شنبه , ۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۹:۳۶ قبل از ظهر به وقت تهران

قالیباف؛ «مردِ مناظره» انتخابات نیست!

قالیباف برای شکست روحانی از استراتژی احمدی نژاد استفاده کرد. احمدی نژاد در دو انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ و ۸۸ از روش دو قطبی سازی استفاده کرد. او با هاشمی و میرحسین وارد فضای دو قطبی شد و جامعه را به حامیان خود و حامیان این نامزدها تبدیل کرد.

به گزارش نامه نیوز، اولین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۹۲ در حالی به پایان رسید که مردم به جای دیدن مناظره ۶ نامزد انتخابات شاهد رقابت زوج «روحانی – جهانگیری» با قالیباف بودند. رقابتی که آغاز کننده آن قالیباف بود.

حمله شهردار تهران به دولت یازدهم قابل پیش بینی بود. قالیباف قبل از آغاز مناظره‌ها نیز حملات خود علیه دولت روحانی را آغاز کرده بود. حملاتی که با شدیدترین جمله‌ها و کلمات همراه بود. او در هنگام ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری گفت:« اگر آقایِ روحانی میانِ مردم بودند، به جای اینکه با «آمارهایِ کاغذی» از وضعیتِ خوبِ اقتصادی سخن بگویند، با گوش های خود می شنیدند که مردم می پرسند: چقدر شعار!؟ چقدر وعده!؟ و چقدر حرف!؟ آقایِ روحانی از بهتر شدنِ وضعیتِ اقتصادی می گویند، اما اگر ایشان پای خود را از درون اتاق شان بیرون بگذارند و میانِ مردم بروند، از واقعیت های ملموسِ دَرونِ جامعه، تصویر دقیق تری پیدا می کنند»

فرمانده سابق نیروی انتظامی با همین ادبیات وارد مناظره‌ شد و اولین مناظره را تبدیل به دو قطبی خود با رییس دولت یازدهم و معاون اول او کرد.

قالیباف برای شکست روحانی از استراتژی احمدی نژاد استفاده کرد. احمدی نژاد در دو انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ و ۸۸ از روش دو قطبی سازی استفاده کرد. او با هاشمی و میرحسین وارد فضای دو قطبی شد و جامعه را به حامیان خود و حامیان این نامزدها تبدیل کرد.

قالیباف نیز در مناظره دیروز همین کار کرد را کرد. او خود را نماد ۹۶ درصد مردم و روحانی را نماد ۴ درصد مردم معرفی کرد.

قالیباف؛ «مردِ مناظره» نیست
قالیباف؛ «مردِ مناظره» انتخابات نیست!

او تلاش کرد خود نمایند مردم فرودست کشور معرفی کند که در این مناظره از زبان آنها سخن می‌گوید.

روش احمدی نژاد در مناظره‌ها مختص به اوست و شاید هیچکسی نتواند از راه و روش احمدی نژاد در مناظره‌ها تقلید کند. احمدی نژاد به خوبی توپ را وارد زمین رقیب می‌کرد و تا لحظه آخر سعی می‌کرد توپ را در زمین هاشمی یا میرحسین نگه دارد. قالیباف اما تا به روحانی تک می‌زد با پاتک‌های جهانگیری و روحانی مواجه می‌شد. او در این مناظره حمله کرد اما آماج حملات مختلف روحانی و جهانگیری نیز قرار گرفت.

نشان دادن پرینت سایت روحانی هم تقلیدی از حرکت احمدی‌نژاد در مناظره سال ۸۸ بود. که واکنش‌های زیادی در شبکه‌های مجازی را به همراه داشت.

قالیباف حتی نتوانست در مناظره دو نامزد دیگر اصول‌گرا را در نقد دولت روحانی با خود همراه کند. هر چقدر جهانگیر پا به پای روحانی آمد، رییسی و میرسلیم با قالیباف همراهی نکردند و بیشتر به ارائه برنامه‌های خود پرداختند.

اعتراض به نامزدی جهانگیری در جریان مناظره‌ها نشان می‌داد که قالیباف از تنهایی خود دلخور و از یار داشتن روحانی عصبانی است.

رفتارهای عجیب قالیباف در اولین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری دوازدهم باعث شد بسیاری از ناظران او را بازنده این مناظره بدانند. شاید این مناظره تاییدی بود بر نظریه کسانی که می‌گفتند قالیباف مرد مناظره‌ها نیست. مناظره سال ۹۲ و مناظره دیروز نامزدهای انتخابات به خوبی حکایت از این معنا دارد.

باید دید او در مناظره جمعه پیش رو در برابر روحانی و جهانگیری چه رفتاری را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *