شنبه , ۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۳:۲۸ قبل از ظهر به وقت تهران

درمان های سنتی برای ترش کردن معده

www.dustaan.com-ترش-کردن-معدهمجله انلاین دوستان :   غلامرضا کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب سنتی سوزش معده و ترش کردن آن می‌تواند به دلیل رطوبت زیاد در دهانه معده باشد. وی ادامه داد: در این صورت احساس سوزش و ناراحتی در معده با گرسنگی بهبود می‌یابد اما با مصرف غذا تشدید می‌شود. این متخصص طب سنتی افزود: علت دیگر سوزش و ترش کردن معده ریختن زیاد از حد خلط سودای ترش بر دهانه معده است که در این صورت سوزش با غذا خوردن تسکین می‌یابد و گرسنگی آن را بیشتر می‌‌کند.

کرد افشاری با تأکید بر توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیمارانی که دچار این عارضه هستند، گفت: پرهیز از غذاهای غلیظ و نان‌هایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارد توصیه می‌شود. وی افزود: اگر علت سوزش از رطوبت معده باشد، بهتر است به عنوان غذا از گوشت‌های لطیف و سریع‌الهضم آن هم به صورت کباب شده استفاده شود.

این متخصص طب سنتی گفت: اگر دلیل سوزش به دلیل سودایی شدن معده است، مصرف شربت سکنجبین به این افراد توصیه می‌شود. همچنین مخلوط کنجد با نبات نیز درد و سوزش معده را برطرف می‌کند.

وی افزود: استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می‌بخشد.
کرد افشاری همچنین به روزه‌دارانی که در این ایام دچار درد معده می‌شوند، توصیه کرد: قبل از سحری ترنجبین را به همراه خاکشیر مصرف کنند، پس از افطار یک لیوان عرق نعناع به همراه عسل یا نبات مصرف کنند. وی ادامه داد: همچنین توصیه می‌شود انجیر خشک به همراه آلو برای درمان ناراحتی‌های معده مصرف شود. همچنین مصرف شوید و عسل نیز توصیه شده است.

این متخصص طب سنتی گفت: این بیماران می‌توانند از غذاهای آب‌پز مانند کته شوید یا کته گشنیز به همراه مرغ یا گوشت گوسفند و آب گوشت استفاده کنند اما در مقابل از غذاهای سرخ‌کردنی، نفاخ، دیرهضم و غلیظ پرهیز کنند.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *