دوشنبه , ۳ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۰:۳۹ قبل از ظهر به وقت تهران

«مافیا» ‌تمرین ‌شناخت ‌دروغگو ‌است

علیرام نورایی با اشاره به استرس اولیه‌اش برای قبول اجرای مسابقه تلویزیونی «شهروند و مافیا» بیان کرد که قرار نیست مجری باشد و حتی نمی‌خواهد در آینده به عنوان مجری-بازیگر شناخته شود.

«مافیا» ‌تمرین ‌شناخت ‌دروغگو ‌است

علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها در مقام مجری ،مسابقه تلویزیونی «شهروند و مافیا» را روی آنتن شبکه سلامت دارد، در گفت وگو با مهر درباره این تجربه تازه خود توضیح داد: «من خود را مجری نمی‌دانم بلکه یک بازیگر هستم و دغدغه‌هایم در عرصه بازیگری است و در این سال‌ها تلاش کرده‌ام خود را در همین زمینه حفظ وبتوانم  پیشرفت کنم.»
نورایی که در سریال‌های مختلفی در نقش‌های جاسوسی و پلیسی ظاهر شده است، درباره حضورش در فضای رازآلود «مافیا» با کمک آن نقش‌ها بیان کرد: ««مافیا» پر از رمز و راز است، تک‌تک آدم‌ها نقاب به صورت دارند و راوی آگاه به تمام اتفاقات است. راوی باید مراقب رفتار و حرکت بدن و چهره باشد تا آدم‌هایی که حرفه‌ای هستند از راوی حقیقتی را دریافت نکنند. من باید سعی می‌کردم حرکت چشمم چیزی را لو ندهد. نهایت سعی من این بود که کمترین تاثیر را در روال طبیعی بازی داشته باشم. از این حیث که نقش‌های مرموز زیاد بازی کردم، فکر می‌کنم خیلی کمک‌کننده بود. برای خودم خیلی چالش برانگیز بود که در این مسابقه در برابر کسانی که همه حرفه‌ای و دنبال یک آتو بودند چگونه باید رفتار کنم و خدا را شکر می‌کنم سوتی و اشتباهی در این زمینه مرتکب نشدم.»
وی در پاسخ به این سوال که «مافیا» چه همخوانی با فرهنگ ایرانیان و به ویژه منتقدانی که معتقد هستند دروغ را آموزش می‌دهد، دارد، بیان کرد: «من چندان سواد علم روان شناسی ندارم، اما با این مخالف هستم که «مافیا» قانع کردن و آموزش دروغ گفتن است، چرا که ما طرف دیگر مسئله را نگاه نمی‌کنیم که شناخت دروغگو را آموزش می‌دهد.»

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *