تعداد افرادی که فقط به دنبال ثبت چیزهای عجیب و غریب هستند، کم نیست! از مردی که محکم مشت میزند گرفته تا زنی که بلند جیغ میزند؛ در ادامه با صاحبان احمقانهترین رکوردهای جهان آشنا شوید!
فین کِهِلر، ۱۱ ساله و ساکن یوتا، رکورد بیشترین تعداد حلزون چسبیده به صورت را به نام خودش ثبت کرد. او در جشن تولد ۱۱ سالگی خود، به دوستان و همسایههایشان اجازه داد تا هر اندازه که میتوانند حلزون به صورت او بچسبانند. سرانجام تعداد ۴۳ حلزون و به مدت بیش از ۱۰ ثانیه به صورتش چسبیدند. آنها رکورد را به گینس فرستاده و به نام فین ثبت کردند!
«کربی روی» شاید دیوانهترین شخص موجود در فهرست باشد. او صاحب رکورد محکمترین مشت به ران پا است که با سرعت ۳۵ کیلومتر در ساعت این کار را انجام میدهد.
ملکه جیغ جهان به مدت شش سال کسی نبود جز آنالیزا فلاناگان، معلم اهل ایرلند شمالی، که رکورد گینس را در سال ۱۹۹۴ با فریاد واژه «ساکت» به دست آورد. قدرت صدای او حدود ۱۲۰٫۷ دسیبل بود که این میزان از صدای موتور جت بیشتر است. آن رکورد اما توسط جیل درِیک، معلم بریتانیایی، شکسته شد. او توانست فریادی به قدرت ۱۲۹ دسیبل را در سال ۲۰۰۰ به نام خود ثبت کند.
اندریا وارنر، مدیر هتل بریتانیایی، تواناییهایش را به کار گرفت تا رکوردی عجیب و غریب را به نام خودش ثبت کند. او موفق شد تا تختی در ابعاد بزرگ را تنها در ۷۴ ثانیه مرتب کند. کار او شامل مرتب کردن ملحفه، رو انداز، دو عدد بالش، یک لحاف دکمهای و یک عدد رو تختی بود.
میشل لوتیتو، اهل فرانسه، لقب «موسیو مانژوتو» به معنای «آقای همه چیز خوار» را از آن خود کرد. او از نوجوانی به خوردن چیزهای غیر قابل هضم مثل دوچرخه، تلویزیون و چرخ خرید داشت. او آنها را تکه تکه میکرد و سپس آنها را میل میکرد. او یک روز تصمیم گرفت تا احمقانهترین ایده موجود در جهان را عملی کند: خوردن هواپیما! موسیو مانژوتو تمام قطعات یک هواپیمای سِسنا از هم جدا کرد و پس از شستشوی آنها با آب معمولی و آب معدنی، کمر به خوردن تمام قطعات آن هواپیما کرد. این کار سخت دو سال (از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۰) زمان برد. گفتنی است او در سال ۲۰۰۷ و به مرگ طبیعی از دنیا رفت.
لس استورات مصمم بود تا رکوردی را به نام خود ثبت کند، اما هیچ استعدادی نداشت. او فقط دو کار بلد بود: یکی توانایی شمردن اعداد و دیگری صبر ایوب! به نظرتان حاصل کار چه خواهد شد؟ استورات تمام اعداد یک تا یک میلیون را به حروف تایپ کرد. فکرش را کنید: «یک، دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت، هشت، نه…» تا اینکه برسید به عدد «نهصد و نود و نه هزار و نهصد و نود و نه و یک میلیون.» البته او تمام اعداد را به انگلیسی تایپ کرد که به مراتب وقتگیرتر است. استورات شانزده سال و هفت ماه برای این کار وقت گذاشت. او از هفت دستگاه ماشین تایپ، یکصد جوهر و نوزده هزار و هشتصد و نود برگه کاغذ استفاده کرد.