به گفته کارشناسان, برای کاهش اسیب های احتمالی به بدن بهترین زمان برای ورزش ۳ الی ۴ ساعت بعد از غذا خوردن است.
محمد تقی انوشه متخصص تغذیه, با اشاره به اینکه در زمان غذا خوردن بیشتر گردش خون به سمت دستگاه گوارش متمایل می شود، گفت: وقتی جریان خون به سمت دستگاه گوارش متمایل شود، خون کمتری به سمت سایر قسمت های بدن می رسد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه غذا خوردن در فضای ورزشی مانع رسیدن خون به سایر قسمت های بدن می شود، ابراز داشت: آسیب به اعضای بدن همچون، روده، معده، خطرات احتمالی مغزی و قلبی از دیگر عوارض میل غذا در حین ورزش است.
وی با بیان اینکه فعالیت های شدید به دستگاه گوارش آسیب می زند، اظهار داشت: هنگام صرف وعده غذایی، سنگینی در معده و عدم هضم غذا در دستگاه گوارش باعث کاهش کیفیت راندمان عملکرد ورزش می شود.
انوشه با بیان اینکه برای کاهش آسیب به بدن، فعالیت های ورزشی ۳ الی ۴ ساعت بعد از وعده غذای اصلی انجام شود، اظهار داشت: مثلا فردی می خواهد ساعت ۱۶ ورزش و یا فعالیت حرکتی انجام دهد بهتر است نهار خود را ساعت۱۲ میل کند، زیرا این کار باعث گردش خون مناسب به تمامی اعضای بدن فرد می شود.
انوشه با بیان اینکه بعد از ورزش می توان مایعات و میوه مصرف کرد، تاکید کرد: به دلیل افزایش قند و مواد افزودنی در بعضی از نوشیدنی ها، بهتر است افرادیکه اضافه وزن دارند، بعد از انجام ورزش برای کاهش وزن این مواد را استفاده نکنند.