جمعه , ۳۰ ام آذر ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۶ بعد از ظهر به وقت تهران

بیوگرافی و عکس های دیدنی الهام پاوه نژاد همسر و دخترش کردیا

الهام پاوه نژاد بازیگر سینما، تلوزیون و تئاتر در ۲۷ شهریورماه سال ۱۳۵۰ در شهر تهران به دنیا امد، وی دارای دیپلم تجربی از دبیرستان نوشیروان و فوق دیپلم بازیگری و کارگردانی از دانشگاه نیاوران می باشد.

www.dustaan.com-بیوگرافی و عکس های دیدنی الهام پاوه نژاد همسر و دخترش کردیا

اولین کار بازیگری خود را در سال ۱۳۷۰ به کارگردانی اکبر زنجانپور با عنوان «ساحره سوزان» و نخستین کار تلویزیونی خود را در سال ۱۳۷۳ (خورشیدی) سریال همسران تجربه کرد که بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفت.

شاهگوش (۱۳۹۳) ، آسه آسه قصه قصه (۱۳۹۴) ، مانکن (۱۳۹۷) سه تجربه وی در شبکه نمایش خانگی می باشد.

www.dustaan.com-بیوگرافی و عکس های دیدنی الهام پاوه نژاد همسر و دخترش کردیا

بر خلاف تلویزیون در سینما زیاد فعال نبود ، زندگی با چشمان بسته (۱۳۸۹) ، دیشب باباتو دیدم آیدا (۱۳۸۳) دو تجربه وی در سینما هستند.

از سریال های مطرح وی می توان به همسران ، گارد ساحلی ، ترانه مادری ، گاو صندوق، هفت سنگ و این اواخر هیئت مدیره اشاره کرد.

الهام پاوه نژاد در این گفت و گو، درباره فعالیت های کاری اش در حیطه های مختلف و همچنین ارتباط با دخترش «کردیا» سخن گفته است.

الهام پاوه‌نژاد با انتشار این عکس نوشت: نوشتند امروز روز دختر است! و من فکر می‌کنم برای هر مادری، هر روز ، روز فرزندش هست. دختر یا پسر…

 

آیا الهام پاوه نژاد که در سال های اخیر در حوزه های مختلفی مثل شعر گفتن، داستان نوشتن، بازی کردن و تدریس فعالیت می کند آدم تنوع طلبی است؟

حوزه هنر محدود و فقط منحصر به یک شاخه نیست. معتقدم کسی که در حوزه بازیگری فعالیت می کند به دلیل مشغله ذهنی و کاریش با حوزه های دیگری مثل ادبیات، نقشی و عکاسی نیز در ارتباط است. تدریس را سال هاست که دنبال می کنم. یک دوره چند سال به دلیل قهرم از حوزه تدریس از آن فاصله گرفتم زیرا اهداف آموزش و جذب هنرجویان مشخص نبو و هدف اغلب مدیران آموزشگاه های بازیگر کسب درآمد بود.

خیلی از هنرجویان با وضعیت مالی نه چندان مناسب به این کلاس ها می آمدند و تعدادی از آنها هم بچه شهرستان بودند و فکر می کردم بی انصافی است که فقط به فکر کسب درآمد از اینها باشم. چه آن زمان چه بعدتر در کلیت تلاش می کنم ارتباطم با هنرجویانم ادامه دار باشد و تا حد توانم به آنها مشاوره هم می دهم. در حیطه آموزش هم همیشه دوست دارم به روز باشم و با مطالعه سر کلاس بروم.

 

http://dl.overdoz.ir/Uploads/97/04/Elham-PavehNejad-Kordia-www-OverDoz-IR%20(1).jpg

 

به چه  دلیل اشعار فروغ فرخزاد را شعرخوانی کردید؟ آیا به دلیل اینکه او شناخته شده ترین بانوی شاعر معاصر است؟

فروغ انتخاب دیروز و امروز من نیست. شانزده سال قبل من اولین نفری بعد از انقلاب بودم که برای خواندن اشعار فروغ فرخزاد مجوز گرفتم. در دوران تحصیل دانشگاهی کار تحقیقاتی روی شخصیت و شعر فروغ انجام داده بودم. تحقیقاتم مفصل و کامل بود و هنوز هم می شود قرائت و برداشت جدید از افکار و شعر فروغ داشته باشیم. ۱۶ سال قبل برای عرضه شعرخوانی فروغ به بازار به نتیجه نرسیدم و در سال های بعد دوستان و همکارانی مانند مرحوم شکیبایی و نیکی کریمی نیز به سراغ شعر فروغ فرخزاد رفتند. چند سال قبل با پیمان خازنی آهنگساز آشنا شدم و بالاخره درباره تولید این آلبوم به نتیجه رسیدیم و آلبوم شعرخوانی فروغ با استقبال خوب مخاطب رو به رو شد.

 

در انتخاب نام دو کتابی که از شما به چاپ رسیده از اعداد استفاده شده است. دلیل این رویکرد چیست؟

این رویکرد در انتخاب نام بیشتر اتفاقی بود. البته اعداد نقش مهمی در خاطره نگاری ما دارند و همیشه روز تولدمان را در خاطر داریم و برخی مواقع حتی ساعت رخدادها مهم زندگی مان را رد ذهن می سپاریم.

آیا آدم خاطره بازی هستید؟

خیلی زیاد خاطره باز هستم و به نظرم اعداد از ما جدایی ناپذیرند و گاهی مواقع از یاد رفتن این اعداد مثل روز تولد و سالروز ازدواج و غیره در روابط آدم ها دلخوری به وجود می آورد. اسم اول کتاب «هشت صبح هشت اسفند»، «واگویه ها» بود. در چینش آخرین مطالب، کتاب با شعر «هشت صبح هشت اسفند» تمام می شد و احساس کردم، این نام، نام مناسب تری است.

 

https://static2.afkarnews.com/servev2/TxGd63MA3PKf/ZpB3KkdzT4k,/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7.jpg

 

با داود میرباقری در سال های اخیر همکاری های موفقی داشته اید. این همکاری ها را چگونه ارزیابی می کنید؟

داود میرباقری در کارش نگاه کارگرانی دقیقی دارد و با حساسیت و وسواس کار می کند و از معدود کارگردان هایی هست که در کارش نگاه کمال گرایانه ای دیده می شود و از هیچ چیز به سادگی عبور نمی کند؛ در سریال «شاهگوش» توضیحات مبسوطی درباره نقش «زوزنی» ارائه کردند؛ زنی بسیار موفق که یک مشکل بسیار بحرانی در زندگی شخصی اش دارد. زنی روانشناس که برای همه نسخه تجویز می کند و ناگهان احساس می کند خودش هم به درمان و مشاوره احتیاج دارد.

 

کم نیستند مخاطبانی که می خواهند بدانند رابطه الهام پاوه نژاد با دخترش «کردیا» چطور است.

به رابطه دوستانه صرف اعتقاد ندارم. تصور می کنم رابطه ای موفق است که شامل همه عواطف و چارچوب ها باشد. یک جاهایی لازم است با فرزند رفیق باشیم و یک حاهایی باید رابطه مادر- فرزندی حاکم باشد. در این بین رابطه مادر- فرزندی برای ثابت و سالم ماندنش نیاز به مدیریت کردن دارد و اگر این مدیریت نباشد ممکن است با فرزند به تناقض برسیم.

 

آیا تا به حال با دختران به چالش رسیده اید؟

نه، خدا را شرک دختر آرام و محجوبی دارم و رابطه مان بی دردسر است.

 

… یعنی «کردیا» عصیانگری نسل جدید را ندارد؟

نه، عصیانگر نست. البته اختلاف نظرهایی داریم که همیشه با حرف زدن حل می شود و من همشه در این مورد به دخترم می گویم اگر من جای تو بودم در فلان موقعیت این کار را انجام نمی دادم، اما حالا تصمیم با خودت است.

 

https://filmnetnews.com/wp-content/uploads/2017/06/photo_2017-06-26_15-03-38.jpg

 

چقدر برای در کنار دخترتان بودن وقت صرف می کنید؟

با دخترم خیلی سفر می رویم و تابستان هم آخرین سفرمان بود.

 

معمولا تعطیلات عید برای سفر چه تصمیمی می گیرید؟

بسته به شرایط دارد و پارسال به منطقه آزاد جلفا دعوت شده بودیم و به آنجا رفتیم و خوش گذشت.

 

به سرزمین مادریتان کردستان نمی روید؟

چند سال قبل نوروز را در کردستان بودیم و به یک عروسی هم دعوت شدیم و برای دخترم حضور در یک مراسم عروسی بومی خیلی جذاب بود.

 

در فضای مجازی هم معمولا حضور پررنگ دارید. چقدر از این حضور برآمده از جذابیت های آن است؟

فضای مجازی فرصتی را برای ارتباط با مخاطبانم برایم فراهم می کند. اگر با فرهنگ سازی درست به سراغ استفاده از این پدیده برویم به نفعمان است. متاسفانه در کشور ما اول تکنولوژی می آید و بعد فرهنگ استفاده از آن و فضای مجازی هم تابع چنین تعریفی است. به نظرم باید فرآیند درست ابراز نظر را در فضای مجازی بیاموزیم، تا باعث رنجش کسی و البته دردسر خودمان نشویم.

در یکی دو سال اخیر حضور در فضای مجازی حتی درگیری هایی بین بازیگران و هنرمندان هم به وجود آمد. آیا شما اهل ورود به درگیری ها و اظهارنظر درباره عملکرد طرفین دعوا هستید؟

ربطی به محافظه کاری ندارد. وقتی جزییات اختلاف و موقعیتی که بین دو نفر وجود دارد را نمی دانم بنابراین نمی توانم قضاوت منصفانه ای داشته باشم.

مثلا مواردی را داشته ایم مثل درگیری میان یک خواننده و بازیگر درباره فیک بودن آمار فالوئرها یا درگیری میان برخی چهره ها درباره مرحوم کیارستمی که باعث شده برخی آدم های بی ربط به درگیری هم نسبت به آن موضع گیری کنند اما شما در این موارد اغلب سکوت می کنید.

چون این چالش ها را قبول نداشتم دلیلی نمی دیدم که خودم را درگیرش کنم بنابراین سعی کردم سکوت کنم.

به نظرم بهتر است آدمی وارد اظهارنظر درباره موضوعاتی شود که پیرامون آنها آگاهی دارد تا اظهارنظرش اثرگذاری لازم را داشته باشد.

 

گفت و گو از ماهنامه دنیای زنان

۵/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *