شنبه , ۱۵ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۷:۵۱ بعد از ظهر به وقت تهران

شارلاتان بازی «دُره کش اجاره ای»

شایعه فرار یک زن با مردی که سال ها قبل خواستگارش بود، در حالی به جنایتی هولناک انجامید که «دُره کش اجاره ای» پس از دستگیری به تشریح جزئیات و ماجرای قتل در خیابان سی و یکم مشهد پرداخت اما هنگام بازسازی صحنه جنایت در حضور قاضی ویژه قتل عمد، دست به شارلاتان بازی نخ نما زد و در تناقض گویی آشکار، حضورش در مشهد را نیز انکار کرد!

http://khorasannews.com/content/newspaper/Version20253/0/Page13/Block679136/PhotoAlbumExtract/jpgfile_20253_679136_637105094378160494.jpg

به گزارش اختصاصی خراسان، ساعت ۲بعدازظهر یک شنبه بیست و هفتم مرداد گذشته ناگهان فریاد‌های دلخراش مرد ۴۲ ساله‌ای که در حال گریز از چنگ مهاجمان نقابدار بود، آرامش اهالی خیابان شهید علیمردانی ۳۱ را به هم ریخت! دو جوان که شیء برنده‌ای شبیه داس خنجری را بر سر چماق بسته بودند (دُره) به دنبال مردی می‌دویدندکه وحشت زده در حال فرار بود.
تعدادی از اهالی محل که بیشتر آن‌ها زن بودند با شنیدن جیغ و فریاد‌های هولناک، از خانه‌هایشان بیرون آمدند و حیرت زده چشم به صحنه‌ای مرگبار دوختند! مرد ۴۲ ساله که دیگر پاهایش توان فرار را از دست داده بود، در یک لحظه به زمین افتاد که در همین فاصله مهاجمان نقابدار به او رسیدند و ضربات مهلک «چماق نیزه گونه» و «دره» را بی رحمانه بر نقاط مختلف پیکر وی وارد آوردند. گزارش ها حاکی است، با تجمع اهالی محل و تماس با پلیس ۱۱۰، دو مهاجم سنگدل، پیکر غرق در خون مرد ۴۲ ساله را رها کردند و سوار بر یک دستگاه پراید ۱۱۱ سفیدرنگ از صحنه حادثه گریختند. دقایقی بعد نیرو‌های امدادی اورژانس، مرد مجروح را در حالی به بیمارستان شهید هاشمی نژاد انتقال دادند که او آخرین نفس هایش را می‌کشید.
همزمان با انتقال مجروح این حادثه تاسف بار به مرکز درمانی، تحقیقات نیرو‌های اطلاعات و تجسس کلانتری ۲۴ میرزاکوچک خان مشهد نیز در محل وقوع حادثه آغاز شد اما ساعتی بعد خبر مرگ مرد ۴۲ ساله در بیسیم‌های پلیس پیچید و این گونه پرونده جنایی دیگری روی میز قاضی ویژه قتل عمد مشهد گشوده شد.
قاضی «علی اکبر احمدی نژاد» با صدور دستورات تلفنی برای ردزنی پراید ۱۱۱ و حفظ صحنه جرم توسط نیرو‌های انتظامی، خود نیز عازم خیابان سی و یکم شد و پس از بررسی‌های میدانی و تحقیقات مقدماتی، موارد محرمانه‌ای را برای کشف جرم به نیرو‌های انتظامی یادآوری کرد.
از سوی دیگر نیز با توجه به اهمیت و حساسیت ماجرا و همچنین فرار عاملان جنایت، گروه ویژه‌ای از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی مامور پیگیری این پرونده جنایی شدند تا با استفاده از رصد‌های اطلاعاتی و بازبینی دوربین‌های مدار بسته، برای شناسایی عاملان قتل در خیابان سی و یکم اقدام کنند.
این در حالی بود که قاضی احمدی نژاد با مشاهده جسد مرد ۴۲ ساله که «سیدمهدی-ح» نام داشت بلافاصله او را شناخت چرا که او و برخی از بستگانش به دلیل اختلافات خاص خانوادگی پرونده‌ای در دادسرای مشهد در حال رسیدگی داشتند.
این گونه بود که عاملان این جنایت وحشتناک شناسایی شدند و با دستگیری چند نفر از افراد مرتبط با این پرونده جنایی، سرنخ‌های اصلی به شهرستان سرخس کشید. چرا که قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب در حال رسیدگی به پرونده ادعای فرار زن ۳۵ ساله با خواستگار سابقش بود و «مهدی – ح» (مقتول) با اعلام شکایت خانواده زن جوان به شعبه بازپرس احضار و مورد بازجویی قرار گرفته بود. خانواده زن جوان مدعی بودند که «مهدی- ح» (برادر خواستگار فراری) از ماجرای فرار برادرش اطلاع دارد و می داند که آن ها به کدام شهر گریخته اند و اکنون قاضی احمدی نژاد یقین داشت که ماجرای این جنایت وحشتناک به ادعای فرار زن و مرد عاشق پیشه گره می خورد! بنابراین قاضی ویژه قتل عمد بلافاصله دستور دستگیری افرادی را صادر کرد که مرتبط با پرونده فرار زن ۳۵ ساله و مرد ۴۵ ساله بودند.
گزارش اختصاصی خراسان حاکی است طولی نکشید که مالک پراید ۱۱۱ شناسایی شد اما او که یک زن بود در تماس تلفنی به کارآگاهان گفت: من هم اکنون در تبریز و در مسافرت هستم اما خودروام را به یکی از بستگانم به  نام«ک- م» فروخته ام و خودرو نزد اوست.
با دستگیری «ک- م» این پرونده جنایی درحالی وارد مرحله جدیدی شد که ماجرای دو سیم کارت مخفی نیز لو رفت و مشخص شد که فرضیه اولیه قاضی احمدی نژاد درست بوده و پرونده این جنایت با ماجرای ادعای فرار زن جوان گره خورده است.
بنابر این گزارش، طولی نکشید که رصدهای دقیق و شبانه روزی کارآگاهان با نظارت مستقیم سرهنگ محمدرضا غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی آگاهی) به رد پای «مرد اجاره ای» رسید.
یکی از متهمان دستگیر شده در اعترافات خود از جوان ۳۳ ساله ای به نام «کاظم- آ» سخن گفت که روز جنایت «دُره» به دست داشت.
(«دُره» یکی از ادوات کشاورزی شبیه داس و خنجر گونه است که بر سر چماقی بلند نصب می شود)با صدور دستوری ویژه از سوی قاضی احمدی نژاد بلافاصله کارآگاهان به سرپرستی سرهنگ علی بهرامزاده (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) به تحقیق در این باره پرداختند و مشخص شد که «کاظم – آ» به یکی از روستاهای مرزی شهرستان سرخس گریخته است بنابراین با هماهنگی های قضایی و انتظامی، گروهی از مرزبانان سرخس در یک عملیات غافلگیرانه «کاظم – آ» را دستگیر کردند و به مشهد انتقال دادند. این جوان ۳۳ ساله که روز حادثه نقاب به چهره داشت و احتمال نمی داد به همین راحتی در چنگ قانون گرفتار شود، در اعترافاتی هولناک به قاضی ویژه قتل عمد مشهد گفت: خانواده زن جوانی که ادعا می شود گم شده است نزد من آمدند و من با برادر آن زن جوان آشنا بودم. آن ها به من گفتند موضوع ناموسی است و می خواهیم مردی را ادب کنیم! آن ها به من قول دادند که زمین و آب کشاورزی و پول بدهند! به همین دلیل من با آن ها همراه شدم تا این که صبح روز حادثه من و ولی (برادر زن جوان) در حالی که نقاب داشتیم سوار بر پرایدی شدیم که رانندگی آن را جوانی به نام «محسن» (۲۷ ساله) به عهده داشت.
از قبل رفت و آمدهای «مهدی» (مقتول) را شناسایی کرده بودند. به همین خاطر من و ولی به عنوان مسافر عقب پراید نشستیم تا کسی مشکوک نشود وقتی مهدی از منزلش بیرون آمد او را تعقیب کردیم تا این که در اطراف میدان میرزاکوچک خان مشهد توقف کرد. در این هنگام محسن با خودرو جلوی پراید مهدی پیچید و او از ترس پیاده فرار کرد. من و ولی در حالی که من «دُره» داشتم و او هم «گرزی نیزه گونه» را در دست می فشرد به دنبالش دویدیم و در خیابان شهید علیمردانی ۳۱ به او حمله کردیم و سپس سوار بر پراید از آن جا گریختیم.
بعد از آن هم به منزل یکی از بستگان ولی رفتیم و لباس های خون آلود را عوض کردیم. «دُره» و چماق گرزی داشتیم و به صاحبخانه گفتیم دعوا کرده ایم! روز بعد هم به همراه ولی به سرخس رفتیم که ابتدا راننده مسافربر در ایستگاه سرخس با دیدن «گرز» و «دُره» ترسید و فرار کرد اما دوباره با وساطت دیگر رانندگان که ولی را می شناختند بازگشت و ما را به سرخس رساند.
گزارش خراسان حاکی است، اعترافات متهم اصلی پرونده نزد قاضی احمدی نژاد به جزئیات ماجرا رسید و او همه آن چه را رخ داده بود با همه جزئیات نقشه جنایت در حالی تشریح کرد که با اظهارات شاهدان و دیگر متهمان مرتبط با این پرونده جنایی مطابقت داشت تا این که مدتی بعد و به دستور قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، «کاظم.آ» برای بازسازی صحنه قتل توسط کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به اطراف میدان میرزاکوچک خان (محل جنایت) هدایت شد تا چگونگی وقوع این حادثه وحشتناک را به طور عملی بازسازی کند اما او که تازه فهمیده بود در چه مخمصه هولناکی گرفتار شده است لحظه ای که از خودروی پلیس پیاده شد و چشمش به قاضی ویژه قتل عمد افتاد بلافاصله دست به شارلاتان بازی زد و درحالی که سعی می کرد با فریادهایش ماجرا را به گونه دیگری جلوه دهد خطاب به مقام قضایی گفت: چرا مرا این جا آورده اید! مگر من چه کار کرده ام! اگر من قاتلم پس دیگران این جا چه کار می کنند؟! بنابر گزارش خراسان، قاضی احمدی نژاد که با خونسردی به سخنان متهم گوش می داد ضمن تفهیم ماده ۱۹۵ قانون آیین دادرسی کیفری از وی خواست هر آن چه را فکر می کند به نفعش است در کمال آرامش و آزادی کامل بیان کند اما مقام قضایی در عین حال افزود: فقط مواظب اظهارات خود باش چرا که این اظهارات در مراحل دادرسی مورد استناد قضایی قرار می گیرد اما متهم به قتل زمانی که مقابل دوربین قوه قضاییه ایستاد گفت: من آن روز حتی در مشهد نبودم! هر آن چه هم قبلا اعتراف کرده ام دروغ است چرا که من فریب خوردم، دوستم و خانواده اش مرا فریب دادند آن ها به من پیشنهاد کردند که پول و زمین کشاورزی بگیرم واین جنایت را عهده دار شوم! من هم ابتدا پذیرفتم ولی بعد در زندان فهمیدم که اشتباه کرده ام! من در این قتل هیچ نقشی نداشتم و فقط حرف هایی را که به من دیکته کرده بودند در اعترافات قبلی گفتم!
در این هنگام قاضی احمدی نژاد از متهم پرسید اما همه شهود، تصاویر دوربین های مداربسته و برخی مستندات انکارناپذیر قضایی، ردیابی تلفن همراه و … نشان می دهد که شما در صحنه جنایت بودید، این طور نیست؟ متهم پاسخ داد: به زور می خواهید بگویید من قاتلم؟! من اصلا خبر ندارم! هیچ چیز نمی دانم فقط فریب خوردم! قاضی احمدی نژاد سوال کرد اگر خانواده ات بگویند شما روز حادثه در مشهد بودی قبول داری؟ در این هنگام متهم با فریادهای وحشتناک دستانش را بالا برد و گفت: اگر از همسرم سوال کنید من اجازه نمی دهم! در آن صورت ۱۰ قتل دیگر را هم گردن می گیرم! چرا باید همسرم بگوید که من کجا بوده ام؟!
به گزارش اختصاصی خراسان، متهم در حالی با شارلاتان بازی و فریادهای نخ نما سعی در انکار جرم داشت که مقام قضایی خطاب به او گفت: نیازی به فریاد نیست مگر قبلا آن چه را اعتراف کرده ای به زور بوده است؟ متهم گفت نه! ولی من فریب خورده بودم! قاضی ادامه داد: اکنون نیز در کمال آرامش و آزادی می توانی حرف هایت را بگویی! پس نیازی به فریاد نیست! متهم ادامه داد: ولی من می گویم قتل را دیگران انجام داده اند و من به خاطر این که تطمیع شده بودم آن را به گردن گرفتم! در این هنگام قاضی گفت:همکاری شما وبیان حقیقت از نظر قانونی تخفیف مجازات از سوی دادگاه را در پی دارد اما متهم باز هم حرف های قبلی خود را تکرار کرد. بنابر این گزارش، در آغاز بازسازی صحنه قتل، ابتدا کارآگاه حمیدفر (افسر پرونده) به تشریح خلاصه ای از محتویات این پرونده جنایی و اعترافات متهمان در بازجویی ها پرداخت و در پایان نیز قاضی باتجربه ویژه قتل عمد با صدور قرار قانونی، «کاظم- آ» را روانه زندان کرد تا بررسی‌های بیشتری درباره ادعاهای متهم صورت گیرد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *