دوشنبه , ۳ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۷:۲۲ قبل از ظهر به وقت تهران

هاشمی طبا برای تبلیغات در انتخابات چقدر هزینه کرده بود؟

روز گذشته نتایج انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اعلام شده و حجت الاسلام حسن روحانی با ۲۳ میلیون رای، رئیس جمهور منتخب مردم شد، هاشمی طبا یکی از نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص هزینه ای که برای انتخابات کرده بود توضیحاتی را ارایه کرده است.

http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1396/2/2/1097304_427.jpg

به گزارش میزان، روز گذشته نتایج انتخابات ریاست جمهوری بالاخره اعلام شد و در مجموع میزان آرای مأخوذه ۴۱ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۱۳۱ نفر بود که از این تعداد حسن روحانی با ۲۳ میلیون و ۵۴۹ هزار و ۶۱۶ رأی حائز اکثریت آراء شد و ۵۷ درصد آراء را به خود اختصاص داد و به عنوان رئیس جمهور معرفی شد.

در این مدت{از ثبت نام نامزد‌ها تا پایان شمارش آراء} مخاطبان خبرگزاری میزان، سوالات متعددی را پیرامون انتخابات ریاست جمهوری در قالب “پیام” با تحریریه این خبرگزاری در میان گذاشتند که گروه سیاسی در گفت و گو با چهره‌های شناخته شده و یا از طریق انتشار گزارش‌های تحلیلی به اکثر این سوالات پاسخ داد؛ آنچه در ادامه می‌خوانید ماحصل گپ‌وگفت میزان با سید مصطفی هاشمی طبا از نامزدهای ریاست جمهوری {با محوریت بخش پایانی سوالات مخاطبان} است.

خبرنگار خبرگزاری میزان در سوال اول از او می پرسد که با توجه به استقبال گسترده مردم برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری؛ مخاطبان پرسیده اند که آیا برای هزینه تبلیغات نامزدهای احراز صلاحیت شده تسهیلات مادی توسط ارگان های مرتبط با انتخابات در نظر گرفته می شود؟ که هاشمی طبا به این سوال پاسخ منفی می دهد و می گوید: هیچ تسهیلات مالی{وام و….} برای هزینه تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری در نظر گرفته نشده است.
سید مصطفی هاشمی طبا در ادامه این گپ و گفت می گوید از هیچ جا وام نگرفته است البته او این را هم اضافه می کند: “تقریبا هیچ هزینه ای هم نکردم.” او همچنین تاکید کرد: “برای انجام تبلیغات هیچ فردی به من کمک مالی نکرد؛ دوستان دو سه بنر چاپ کردند و مجموعا در حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان از خودمان هزینه کردیم و هزینه دیگری نداشتیم. ”

در سوال دیگری از او در مورد نحوه حفاظت از نامزدهای ریاست جمهوری پرسیدیم؛ هاشمی طبا پاسخ می دهد: “در این مدت ناجا برای ما نزدیک به چهار پنج نفر محافظ تعیین کرده بود.”

 

مخاطبی در سوالی برای خبرگزاری میزان نوشته بود: “آیا مردم در این یک ماه گذشته از نامزدها درخواست شغل نیز داشته اند؟” خبرنگار ما این سوال را عینا از هاشمی طبا می پرسد و پاسخ او به این سوال این جمله بود: “در یک ماه اخیر سلام و علیک و اظهار محبت مردم نسبت با من بیشتر شده بود؛ آنها چیز خاصی از من نمی خواستند.”

 

مخاطب دیگری از درخواست‌های مالی از نامزدهای ریاست جمهوری پرسیده بود؛ پاسخ هاشمی طبا به این سوال نیر خواندنی بود: ” فقط متکدیان سر چهارراهها می آمدند و پول می خواستند و از سوی مردم درخواست کمک مالی از من نشد.”

 

یکی از خوانندگان میزان از بی خوابی و شب زنده داری نامزدها ناشی از استرس رقابت پرسیده بود که پاسخ نامزد انتخابات ریاست جمهوری به این سوال نیز منفی بود: هیچ‌وقت نشده که شبی را خوابم نبرد؛ این موضوع در یک ماه گذشته نیز صادق است و بی خوابی‌ای در ماه اردیبهشت نداشته ام.

 

در سوال دیگری از او پرسیدیدم آیا برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام می کنید؟ که او با قاطعیت گفت: ” نه” و افزود: “برای دوره بعد ثبت نام نمی کنم؛ فکر نمی کنم سن من کفایت دهد.”

 

مخاطبی علت ثبت نام برخی از افراد که مدتی از صحنه سیاست به دور بودند را بازگشت به سرخط خبرها عنوان کرده بود؛ این نکته را بی زیاد و کم با هاشمی طبا مطرح می کنیم و او می گوید: “این موضوع که در سرخط خبرهای رسانه ها بودم برایم مهم نبود؛ مهم این بود که من وظیفه ای را برای خودم قائل بودم و سعی کردم وظیفه ام را انجام دهم؛ ان شاالله خدا قبول کرده باشد.”

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *