حواشی توهین فیروز کریمی به نویسندگان ایرانی در «خندوانه»، همچنان ادامه دارد و ماجرا با عذرخواهی رامبد جوان به پایان نرسیده است. پس از انتقاد کاربران فضای مجازی و تعدادی از چهرهها و نویسندگان، روز گذشته اتحادیه ناشران و کتاب فروشان تهران نیز با انتشار بیانیهای به این برنامه واکنش نشان دادند.
اعتراض اتحادیه ناشران و کتاب فروشان
در این بیانیه ضمن اعتراض به شکستن حرمت نویسنده ایرانی در «خندوانه»،از واکنش رامبد جوان به پاسخ فیروز کریمی انتقاد و در آن نوشته شده است: «متاسفانه در یک برنامه تلویزیونی (طنز) صداوسیما تحت عنوان «خندوانه» در حضور مجری و تهیهکنندگان مدعی اهل فرهنگ، توسط مهمانان این برنامه در معرض هزاران بیننده ،حرمت نویسنده ایرانی شکسته می شود و مجری محترم نه تنها تذکری نمیدهد، بلکه قهقهه میزند! اتحادیه ناشران و کتاب فروشان ضمن درک جایگاه والای فرهیختگان این مرز و بوم که از رفتار فوق متاثر شدند دغدغه این را دارد که با این اوصاف در آینده، امید و انگیزه زنده نگه داشتن فرهنگ ملی به کجا خواهد رفت.»
«خندوانه ۷» با چاشنی حاشیه و انتقاد
سری هفتم «خندوانه» در طول دو ماهی که از پخش آن میگذرد، گرفتار حاشیههای مختلفی شده است. اوایل تعطیلات نوروز، یکی از سری برنامههای تِمدار «خندوانه» با تِم ژاپنی پخش شد که رویا شریف تهیهکننده سینما از آن انتقاد کرد. این تهیهکننده آیتمی را که در آن رامبد جوان و کمدینها لباس سامورایی بر تن داشتند توهین به فرهنگ سامورایی دانست و گفت که از رامبد جوان شکایت خواهد کرد! مدتی بعد رضا شفیعی جم که در «خندوانه» با تِم دهه ۶۰، به عنوان کمدین حضور یافته بود، از رامبد جوان گلایه کرد و بابت حضورش در برنامه از مخاطبان عذرخواهی کرد. شفیعی جم ادعا کرد، رامبد جوان هنگام اجرای او چشمهایش را بسته و خوابیده و بخشهایی از اجرایش نیز حذف شده است. اکنون شوخی توهینآمیز فیروز کریمی با نویسندگان، سومین حاشیه پرسروصدایی است که سری هفتم «خندوانه» و به ویژه رامبد جوان را در مرکز انتقادات قرار داده است. جوان در متن عذرخواهی خود از نویسندگان، نوشت که علت این اتفاق و حواشی، بیدقتی او و گروه «خندوانه» بوده است، بنابراین به نظر میرسد تولید این برنامه همزمان با ساخت سریال «مردم معمولی» باعث شده، رامبد جوان تمرکز و دقت کافی را برای تولید «خندوانه» نداشته باشد و به سادگی درگیر حواشی شود.