استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: گوشت مرغ یکی از سالم‌ترین نوع گوشت‌هاست که مصرف هفتگی آن می‌تواند فواید بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.

«جواد حصاری» با اشاره به تأثیر مصرف گوشت مرغ در کاهش کلسترول خون، خاطرنشان کرد: گوشت مرغ فشار خون و سطح کلسترول را کاهش داده و به پیشگیری از حمله قلبی کمک می‌کند، همچنین گزینه سالم‌تری نسبت به گوشت قرمز است.

وی افزود: افرادی که می‌‌خواهند مقدار چربی غذای‌شان را کم کنند، می‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند؛ همچنین سینه‌ی مرغ نسبت به ران آن کم‌چرب‌تر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز یادآور شد: نمی‌توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم‌پوشی کرد، این ماده معدنی، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، نقش بسزایی دارد و از همین‌رو مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا مبتلا به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می‌شود.

وی افزود: نیاسین موجود در گوشت سفید هم می‌تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آسیب‌های ژنتیکی را بگیرد.

 

حصاری، به تأثیرگذاری گوشت سفید مرغ در أانرژی سوخت‌وساز بدن، خاطرنشان کرد: مرغ فقط منبع غنی از ویتامین B۳  نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B۶  نیز است. این ترکیب خوب ویتامینی گروه B، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می‌کند، زیرا این دو ویتامین ‌در واکنش های سوخت‌وساز بدن نقش دارند.

گوشت مرغ، حجم قابل‌توجهی از فسفر را در خود جا داده است

استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: گوشت مرغ، حجم قابل‌توجهی از فسفر را هم در خود جا داده است. دریافت فسفر از گوشت مرغ می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، کلیه‌ها، کبد و بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک فراوانی کند.

«صُدیف آزادمرد» خاطرنشان کرد: گوشت مرغ وعده‌ غذایی بسیار مناسبی برای روزهای پر استرس است، چون حاوی ویتامین ‌B۶ و تریپتوفان است که از بین برنده‌ی اضطراب هستند و روحیه‌ فرد را تقویت می‌کنند.

وی  گوشت مرغ را سرشار از مواد معدنی دانست و افزود: گوشت مرغ سرشار از مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر است و به شما کمک می‌کند استخوان‌ها را سالم و قوی نگه دارید هم‌چنین شما را از پوکی استخوان دور می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز با اشاره به چربی کمتر گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز، یادآور شد: با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و از همین‌رو پیش از پخت، باید پوست آن را به طور کامل جدا کرد.

وی افزود: مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۳۲ درصد از نیاز ما به ویتامین B۶ را برطرف می‌کند.

آزادمرد، گوشت مرغ را در عضله‌سازی موثر دانست و گفت: مواد مغذی موجود در گوشت مرغ هم‌چنین از بروز بیماری‌های مغزی نظیر آلزایمر جلوگیری می‌کند، از آن جا که چربی اشباع شده‌ گوشت مرغ کم است، برای عضله‌ سازی مفید بوده و در رژیم غذایی ورزشکاران جایگاه ویژه‌ای دارد.