بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی اشتباهات بزرگ راهبردی مرتکب شده و سرنوشتی همچون شاه مخلوع ایران در انتظار وی است.
اسپوتنیک گزارش داد، بحران عربستان تنها در قالب توزیع عادلانه ثروت و مبارزه با فساد، توقف جنگها و دخالت های بیهوده در دیگر دولتهای عربی و پیروی از اسلوب مذاکره بین همسایگان برای رفع اختلاف ها، حل می شود و این تنها راه خروج عربستان از بحران مزمن کنونی است.
رسانه روسی در گزارش خود به نزدیکی عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و نوشت: بهانه این نزدیکی مقابله با خطر ایران شیعه است؛ اما دو دلیل مهمتر، شکست های ریاض در سوریه، یمن، قطر و لبنان و دیگری مشاهده سیاست ترامپ مبنی بر عدم مداخله در نبردهای مسلح در خارج از آمریکاست.
بویژه آنکه یک بررسی استراتژیک اسرائیلی مشخص کرده است که ترامپ می داند آمریکایی های حامی او مخالف استفاده از سلاح و سربازهای آمریکایی برای محافظت از عربستان سعودی هستند، زیرا آمریکایی ها سرچشمه اصلی حادثه ۱۱ سپتامبر را سعودیها می دانند؛ بدین ترتیب با توقف نقش کلانتری آمریکا در منطقه خاورمیانه، عربستان یکی از مهمترین ستونهای امنیت سعودی را از دست داد.
سرنوشت شاه مخلوع ایران در انتظار ولیعهد عربستان سعودی
رسانه روسی افزود: بن سلمان در توهمات خود تصور می کند با خیزش به سمت تل آویو می تواند از قدرت نظامی آن برای تصفیه حساب با دشمنان استفاده کند؛ کسانی که دشمنان اسرائیل نیز هستند.
ولیعهد سعودی گمان می کرد با اجبار سعد حریری به استعفا، می تواند پوشش شرعی حزب الله را از آن بگیرد و مأموریت تل آویو برای نابودی این حزب را آسان کند.
اسپوتنیک افزود: شکست ولیعهد سعودی در یمن، قطر، سوریه و لبنان و کمبود بودجه عربستان را بر آن داشت تا به بازداشت شاهزاده ها روی بیاورد.
روزنامه های آمریکایی اقدامات بن سلمان را ورود به جنگ هایی همزمان در جبهه های مختلف می دانند؛ از جمله مقابله با شاهزاده ها و مراکز نفوذ در خاندان حاکم سعودی و رویارویی با موسسات دینی سنتی در این کشور، برخی را بر آن می دارد که سرنوشت بن سلمان را مشابه سرنوشت شاه مخلوع ایران پیش بینی کنند.
رسانه روسی در پایان نوشت: عده ای از تحلیلگران، عربستان سعودی را جنازه گرمی می دانند که در انتظار دفن شدن است و این دفن به دست بن سلمان واقع می شود.