جمعه , ۳۰ ام آذر ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۷ بعد از ظهر به وقت تهران

رقیب “مارمولک” ساخته شد!

www.dustaan.com-رقیب مارمولک ساخته شدمجله انلاین دوستان : حجت الاسلام عباس روزمه در گفت و گو با لنگرنیوز در خصوص تولید تله فیلم طنز دو شارلاتان گفت: با توجه به توصیه های مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جاری به سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی ، بر آن شدیم تا بتوانیم در این عرصه به امر معظم له لبیک گفته و نقشی ولو اندک ایفا کنیم.

در ادامه تهیه کننده تله فیلم طنز (( دو شارلاتان )) بیان کرد : این فیلم همزمان با نامگذاری سال فرهنگ و اقتصاد توسط رهبر معظم انقلاب در فروردین ماه ۹۳ کلید زده شد و در طی ۱۰ روز کاری فیلم برداری به اتمام رسید البته یک سری مشکلات در روند ارائه فیلم به بازار ، وجود امد که به لطف خداوند و عنایت اهل بیت علیهم السلام تا حدودی مشکلات حل شد و ان شاالله نیمه اول مهر ، عرضه فیلم اغاز می شود ، در این جا لازم است از مسئول محترم مؤسسه ریز موج آقای طاهری و برادران عزیزم آقای الموتی و به نحو ویژه از اقای پیراینده تشکر و قدر دانی کنم.

وی افزود : نویسنده فیلم خانم فرناز امینی از نویسندگان جوان و توانمند کشورهستند که کارهای فاخری هم در رزومه کاری خود دارند و اقای جوانشیر رستمی ، کارگردان بودند و با وجود اینکه کار اول ایشان بود ولی توانستند در این مورد موفق باشند.

روزمه با بیان اینکه هدف ما از تولید این تله فیلم ، بیان معضلاتی بود که در روند ورود به حوزه سینما و تولید فیلم وجود دارد گفت : متاسفانه در فضای سینمای کشور برخی وارد می شوند که فقط سینما را با دید اقتصاد میبینند و غالبا آرمان مقدس و انگیزه قابل تحسینی هم وجود ندارد و در ادامه هم نگرش و نحوه برخوردشان با این وادی مقدس فرهنگی ، مشکل ساز می شوند.

روزمه گفت : البته منکر این نیستم که در دنیای امروز ما ، سینما به صنعتی پر طرفدار و بعضا سود آور تبدیل شده ولی هنرمندان و اهالی سینما به هیچ وجه نباید اجازه دهند آرمان ها و و اهداف مقدسشان که همان فرهنگ سازی و مقابله با ضد فرهنگ ها و ارزش های ایرانی و اسلامی است دستخوش هوس بازی مغرضان و سود جویان و نااهلان قرار گیرد ،

تهیه کننده طنز دو شارلاتان ادامه داد : سعی کردیم در این فیلم آنچه که توسط غیر اهالی سینما به سینما وارد شده و موجب آسیب به سینمای کشور گردیده را در حد بضاعت اندکمان به نقد بکشیم . به عنوان نمونه دلالی و یا اخذ وجه ازعلاقه مندان به بازیگری جهت حضور در پلانی یا سکانسی و یا سوء استفاده های گوناگون از افراد متعدد و عاشق بازیگری و یا ضربه سارقان فرهنگی به ریشه این صنعت مدرن و …. را به نمایش بگذاریم و تلاش کردیم گفتگوهای تاثیر گذاری را که توسط بازیگران با سابقه و موجه در فیلم صورت می پذیرد به نحو هدفمند در راستای تطهیر فضای سینما و دگر گونی در اندیشه مخاطبین ایجاد کنیم ، تا کسانی که تب بازیگری یا حضور در این عرصه دارند معقولانه تر و منطقی تر به قضایا نگاه کنند ، قبول کنیم وقتی سطح آگاهی مخاطبین سینما بالا رفت قطعا فضایی برای حضور دزدان فرهنگ و اندیشه نخواهد بود و عملا ناتوی فرهنگی شکست خورده و خود به خود فضا تغییر خواهد کرد .

عباس روزمه افزود : برخی از افراد منحرف در عرصه سینما حضور پیدا کرده اند که هیچ پیشینه تخصصی نداشته و متاسفانه به دلیل عدم وجود آرمان هماهنگ با فرهنگ ایرانی اسلامی ، سعی در منحرف کردن قطار فرهنگ از مسیر اصلی خودش را دارند که ان شا الله با درایت اهالی فرهنگ و مردم بصیر ایران عزیز به این هدف شومشان نخواهند رسید .

وی تصریح کرد : اگر سینما در دست سینماگران متخصص ، متعهد و در یک کلام اهلش باشد به نظر میرسد که تاثیر گذاری کارها بیشتر می شود و روز به روز شاهد حفظ و شکوفایی ارزشهای ملی و دینی خواهیم بود ، باید قبول کنیم وسائل تبلیغی گسترده تر شده و تبلیغ معارف دینی و فرهنگی باید به سبک نوین و کار آمد تر امروزی هم صورت پذیرد که سینما یکی از مهمترین آنهاست و غفلت بنده و امثال بنده از این تریبون مهم موجب خسارت و عقب افتادن و در نهایت شکست ما در جنگ نرم خواهد شد.

تهیه کننده طنز دو شارلاتان ادامه داد : متاسفانه نگاه تجارت گونه ی صرف به این مقوله آسیب های جبران ناپذیری به فرهنگ زده که لازم است مسئولین امر فکری به حال زار تولیدات نمایند. البته باز عرض میکنم بحث برگردان مالی و سود آوری حتما باید در تولیدات لحاظ بشود و یقینا باید فیلم نامه ها توجیه اقتصادی داشته باشند منتهی آنچه مضر است نگاه اقتصادی محض است ، سؤال من از اهالی محترم هنر و فرهنگ این است که بفرمایید فرق فرهنگ با اقتصاد چیست و در کجا نمود و ظهور پیدا می کند؟ به نظر این کمترین در همین جاست.

روزمه با بیان اینکه این فیلم در واقع پاسخی به فیلم مارمولک است، افزود : در مباحث فرهنگی علاوه بر توجیه اقتصادی حتما باید متعهدانه نسبت به انتقال ارزشها و اصلاح ساختارها و مبارزه با ناهنجاری ها و فرهنگ سازی توجه ویژه داشت ، ومحصولی که عاری از این خصائص باشد یک دستاورد فرهنگی نیست بلکه یک کالای بنجل تجاری با لگوی فرهنگی است که به هر حال اثر تخریبی جبران ناپذیری خواهد داشت .

حجت الاسلام و المسلمین عباس روزمه تصریح کرد : از آنجا که مصنوعات بشری عاری از خطا و نقص و اشتباه نیست با شهامت تمام اعلام می کنم قطعا در فیلم ساخته شده ما از دید نافذ اهل دقت ، مسلما نقایص فنی وجود دارد که منتقدین بزرگوار میتوانند فیلم را نقد کنند و ما هم با کمال میل پذیرا بوده و استقبال می کنیم ، و امیدوارم که در ادامه فعالیت در سینمای کشور بتوانیم نقایص و کاستی ها را برطرف و تولیداتی در تراز مردم شریف ایران و سینمای اسلامی آن داشته باشیم .

عباس روزمه در توضیح کوتاهی از داستان فیلم دوشارلاتان گفت : دو نفر ( آرش میر احمدی و یزدان فتوحی ) که سارق فرهنگی هستند( یعنی از فیلم های تولید شده به نحو غیر قانونی کپی کرده ، تکثیر نموده و انها را به فروش میرسانند) وشدیدا عاشق بازیگری ، از دست پلیس فرار می کنند و در هنگام فرار از قضا وارد یک دفتر سینمایی ( امیر غفار منش ) میشودو بعد از یک سری اتفاق کارگردانی یک کار مهم سینمایی به دست آنان سپرده میشود و داستان اصلی از همین جا اغاز شده که امیدوارم مورد توجه عموم مردم قرار بگیرد و به فضل الهی و در حد توان موجب تغییر دیدگاه و نگرش جوانان جویای شهرت و نام و عاشقان سرمست و سینه چاک بازیگری که به هر وسیله ای جهت نیل به هدفشان ، متوسل می شوند ، گردد .

در پایان وی افزود : ارش میراحمدی ، یزدان فتوحی ، مهران رجبی ، امیر غفارمنش ، فریبا نادری ، مهدی امینی خواه ،افشین سنگ چاپ ، زهره صفوی ، اصانلو ، ساقی زینتی ، مبین رستگار و علی مقدم از جمله بازیگران تله فیلم طنز دو شارلاتان هستند.

لازم به ذکر است حجت الاسلام عباس روزمه در سابقه کاری خود جانشینی تهیه کننده فیلم شهید طیب و مهمان ویژه و جایگاه کارشناس مشاور این دو فیلم نامه را دارد ، ایشان سابقه فرهنگی قابل توجهی داشته و از کارشناسان مذهبی و اجتماعی رسانه ملی می باشند و علی رقم اینکه حدود هشت ماه از حضورشان در تلویزیون می گذرد ولی پرداختن به مباحث روز و نحوه بیان و صراحت و شجاعت ایشان در طرح مسائل موجب گردیده از میان جوانان و نوجوانان طرفداران زیادی را به خود جلب و جذب نماید.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *