دوشنبه , ۸ ام اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ ساعت ۸:۰۲ بعد از ظهر به وقت تهران

مادری که دختر خود را در وسط خیابان خفه کرد

www.dustaan.com-havadesمجله انلاین دوستان : چندی پیش مادری با ۱۱۰ تماس گرفت و از خودکشی دخترش در خیابان شهید رجایی شهرستان ساوه خبر داد که به دنبال این موضوع سریعا عوامل انتظامی این شهرستان در محل حاضر شده و با بررسی های اولیه جسد دختر جوان را به پزشکی قانونی منتقل کردند.

پزشکی قانونی علت مرگ را خفگی اعلام کرد. لذا ماموران خانواده دختر جوان را جهت بازجویی های فنی و پلیسی به پایگاه پلیس آگاهی فراخواندند و در نهایت حین بررسی مادر این دختر به دلیل شواهد و مدارک کافی و مستند به ناچار لب به سخن گشوده و به قتل دخترش اعتراف کرد.

مادر دختر در بیان جزئیات روز حادثه گفت: با دخترم در خیابان قدم می زدیم که سر مسئله ای صحبتمان به مشاجره کشید و من نیز از شدت عصابانیت به سمت دخترم حمله ور شده و با دست او را خفه کردم.

سرهنگ علی‌اصغر طالبی فرمانده انتظامی شهرستان ساوه درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران، گفت: تحقیقات بیشتر در خصوص علت وقوع قتل و جزئیات بیشتر از این حادثه همچنان ادامه دارد.//باشگاه خبرنگاران

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *