در این بخش می خواهیم شش مکان بسیار خطرناک جهان را به شما معرفی کنیم.
بسیاری از این مکان ها به خاطر احتمال مرگ توریست ها ممنوعه اعلام شده اند.
١- جزیره مار ها در برزیل
جزیره مارها در برزیل جز مکان های ممنوعه است گفته می شود در هر متر مکعب حدود ۳ الی ۶ مار وجود دارد. بسیاری از ان مارها سمی بوده و بسیار خطرناک هستند.
٢- جزیره رامره در برمه که در آن بیش از ١٠٠٠ کروکودیل وجود دارد.
جزیره رامره در ایالت راخین, میانمار واقع شده است. مساحت این جزیره ۱۳۵۰ km است. گفته می شود در این جزیره بیش از ۱۰۰۰ کرکودیل وجود دارد.
٣- باغ سمّى انگلستان که در آن از تمام انواع گیاهان کشنده و سمّى جهان دو عدد وجود دارد.
اولین باغ مخصوص گیاهان سمی در انگلستان با الگو گیری از باغ های مخصوص گیاهان دارویی و سمی که در ایتالیا و در حدود سال های ۱۵۰۰ میلادی تاسیس شده بود، ساخته شد. باغ سمی Alnwick باغ مخصوصی است که به طور اختصاصی بر روی کاشت گیاهان سمی و مرگبار کار می کند.
۴- جاده یونگاس در بولیوى که ۶٩ کیلومتر طول دارد و از داخل کوه ها میگذرد در حالى که تنها ٣ متر عرض این جاده است.
جادهٔ یونگاس نامــوَر به جادهٔ مرگ جادهٔ ۶۹ کیلومتری ِ میان لاپاز و کورویکو میباشد که در ۵۶ کیلومتری شمال خاوری لاپاز و در منطقهٔ یونگاس بولیوی جای دارد.
خاستگاه آوازهٔ این جاده، خطرناک بودنش است به گونهای که در سال ۱۹۹۵ بانک توسعهٔ کشورهای آمریکای لاتین یونگاس را خطرناکترین جادهٔ جهان نام نهاد. برآوردی در سال ۲۰۰۶ نشان داد سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن در این جاده جان خود را از دست میدهند.
۵- منطقه اى تخلیه شده در اروپاى شرقى به شعاع ٣٠ کیلومترى از منطقه چرنوبیل
چُرنوبیل، یا معروفتر چِرنوبیل شهری در اکراین است که در استان کیف و در نزدیکی مرز بلاروس قرار دارد. این شهر به علت حادثه چرنوبیل که در نیروگاهی هستهای چرنوبیل که در ۱۴٫۵ کیلومتری این شهر قرار داشت خالی از سکنه شد.
۶- آتشفشان هاى گِلى در کشور آذربایجان
در واقع آتشفشانهای گلی آنهایی هستند که از دهانشان به جای مواد مذاب آب داغ به همراه گل و لای و رسوبات و گازهایی مانند متان، دی اکسید کربن و نیتروژن خارج میشود.
فوران آتشفشانهای گلی با صدای مهیبی آغاز شده و سپس انفجار رخ میدهد. شعلههای گلی و گازهای دی اکسید کربن، متان و نیتروژن به همراه بسیاری دیگر از مواد معدنی مذاب، آب، قطعات سنگی و گازهای دیگر از دهانه این آتشفشانهابیرون آمده و زبانه میکشد؛ زبانههایی که ممکن است مانند آتشفشان گلی قره سو، بیش از هزار متر بالا بیایند.