پسری دانشجو که در اینترنت با جوانی آشنا شده و مورد تعرض او قرار گرفته بود، وقتی در برابر قضات دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت، جزئیات این واقعه را توضیح داد.
یک هفته قبل جوانی به مأموران پلیس مراجعه کرد و گفت از سوی مردی مورد تعرض قرار گرفته است.
او در توضیح آنچه اتفاق افتاده بود، گفت: در «بیتاک» صفحهای دارم و در آنجا با پسر جوانی که خودش را آرمین معرفی میکرد آشنا شدم. بعد از چند روز گفتوگو رابطه ما خیلی نزدیک شد و از آنجایی که من هم آدم تنهایی بودم، سعی کردم با آرمین دوستی بیشتری داشته باشم. تا اینکه به پیشنهاد او قرار شد همدیگر را ببینیم. یکی، دو بار آرمین را دیدیم و با هم صحبت کردیم و دوستی ما عمیقتر شد تا اینکه روز حادثه به من گفت بیا با هم دوری بزنیم و صحبت کنیم؛ پیشنهاد او را قبول کردم، من ماشین داشتم، به شرق تهران رفتم و جایی که قرار داشتیم، او را سوار ماشین کردم و راه افتادیم. کمی در خیابانها چرخ زدیم و بعد او پشت فرمان نشست و رانندگی کرد.
جوان شاکی ادامه داد: به محل خلوتی رسیدیم، او چیزی به من داد که خوردم و بعد نفهمیدم دیگر چه اتفاقی افتاد. وقتی به خودم آمدم، دیدم پول و موبایلم به سرقت رفته است و خودم هم مورد تعرض قرار گرفتهام. وضعیت جسمی و روحی بسیار بدی داشتم؛ بلافاصله به مأموران مراجعه کردم و موضوع را گزارش دادم و بعد هم به پزشکی قانونی رفتم و پروندهام به دادگاه کیفری استان تهران آمد. با شکایت این جوان در برابر قضات شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران قاضی اصغرزاده، رئیس دادگاه، دستور بازداشت متهم را صادر کرد.
چند روز بعد مأموران با ردیابیهایی که انجام دادند، موفق شدند آرمین را شناسایی و بازداشت کنند. آرمین که در منطقهای در ورامین شناسایی شده بود، در ابتدا قصد فرار از دست مأموران را داشت اما موفق نشد و پلیس او را بازداشت کرد. متهم نزد قضات رسیدگیکننده به پروندهاش برده شد. او به تعرض و سرقت اعتراف کرد و گفت: من حال درستی نداشتم، مواد مصرف کرده بودم و در حالت عادی نبودم؛ اول قصدم این نبود که به پسر دانشجو تعرض کنم اما وقتی سوار ماشین او شدم، اثر مواد به اوج خودش رسیده بود؛ به همین خاطر هم او را مورد تعرض قرار دادم و از کاری که کردهام پشیمان هستم.
او همچنین سرقت اموال پسر دانشجو را نیز قبول کرد. اما اعترافات آرمین تنها یافته مأموران نبود. به دستور قاضی اصغرزاده مرد جوان مورد تنپیمایی قرار گرفت و مأموران ٧٠ مورد جای زخم را که با چاقو ایجاد شده بود، در بدن وی مشاهده کردند. اکثر این ضربات کاری نبود اما عمق زیادی داشت و البته به مناطق حساس بدن نیز زده نشده بود. وقتی آرمین درباره این ضربات مورد پرسش قرار گرفت اعتراف کرد که این ضربات خودزنی بوده است؛ او گفت: وقتی عصبانی میشوم یا دعوا میکنم، کنترلی روی خودم ندارم و زمانی میفهمم چه کردهام که آرام شدهام؛ این ضربات را بیشتر خودم به خودم زدهام.
همچنین مأموران متوجه شدند آرمین در منطقه شهریار با خانوادهاش زندگی میکند و تاکنون چهار بار بازداشت شده است که این بازداشتها به خاطر حمل و نگهداری مواد مخدر و سرقت بوده است. او به پلیس توضیح داد برای تأمین هزینههای موادی که استفاده میکرد، دست به سرقت میزد.
پسر جوان به پلیس گفت: چند بار بازداشت شدم اما چهار بار آن منجر به محکومیت شد که دو بار به خاطر مواد و دو بار به خاطر سرقت بود. من سالهاست به مواد اعتیاد دارم؛ اول مصرف میکردم که آرام شوم اما بعد کار به جایی رسید که وقتی مصرف نمیکردم دیگر نمیتوانستم خودم را کنترل کنم و از قبل عصبیتر شده بودم. روزی که پسر جوان را مورد آزار قرار دادم هم مواد مصرف کرده بودم و متوجه رفتارهای خودم نبودم. بعد از اینکه از ماشین پیاده شدم و به خانهام رفتم، تازه متوجه شدم چه کاری کردهام و حالا هم بسیار پشیمان هستم. قاضی اصغرزاده با توجه به سوابقی که متهم داشت، به پلیس دستور داد تا تحقیقات بیشتری درباره او انجام دهند چراکه بررسی صفحه بیتاک این جوان نشان داد او با افراد دیگری هم ارتباط داشته است؛ بنابراین احتمال میرود تعداد قربانیان او بیشتر از یک نفر باشند. بنا بر این گزارش تحقیقات دراینباره ادامه دارد.