تصاویر ماهوارهای زیر مراحل ساخت یکی از بزرگترین و اولین پروژههای استحصال برق از زباله در کشور را توسط شهرداری تهران در شمال شرق پایتخت نشان میدهد.
مشرق: زباله یا همان طلای کثیف امروزه در تهران دیگر به عنوان یک معضل نگاه نمیشود و اکنون زبالهها در چرخه تولید انرژی یا تولید کمپوست به بهترین شکل ممکن به چرخه طبیعت بازمیگردند تا ضمن حفظ محیط زیست، صرفه اقتصادی هم برای بخش خصوصی داشته باشد. یکی از بزرگترین و اولین پروژههای استحصال برق از زباله در کشور توسط شهرداری تهران در شمال شرق پایتخت اجرا و ساخته شده است؛ موضوعی که در اولین مناظره بدلیل بیاطلاعی یکی از نامزدها از این خدمات، محل مناقشه قرار گرفت.
تصاویر ماهوارهای مراحل ساخت این کارخانه تولید برق از پسماند را به وضوح نشان میدهد.
این کارخانه که با همکاری کشور چین ساخته شده است، با سوزاندن روزانه ۲۰۰ تن زباله سه مگاوات برق تولید میکند. برای ساخت کارخانه زباله سوز آرادکوه ۱۲ میلیون دلار اعتبار ارزی و ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی هزینه شده که ۶۰ درصد آن توسط شهرداری و ۴۰ درصد از سوی بخش خصوصی تامین شده است. ضمن اینکه ساخت این مجتمع با عملیات خاکبرداری به حجم ۳۳ هزار متر مکعب، هشت هزار مترمکعب بتن ریزی و با به کارگیری دو هزار تن آهن آلات اجرا شده است. ساخت مجتمع دفن و پردازش آرادکوه سه سال به طول انجامید و مخزن این نیروگاه ظرفیت ذخیره سوخت به مدت ۱۰ روز را دارا می باشد.