یکشنبه , ۲ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۵:۵۸ بعد از ظهر به وقت تهران

ماجراجویی دوربینی سرمربی سابق استقلال و چند اظهار نظر

سرمربی حالا سابق استقلال، به مقابل باشگاه می‌رود اما او را راه نمی‌دهند. پسرش از این صحنه فیلم‌برداری می‌کند. کدام یک از این دو رفتار درست است؟

در شرایطی که باشگاه استقلال اعلام کرد وینفرد شفر و ساشا شفر حق حضور در تمرینات را ندارند و فرهاد مجیدی هدایت این تیم را عهده‌دار شده اما وینفرد شفر و پسرش به محل تمرین تیم استقلال رفتند.

سرمربی آلمانی آبی پوشان قصد داشت وارد زمین ورزشگاه نفت تهرانسر شود و در حالی که ساشا شفر مشغول فیلمبرداری از این اقدام پدرش بود از ورود آن ها ممانعت به عمل آوردند. این حرکت موجب خشم سرمربی آلمانی شد و وی برای دقایقی در خودروی بیرون از استادیوم نفت تهرانسر مشغول غرولند درباره تصمیمات مدیران استقلال بود. حرکت شفر را چند سال پیش ژوزه مربی پرتغالی انجام داد و بعد از برکناری در اردوی تیمش مشغول فیلمبرداری از رفتار مسئولان این باشگاه با خودش شد.

نخستین واکنش‌ها به این اتفاق را علی فتح‌الله‌زاده مطرح کرد: «هر تصمیمی که می‌خواهیم بگیریم باید حرفه‌ای رفتار کنیم و گرنه چه از نظر فرهنگی، چه از نظر اجتماعی، چه از نظر سیاسی و چه از نظر مالی متضرر می‌شویم. یادم هست یک زمانی عده‌ای اجازه ندادند رولند کخ در استقلال کار کند، یادم هست من به فرودگاه مهرآباد رفتم برای بدرقه او و این مربی آلمانی به من یک پوستر داد که پشتش را امضا کرده بود و نوشته بود که از زحمات رئیس باشگاه متشکرم، مدیرهایی مثل تو در ایران کم هستند و باید بیشتر شوند. ببینید وقتی ما یک مربی را برداشتیم، ولی این طوری رفتار می‌کند یعنی کارمان را درست انجام داده ایم. من فکر می‌کنم اگر می‌خواهی مربی را تغییر دهید حداقل باید حرمت او را حفظ کنید. همچنان فکر می‌کنم شفر مربی خوبی بود. شما ببینید که شفر در یک مقطع همزمان مامه تیام، سرور جپاروف، مجید حسینی و امید ابراهیمی را از دست داد، ولی دوباره یک تیم مدعی برای فصل جدید ساخت. استقلال به جایی رسید که از تمام مدعیان مدعی‌تر بود و تا قبل از بازی پدیده اگر بازی‌های این تیم را با پرسپولیس و سپاهان مقایسه کنیم می‌بینیم که بازی‌های استقلال به مراتب آسانتر از دو تیم دیگر بود و من مطمئن هستم که در کار شفر گذاشتند تا او نتیجه نگیرد. با اتفاق‌هایی که در روزهای اخیر دیدم مطمئن شدم که آن‌ها با هم اختلاف داشتند و من آقای فتحی را ندیدم تا از او بپرسم که چرا با شفر اختلاف داشته است. اگر هم اختلاف بود می‌گذاشتند شفر کارش را انجام بدهد، قهرمانی بیاورد و بعد برود و واقعا برای من قابل هضم نیست که چرا این طوری با او قطع رابطه کردند.»

محمد نوری‌فر، خبرنگار، درباره رفتار شفر نوشت:

پژمان راهبر، ورزشی‌نویس، نظر متفاوتی دارد:

این رفتار بی‌سابقه اما برای فوتبال ایران عجیب نیست. چنین اتفاقی حدود ۶ سال و ۸ ماه پیش برای پرسپولیس رخ داد و مدیران وقت باشگاه پرسپولیس مشابه این رفتار را با مانوئل ژوزه پرتغالی انجام دادند. ۲۹ آذر سال ۹۱ بود که اردوی پرسپولیس در هتل آکادمی برگزار شده بود تا این تیم غروب آن روز به مصاف ملوان برود. تصمیم برکناری این مربی پرتغالی که ۲۸ آذر ۹۱ گرفته شده بود، به او ابلاغ نشد و او رفته بود که تیمش را در دست بگیرد. او با چند لیدر پرسپولیس نیز دعوایش شد. دستیاران او از تمام این اتفاقات فیلم گرفتند و به کمک همین فیلم، از پرسپولیس بیش از ۲ میلیون دلار به عنوان باقی مانده طلب و جریمه آن گرفتند./خبرانلاین

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *