شنبه , ۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۶:۲۹ قبل از ظهر به وقت تهران

نخستین مصاحبه سعید طوسی/ والله همه سرتاسر دروغ و جعل است

 «سعید طوسی»، قاری جنجالی، باز هم روی خط خبر آمد؛ اگرچه او به‌جای سخن‌گفتن با رسانه‌ها ترجیح می‌دهد با حامیانش وارد گفت‌وگو شود. پیش از این برخی فایل‌های صوتی منتسب به او هم در فضای مجازی منتشر شده بود. سخنانی که به نقل از طوسی در کانال تلگرامی حامیانش منتشر شده، البته در تناقض با سخنان انتسابی به او در فایل‌های منتشرشده است. طوسی در آن فایل‌های صوتی گفته بود که مدتی گرفتار این مسائل بوده، اما با مراجعه به مشاور و با کمک خداوند از این مشکل رها شده و اکنون توبه کرده است.

 

 اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی ,سعید طوسی

او در پاسخ به یک کانال تلگرامی از حامیانش که پرسیده‌اند ماجرای مصاحبه شما با صدای آمریکا چه بود؟ گفته است: «عهد کرده‌ام تا تکلیف پرونده بهتان آنها روشن نشده صبر کنم، فقط به دوستان و قرآنیان می‌گویم والله همه سرتاسر دروغ و جعل است و ان‌شاءالله به‌همین‌زودی طراحان این توطئه شنیع رسوا می‌شوند. روز سه‌شنبه دیدم از یک شماره ناشناس به همراه من زنگ زدند. وقتی برداشتم، نشناختم. فامیلش را که گفت، تازه فهمیدم کیست. به عقلم نرسید همان‌جا قطع کنم. باید همین کار را می‌کردم. بابا خدا می‌داند در عمرم نه ماهواره داشتیم نه با اینترنت خیلی آشنایی دارم. من چه می‌دانستم اینها چه شیطنتی دارند. من تابه‌حال با رسانه‌های خودمان مثل صداوسیما و روزنامه‌ها زیاد مصاحبه کرده‌ام، اینها زنگ می‌زنند اجازه مصاحبه می‌گیرند، اگر اجازه دادیم پخش می‌کنند و اگر اجازه ندهیم پخش نمی‌کنند. من هم به این آقا گفتم باید مشورت کنم و فعلا مصاحبه نمی‌کنم. تازه به خیال خودم برای اینکه حساب کار دستش بیاید، گفتم تلفنم کنترل می‌شود تا زودتر قطع کند! بعد هم که به دوستان گفتم، گفتند اصلا مصاحبه با آنها قانونی نیست. آن‌وقت موبایلم را خاموش کردم».

 

طوسی می‌گوید: «یکی از دوستانم گفت اگر می‌خواهی بدانی آنها چقدر خبیث و رذل هستند، صبر کن ببین همین‌قدر هم که حرف زدی پخش می‌کنند و با آن مانور می‌دهند. خب من نه پدرم سیاست‌مدار بوده نه مادرم! وقتی دیدم با آب‌وتاب نوشتند: مصاحبه سعید طوسی با صدای فلان، فهمیدم به کمترین اصول اخلاقی معتقد نیستند. عجیب اینکه حالا دوست و دشمن می‌گوید چرا با آنها مصاحبه کردی؟! من که راضی نیستم، مخصوصا از کسانی که این حرف‌ها را نشر می‌دهند».

 

او همچنین در پاسخ به این سؤال که «دوست دارید در پاسخ به این مکر و حیله آنها حرفی بزنید؟»، گفته است: «و مکروا و مکرالله و الله خیرالماکرین». طوسی پیش از این در نامه‌ای، به رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور هجمه کرده و آنها را ضدانقلاب و برانداز خوانده بود، در گفت‌وگوی دودقیقه‌ای خود با صدای آمریکا ضمن آرزوی سلامتی برای مجری این تلویزیون گفته بود: «ای‌کاش یک‌طرفه به قاضی نمی‌رفتید، اکنون حیثیت من رفته است».

 

واکنش جامعه روحانیت

ماجرای «سعید طوسی» این روزها این‌قدر گسترده شده که نه‌تنها روزنامه‌های اصولگرا را وادار به واکنش کرده، بلکه حتی سر از دستور کار جلسه جامعه روحانیت مبارز هم درآورده است. هفته گذشته حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا مصباحی‌مقدم در نشستی خبری با خبرنگاران گفت که در جلسه اخیر این تشکل سیاسی، گزارشی از پرونده سعید طوسی ارائه شده است.

 

مصباحی‌مقدم در پاسخ به پرسشی درباره ارائه گزارشی از پرونده سعید طوسی در جلسه اخیر جامعه روحانیت افزود: «درباره سعید طوسی فقط گزارش را شنیدیم و با توجه به اینکه اخبار رسمی در این زمینه اعلام نشده است، نمی‌خواهیم اظهارنظری کنیم». طرح بحث در جلسه جامعه روحانیت مبارز نشان از اهمیت و درعین‌حال حساسیت موضوع دارد». دو هفته قبل، سخنگوی قوه قضائیه در صدوسومین نشست خبری خود با اصحاب رسانه درباره پرونده طوسی گفته بود: «فردی شکایت کرد و روال قانونی بررسی شد، هنوز مرحله رسیدگی نهایی نشده است. به‌لحاظ پیگیری یکی از شکات در مسئله خلاف عفت عمومی قرار منع تعقیب در دادسرا صادر و تأیید شد.

 

ادعای دیگری شد درباره تشویق به فساد که قرار منع تعقیب صادر شد که دادگاه با قرائن و شرایط، رسیدگی را ادامه داد و قرار منع تعقیب را نقض کرد». او در پاسخ به سؤالی مبنی‌بر اینکه درباره آقای طوسی موضوعاتی در فضای مجازی مطرح شد که یکی از این موضوعات ارائه مدارکی ازجمله سند قرار مجرمیت و بعد سند قرار منع تعقیب او بود، آیا قرار مجرمیت درباره او ساختگی است، گفت: «بنده گفتم که درخصوص مسئله خلاف عفت، قرار منع تعقیب صادر شد که تأیید شده است. درخصوص موضوع تشویق به فساد، دادگاه قرار منع تعقیب را تأیید نکرد و قرار جلب به دادرسی داد و پس از آن قرار مجرمیت را صادر کردند؛ برهمین‌اساس این پرونده در مرحله رسیدگی است».

 

روزنامه جمهوری اسلامی، ویژه‌برنامه ٢٠:٣٠ تلویزیون و رسانه‌های فارس و جوان در هفته‌های گذشته به نحوی به ماجرای «سعید طوسی» پرداختند. یکی از مهم‌ترین واکنش‌ها را در سرمقاله هفته گذشته حجت‌الاسلام مسیح مهاجری، در روزنامه جمهوری اسلامی شاهد بودیم.

 

مدیرمسئول این روزنامه نوشته بود: «… این‌جانب به یاد دارم در دوران دفاع مقدس سلسله‌گزارش‌هایی را تحت عنوان «نگذارید جوجه‌ها کرکس شوند» در روزنامه جمهوری اسلامی به چاپ می‌رساندیم که حکایت از بازگشت خان‌های فراری و پس‌گرفتن زمین‌های کشاورزی از کشاورزانی داشت که به برکت انقلاب اسلامی و کوتاه‌شدن دست قلدران و زورگویان، در حال کشت و زرع آن زمین‌ها بودند و احساس آزادی و اعتمادبه‌نفس می‌کردند… . این افراد به ما فشار وارد می‌کردند که چاپ این مقالات و گزارش‌ها را قطع کنیم تا رزمندگان با خاطری آسوده مشغول جنگ باشند و نگران پشت جبهه نباشند و تأکید می‌کردند که این کار به مصلحت نظام نیست. ما با این منطق که وقتی مطبوعات از حقوق مردم دفاع کنند، رزمندگان هم با دلگرمی در جبهه‌ها می‌مانند؛ زیرا اطمینان پیدا می‌کنند که در پشت جبهه، کسانی هستند که نمی‌گذارند حقوقشان ضایع شود و ضدانقلاب برگردد، به چاپ گزارش‌ها ادامه می‌دادیم… . در هفته‌های اخیر موضوع یک اتهام اخلاقی درباره یکی از قاریان قرآن، در فضای مجازی و سپس در محافل مختلف و حتی در مطبوعات، به‌شدت افکار عمومی را درگیر کرده است.

 

در ظاهر تعیین‌تکلیف‌نشدن این موضوع در گذشته و حال، به ‌این ‌دلیل بوده که عده‌ای معتقد هستند مطرح‌شدن چنین موضوعی، موجب تضعیف جامعه قرآنی است و تضعیف جامعه قرآنی نیز موجب تضعیف نظام جمهوری اسلامی شده که بر قرآن مبتنی است. بطلان این ادعا با توجه به آنچه از سیره امام خمینی نقل کردیم کاملا روشن است. علاوه‌براین، آنچه این روزها در جامعه مشاهده می‌شود و به گوش می‌رسد نیز بر بطلان این ادعا تأکید می‌کند. این پنهان‌کاری حتی به ضرر خود متهم نیز هست؛ زیرا تازمانی‌که تکلیف این پرونده روشن نشود، او هم بلاتکلیف است و همچنان آماج شایعات و تهمت‌ها خواهد بود.

 

ولی اگر حکم روشن و مستندی درباره این پرونده صادر شود، علاوه بر اینکه تکلیف متهم روشن خواهد شد، بساط شایعه و شیطنت‌هایی که به وسیله بدخواهان در جریان است نیز جمع می‌شود».عبدالله گنجی، مدیرمسئول روزنامه جوان، نیز در یادداشتی نوشته بود: «ماجرای سعید طوسی که هنوز حدود و ثغور آن معلوم نیست، به‌گونه‌ای پیش می‌رود که گویی نظام جمهوری اسلامی ابتدا وی را قاری قرآن و سپس مأمور فساد در جامعه کرده است. فصل‌الخطاب قوه قضائیه نیز مانند بسیاری از مقولات دیگر برای معاندان، مغرضان و منافقان بی‌معناست.

 

هیچ‌کس با طوسی کاری ندارد و نمی‌گوید هر قاری قرآن الزاما مهذب نیست؛ همان‌گونه که هر آخوندی الزاما مروج دین نیست و به‌همین‌دلیل امام فرمودند تاریخ اسلام پر است از خیانت علمای اسلام به اسلام؛ چراکه در هر قشری، ناپاک وجود دارد. این در حالی است که تاریخ بشر و اسلام از این پدیده‌ها بارها به خود دیده است…‌. طوسی دارای صدای خوش و خدادادی برای خواندن قرآن است که نظام چک سفیدامضا برای عصمت او نداده است و اگر انحراف او ثابت شود، باید مجازات شود. درباره او از تبرئه تا اعدام را باید پذیرا باشیم… . اگر طوسی و امثالهم تبرئه شوند، خواهند گفت «دست خودشان است سرش را به هم آوردند».

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *