به گزارش خبرآنلاین، در این مقاله سعی میشود میت ۱۰ پرو که تازه رونمایی شده اما راهی بازار نشده است را با نوت ۸ سامسونگ که اخیرا راهی بازار شده و آیفون ۸ پلاس که یک دو ماهی است آمده؛ مقایسه کرده و در پایان نتیجه گیری کنیم.
طراحی
در بحث طراحی میت ۱۰ با رنگ های اختصاصی و طراحی خاص، یک گوشی پریمیوم را به ذهن متبادر میسازد. بر خلاف رقبا، قرار گرفتن لنز دوربین، حسگر اثر انگشت و بدون لبه بودن و بهینه سازی برای استفاده از اپها روی نمایشگر ۱۸:۹ میتوان میت را متفاوت در نظر گرفت. میت ۸ در ابعاد ۱۵۴٫۲ در ۷۴٫۵ در ۷٫۹ میلی متر و به وزن ۱۷۸ گرم، نوت ۸ به وزن ۱۹۵ گرم و در ابعاد ۱۶۲٫۵ در ۷۴٫۸ در ۸٫۶ میلیمتر و آیفون ۸ نیز به وزن۲۰۲ گرم به دلیل پشت شیشهای و در ابعاد ۱۵۸٫۴ در ۷۸٫۱ در ۷٫۵ میلی متر طراحی شده است.
نوت ۸ بدون حاشیه و لبه نمایشگر زیبایی را خلق کرده و ظاهر منحصربفردی پیدا کرده است.
اما آیفون ۸ نمونه درخشان شده آیفون ۷ با طراحی قدیمی است و جک هدفون به دلیل ضد آب شدن گوشی، ناپدید شده است.
آیفون سنگینتر اما ظریفتر، نوت ۸ درازتر از بقیه و آیفون عریضتر از بقیه است. ابعاد طراحی نوت ۸ به خاطر قلم دیجیتال نیز متفاوت شده است.
نمایشگر
میت ۱۰ پرو ۶ اینچی است و نمایشگر از نوع امولد است و نسبت نمایشگر به بدنه ۸۰٫۹ است. رزولوشن آن ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل تعریف شده است.
نوت ۸ مجهز به نمایشگر امولد خمیده ۶٫۳ اینچی است که نسبت نمایشگر به بدنه ۸۳ است و رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۹۶۰ پیکسل دارد.
آیفون ۸ پلاس ۵٫۵ اینچی از نوع IPS ال سی دی است که نسبت نمایشگر به بدنه ۶۷ است و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل دارد.
در بحث نمایشگر قطعا نوت ۸ حرف اول را میزند و پایین بودن رزولوشن در میت ۱۰ پرو به خاطر بالا رفتن عمر باتری است.
وجود فناوری TrueTone در آیفون ۸ پلاس رنگها را طبیعی تر نشان میدهد اما حرف اول را نوت ۸ میزند.
پردازنده، حافظه و ذخیره سازی
میت ۱۰ پرو پردازنده Kirin 970 با ۴ گیگ رم و ۶۴ گیگ حافظه داخلی و اسلات برای افزودن حافظه جانبی دارد. همچنین NPU،پردازنده مخصوص محاسبات هوش مصنوعی دارد که هنوز تجربیات دنیای واقعی به خود ندیده است و برای پردازش تصویر دوربین نیز البته مورد استفاده قرار میگیرد.
نوت ۸ هم پردازنده بومی اکسینوس دارد و هم اسنپ دراگون ۸۳۵ همراه با ۶ گیگ رم و ۶۴ گیگ حافظه.
اما آیفون ۸ پلاس تراشه A11 Bionic دارد (پردازنده دسکتاپ روی موبایل نصب شده است) که روی کاغذ هر دو پردازنده رقیب را از میدان به در کرده است.۳ گیگ رم (کافی برای سیستم عامل آی او اس) و ۶۴ گیگ حافظه پیش فرض هم دارد.
دوربین
دوربین میت ۱۰ پرو هنوز در بازار تست نشده است و این موضوع قضاوت را دچار مشکل میکند.
اما دو دوربین ۱۲ و ۲۰ در پشت گوشی تعبیه شده و لنز لایکا دارد. دهانه لنز ۱۲ مگاپیکسلی ۱٫۶ برای گرفتن تصویر در محیط کم نور است.
نوت ۸ دو دوربینه بوده و دورببن اصلی ۱٫۷ و دوربین دوآل ۲٫۴ است.
آیفون ۸ پلاس نیز دو دوربینه بوده و دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل با دهانه ۱٫۸ و لنز تله نیز ۲٫۸ تعریف شده است.
دوربین جلوی آیفون، ۷ مگاپیکسل بوده و مخصوص گرفتن پرتره است. دوربین جلوی نوت ۸ و میت ۱۰ پرو نیز ۸ مگاپیکسلی تعریف شده است.
نرم افزار
میت ۱۰ پرو اولین گوشی اندرویدی غیر گوگلی است که اندروید ۸٫۰ گرفته است و با بهینه ساز EMUI 8 برای هوش مصنوعی بازطراحی شده است.
نوت ۸ با اندروید ۷٫۱٫۱ نوقا آمده که در مقایسه با هوآوی قدیمی محسوب میشود.
آیفون ۸ پلاس هم با آی او اس ۱۱ آمده است که باگ زیاد داشته و اعصاب کاربران را بهم ریخته است. اما سبک وسریع است.
باتری و شارژ
میت ۱۰ پرو باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری دارد و با شارژ سریع دغدغه بسیاری از کاربران را برطرف میسازد اما خبری از شارژ بیسیم در آن نیست.
نوت ۸ اما سارژ بی سیم دارد و باتری ۳۳۰۰ برای یک گوشی با قلم دیجیتال کم به نظر میرسد و این در حالی است که گلکسی اس ۸ پلاس ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعت باتری دارد. دلیل کم گرفتن باتری در نوت ۸ وقایع تلخ سال گذشته و اتش گرفتن نوت ۷ است .
آیفون باتری قابل ملاحظه ای ندارد (۲۶۹۱ میلی آمپر ساعت) اما با دستکاری نرم افزاری سعی کرده عمر باتری را بالا ببرد.
قیمت
هوآوی میت ۱۰ به قیمت پایه ۷۱۰ دلار ، نوت ۸ باکمترین حافظه ۹۲۰ دلار و ارزانترین آیفون ۸پلاس نیز۷۹۹ دلار تعریف شده است.
نتیجه
امکانات هوش مصنوعی و دوربین میت ۱۰ پرو هنوز تست واقعی نشده است و باید منتظر شد.
دوربین خوب، پردازنده پرسرعت، باتری خوب و ارزان تر بودن نسبت به دو رقیب در میت ۱۰ پرو قابل توجه است.
نوت ۸ با قلم دیجیتال متناسب برای کارهای حرفهای و عالی بودن اندروید در آن، این گوشی را به بهترین گوشی اندرویدی بازار تبدیل کرده است که فقط گران است و ضد آب بودن آن بهتر از دو گوشی دیگر است.
آیفون ۸ پلاس گرگی در لباس میش است و خریدن آن در حالی که آیفون ایکس می آید، اصلا مقرون به صرفه نیست و اپل با بَزَک کردن گوشی قدیمی سعی کرده است آن را به مشتری بدهد.