج از چارچوب ازدواج شده است، دیده می‌شود.

فرد خیانتکار نسبت به همسر و محیط خانه بی‌اعتنا می‌شود، ممکن است در منزل گفت‌وشنود خود با همسرش را کوتاه کند و به سوال‌های او سرسری پاسخ دهد، ممکن است بهانه‌گیر و پرخاشگر شود و بیشتر مشغول فعالیت‌های بیرون از منزل باشد، تماس‌های تلفنی‌ای دارد که گاه به یک دوست قدیمی که تازه پیدایش شده یا یک همکار جدید نسبت می‌دهد.

زندگی جنسی او تغییر می‌کند و ممکن است دیگر به روابط جنسی با همسرش اهمیت ندهد.

البته باید دقت کرد که اتهام خیانت خیلی جدی است و تاثیر عمیقی بر روابط دو طرف دارد پس نمی‌توان هر تغییر رفتاری را خیانت دانست.

علل برقراری روابط خارج از چارچوب ازدواج بسیار متنوع است و عموما هم در مردان و هم در زنان مصداق می‌یابد. اگرچه گاه برقراری این روابط از نشانه‌های شخصیتی جامعه‌ستیزی و خودشیفتگی است، اما همیشه با اختلال‌های شخصیتی همراه نیست.

چنین روابطی ممکن است نتیجه بحران در روابط زناشویی و احساس درک نشدن یا برآورده نشدن نیازهای جسمی، عاطفی و جنسی به‌وسیله همسر و احساس جذاب نبودن همسر باشد، اما این موارد تنها دلایل بروز خیانت نیستند، اختلالات و شرایط روانی (مانند افسردگی یا بحران میانسالی) و نیاز به احساس آزادی و استقلال، تقویت اعتماد به نفس و تجربه تازه، ماجراجویی و خطر کردن لذت‌بخش، اثبات یا القای شایستگی (مثل زیبایی و جذاب بودن) و احساس جوانی هم گاه به خیانت منتهی می‌شوند.

گاهی افراد برقراری یک رابطه خارج از حیطه ازدواج را بی‌خطر می‌دانند و به همین دلیل درگیر این روابط می‌شوند.

نداشتن ایمان هم از مهم‌ترین دلایل خیانت است. این موضوع اساسا به اسلام محدود نمی‌شود و در جوامعی که مسیحیت دین غالب است هم به آن اشاره شده است.

ریشه خیانت گاهی هم تنبیه و انتقام است و مسائل اقتصادی (به‌خصوص رفاه بالای اقتصادی) و فرهنگی هم در این مورد نقش دارند. از طرف دیگر، خیانت یک رفتار تک‌عاملی نیست.

به این معنی که معمولا چند عامل از عوامل بالا در بروز آن نقش دارند. همچنین، فرد خیانتکار تنها عامل خیانت نیست.

خیانت را می‌توان به‌صورت مثلثی دید که دو رأس دیگرش همسر خیانت‌دیده و شریک فرد خیانتکار هستند.

باز هم تاکید می‌کنم که این به معنی مجاز دانستن خیانت نیست؛ مثلا اینکه کسی بگوید «همسرم افسرده بود و به من نمی‌رسید»، دلیل قانع‌کننده‌ای برای خیانت نیست اما باید در روند درمان جدی گرفته شود.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *