شنبه , ۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱:۲۶ قبل از ظهر به وقت تهران

نکات طلایی درباره پروتز لب که باید بدانید!

این روزها داشتن لب های برجسته در خانم ها به یک مد تبدیل شده است و خیلی ازخانم ها به دنبال پروتز کردن لب هایشان هستند. پروتز لب همان حجیم سازی لب ها است. در این مطلب نکات طلایی که باید درباره پروتز لب ها را بدانید را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

نتیجه تصویری برای نکات طلایی درباره پروتز لب که باید بدانید!

۸ نکته مهم در مورد عمل پروتز لب

مجله دوستان : این روزها داشتن لب‌های برجسته، به یکی از دغدغه‌های بسیاری از خانم‌ها تبدیل شده و این افرادحاضرند انواع و اقسام روش‌ها را با عوارض زیاد به جان بخرند، ولی حجم لب‌هایشان اندکی زیاد شود.
افزایش حجم لب‌ها، فارغ از این‌ که می‌تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد، مناسب همه افراد نیست و انجام چنین کاری در برخی افراد نه‌ تنها ظاهری زیبا برای آنها به‌وجود نمی‌آورد، بلکه می‌تواند باعث ظاهری نافرم و نامتوازن نیز شود. دکتر حمید عارف، فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران، برخی نکات مهمی را که در باره حجیم‌سازی لب باید بدانید به شما می‌گوید.

پروتز لب چرا طرفدار دارد؟

دلایل زیادی برای انجام عمل جراحی لب و حجیم‌سازی آن وجود دارد و دختران جوان به انجام این کار تمایل زیادی نشان می‌دهند. یکی از دلایل اصلی که باعث می‌شود به انجام چنین کاری گرایش پیدا کنند، نازک بودن لب یا افتادگی لب بالایی است. برخی دیگر به این دلیل که ارتفاع لب بالایی آنها نسبت به بینی‌شان زیاد است، به انجام این کار روی می‌آورند تا با حجیم‌سازی لب‌ها بتوانند فاصله بین بینی و لب را کم کنند. افرادی که به حجم‌دهی لب تمایل دارند، به این دو گروه محدود نمی‌شوند و دسته دیگری هم هستند که در سنین بالاتر به این کار تمایل نشان می‌دهند. فک بالا با افزایش سن تحلیل می‌رود و کوچک شده و پوست لب بالا شل می‌شود که این موارد باعث آویزان به نظر رسیدن لب می‌شود.

پروتز لب، خوب است؟
به‌طور کلی، هر چیزی که بتواند به لب حجم بدهد و موقتی نباشد، پروتز نام می‌گیرد. حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد متقاضیان پروتز لب برای انجام این کار مناسب نیستند. بسیاری از خانم‌هایی که لب بالای آنها افتادگی دارد، برای برطرف کردن این مشکل اقدام می‌کنند و در بسیاری موارد، به پزشکانی مراجعه می‌کنند که تخصص کافی را برای انجام این کار ندارند، نتیجه این‌که ممکن است به این دسته از خانم‌ها، پروتز لب توصیه شود. پروتز می‌تواند طول لب را زیادتر کند و آن را ضخیم‌تر و آویزان‌تر نشان بدهد. پروتزی که بتواند ظاهری ایده‌آل برای لب‌ها به وجود بیاورد، در بازار وجود ندارد.

مواظب فلج شدن باشید!
تزریق در لب یکی دیگر از مواردی است که برای حجیم‌سازی لب از آن کمک می‌گیرند. انجام این کار بسیار پیچیده و تخصصی است و اگر فردی که تزریق را انجام می‌دهد متخصص نبوده یا مهارت کافی در انجام این کار را نداشته باشد، احتمال آسیب به عضله لب یا اطراف آن وجود دارد که این مساله می‌تواند به ناتوان شدن فرد در نگهداری غذا در دهان منجر شود. گاهی به فرد تزریق بوتاکس توصیه می‌شود، در حالی‌که تزریق بوتاکس برای لب کاربرد چندانی ندارد و فقط در برخی موارد از آن کمک گرفته می‌شود که این مساله نیز به نظر متخصص بستگی دارد. اگر قرار باشد این کار انجام شود، باید تزریق در ناحیه لب، سطحی صورت بگیرد و در قسمت خط برجسته لب انجام شود. تزریق عمیق بوتاکس در لب، باعث فلج شدن عضلات بالا کشنده لب می‌شود و دهان فرد مثل افرادی می‌شود که دچار سکته شده‌اند.

یک روش خانگی برای پروتز لب

برای فرم‌ دهی به لب‌ها، روش‌های ساده‌تری هم وجود دارد که می‌توان از آنها بهره برد. برای مثال، می‌توان روی لب ویتامین E زد و سپس آن را با آب سرد، روغن زیتون یا هسته انگور ماساژ داد. علاوه بر این می‌توان در زمان خواب، یک چسب حساسیت را به صورتی که لب با این چسب به سمت بیرون کشیده شود، روی صورت و لب چسباند.

دستگاهی با جنبه تجاری
لب دارای ساختار و آناتومی پیچیده‌ای است و از عضله، بافت اسفنجی و پوست نازک متصل به عضله تشکیل شده و هر گونه تغییر و دستکاری در آن، باید با شیوه‌ای درست و علمی صورت بگیرد در غیراین‌صورت می‌تواند مشکلاتی را برای فرد به همراه داشته باشد. وارد شدن کوچک‌ترین ضربه به لب می‌تواند باعث پارگی مویرگ‌های لب شود و خونریزی داخل لب را ایجاد کند. بعد از ایجاد ضربه، یک پروسه التهابی در لب به‌وجود خواهد آمد که باعث ورم و کبودی می‌شود. ورم ایجاد شده، لب را بزرگ‌تر نشان می‌دهد. برخی شرکت‌ها با دانستن این موضوع، دستگاه‌هایی را برای حجیم‌سازی لب به بازار عرضه کرده‌اند که مانند وکیوم (جاروبرقی) عمل می‌کند و با ایجاد یک فشار منفی، پارگی مویرگ، خونریزی و تورم داخل عضله را به‌وجود می‌آورد. این دستگاه‌ها به‌طور موقت باعث حجیم شدن لب می‌شود و بیشتر جنبه تجاری دارد و استفاده طولانی مدت از آنها منطقی به نظر نمی‌رسد.

ژل دائمی را فراموش کن
برخی افراد برای ماندگاری بیشتر حجم‌دهی و ارزان بودن روش حجم‌دهی، سراغ کارهای غیراستاندارد می‌روند. یکی از این کارها، تزریق ژل دائمی یا همان ژل پاژ است. این نوع ژل را بعد از تزریق نمی‌توان تخلیه کرد. ژل پاژ می‌تواند عفونت لب و کبودی آن را در پی داشته باشد به‌طوری‌که حتی با کوچک‌ترین دستکاری در صورت نیز این اتفاق می‌افتد. حتی در شرایطی که فرد بخواهد دندان‌هایش را ترمیم کند، احتمال عفونت در لب‌ها وجود دارد که این نوع عفونت در برخی موارد به حدی شدید است که فرد باید در بیمارستان بستری شود و قسمتی از لب همراه با ژل، بیرون آورده شود. یکی دیگر از مشکلاتی که این ژل ایجاد می‌کند، افزایش احتمال ابتلا به تبخال است و در افرادی که مستعد ابتلا به تبخال هستند، بعد از زدن این ژل، شانس ابتلا به تبخال تا حدود ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

اگر خیلی اصرار دارید
آن دسته از افرادی که به انجام این کار اصرار دارند، باید سراغ پزشک متخصص و ماهر بروند و از ژل‌هایی که دائمی نیستند استفاده کنند. بخش عمده این نوع ژل‌ها بعد از مدتی دفع می‌شود در نتیجه باید بعد از گذشت ۶ تا ۹ ماه، دوباره تزریق شود. این نوع ژل‌ها به نسبت ژل‌های دائمی، بهتر هستند. البته افرادی که ارتفاع لب بالایی آنها نسبت به بینی‌شان زیاد است و می‌خواهند لب‌هایی حجیم داشته باشند، باید این مساله را بدانند که مشکل این دسته از افراد با تزریق و پروتز حل نخواهد شد و باید از لیفتینگ برای برطرف‌کردن مشکل‌شان کمک بگیرند.

آخرین کلام : افرادی که اصرار به حجیم‌سازی لب دارند، باید پیش از هر چیز وضعیت لب‌هایشان به‌درستی بررسی شود چون انجام چنین کاری مناسب همه افراد نیست. علاوه بر این، بررسی وضعیت لثه نیز ضروری به نظر می‌رسد چون تحلیل لثه، یکی از عواملی است که روی ظاهر لب تاثیر می‌گذارد و تا زمانی که لثه‌ها بررسی نشوند و مشکل‌شان برطرف نشود، نباید برای حجیم‌سازی لب اقدامی کرد.

منبع : چهاردیواری جام جم

نکات طلایی درباره پروتز لب که باید بدانید!

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *