دوشنبه , ۳ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۵۴ قبل از ظهر به وقت تهران

درمان قطعی سرفه با این نوشیدنی طبیعی + روش تهیه

ماده طبیعی بروملین موجود در آناناس می تواند کمک زیادی برای تسکین سرفه ناشی از مشکلات سینوسی بکند. بروملین یک ماده ضد حساسیت است، در این مطلب روش تهیه نوشیدنی آناناس برای درمان سرفه را مشاهده خواهید کرد. 

 نوشیدنی های سرکوب کننده سرفه+ روش تهیهبه گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهش‌ها نشان داده‌اند که آب آناناس می‌تواند پنج برابر مؤثرتر از شربت سرفه عمل کند. آنزیمی به نام بروملین در آناناس عامل کلیدی در این زمینه محسوب می‌شود.

چرا آب آناناس در درمان سرفه مؤثر است؟

آب آناناس ممکن است به درمان سرفه پایدار، زمانی که دلیل این شرایط یک بیماری جدی مانند سینه‌پهلو نیست، کمک کند. برای مقابله با سرفه خفیف استفاده از آب آناناس ممکن است ایده خوبی باشد.

مواد مغذی کلیدی در آب آناناس وجود دارند که ممکن است به تسکین علائم سرماخوردگی و سرفه کمک کنند. بروملین یکی از این مواد است، که به طور خاص برای سرفه مفید در نظر گرفته می‌شود. بروملین آنزیمی کلیدی در آناناس است که از ویژگی ضدالتهابی قوی سود می‌برد و می‌تواند به طور بالقوه به درمان مشکلات تنفسی، از جمله آسم و آلرژی‌ها، کمک کند. ویژگی‌های موکولیتیک (خلط‌آور) در بروملین به تجزیه و دفع مخاط در سینوس‌ها یا ریه‌ها کمک می‌کنند.

ویتامین C موجود در آناناس نیز به طور معمول برای کاهش سرفه، علائم آنفلوانزا و سرماخوردگی به کار گرفته می‌شود.
اما آب آناناس چگونه به تسکین سرفه کمک می‌کند؟ در ادامه با برخی روش‌ها که این نوشیدنی ممکن است به تسکین سرفه کمک کند، بیشتر آشنا می‌شویم.

شرایط آلرژیک تنفسی
آب آناناس و بروملین به‌واسطه کمک به تسکین انواع مختلفی از شرایط آلرژیک تنفسی از جمله بیماری‌های مسیرهای هوایی آلرژیک، آسم آلرژیک، آسم برونشی، و بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) شناخته شده هستند. تمام این بیماری‌ها می‌توانند موجب خس‌خس سینه و سرفه شدید شوند. آب آناناس ممکن است با تجزیه مخاط و دفع آن به بهبود این شرایط کمک کند.

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۵ در نشریه International Journal of Scientific and Research Publications منتشر شد، نشان داد که آب آناناس می‌تواند به طور قابل توجهی وضعیت بیماران مبتلا به آسم برونشی را بهبود ببخشد.

مطالعه‌ای دیگر نشان داده است که بروملین حساسیت آلرژیک را در موش‌های مبتلا به آسم کاهش می‌دهد.

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۰ توسط پژوهشگران هندی انجام شد نیز نشان داد که آب آناناس می‌تواند بخشی از درمانی مؤثر برای بیماری سل باشد. در این مطالعه ترکیب آب آناناس، فلفل، نمک، و عسل علائم سرفه را پنج برابر سریع‌تر از شربت‌های سرفه بدون نسخه کاهش داد.

التهاب سینوس
بروملین موجود در آب آناناس می‌تواند برای تسکین سرفه‌های ناشی از مشکلات سینوسی نیز مفید باشد. بروملین به عنوان یک ضد حساسیت، ضد احتقان، و ضدالتهاب طبیعی عمل می‌کند.

بروملین ممکن است سرفه و مخاط بینی مرتبط با التهاب سینوس، مانند رینوسینوزیت، را کاهش دهد. نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف ۶۰۰ میلی‌گرم بروملین در روز به مدت سه ماه می‌تواند به کاهش سینوزیت مزمن کمک کند.

آب آناناس به عنوان درمانی برای سرفه

تهیه آب آناناس از میوه تازه بهترین گزینه برای مقابله با سرفه و سرماخوردگی است. در ادامه با چند دستورالعمل آناناسی که به راحتی در خانه می‌توانید آن‌ها را آماده کنید، بیشتر آشنا می‌شویم.

دستورالعمل آب آناناس و زنجبیل
زنجبیل ترکیب خوبی را با آناناس تشکیل می‌دهد. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن انسان مشهور است و به‌واسطه ماده فعال جینجرول موجود در آن گزینه خوبی برای تقویت عملکرد تنفسی محسوب می‌شود.

مواد تشکیل دهنده:
نصف یک آناناس اندازه متوسط
نیم اینچ (۱٫۲ سانتیمتر) از ریشه تازه زنجبیل

روش تهیه:
آناناس را به تکه‌های کوچک خرد کنید. با استفاده از یک دستگاه آبمیوه گیری آب آناناس و زنجبیل را بگیرید. همچنین، شما می‌توانید آناناس، زنجبیل و یک فنجان آب تصفیه شده را در یک دستگاه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.

دستورالعمل نوشیدنی سرکوب کننده سرفه آناناس
در این روش چندین گیاه دارویی و ماده غذایی ضدالتهاب با یکدیگر ترکیب می‌شوند، که از آن جمله می‌توان به آب لیمو، آب آناناس، زنجبیل، عسل خام، نمک دریایی و فلفل کائن اشاره کرد. این ترکیب ممکن است حتی مؤثرتر از برخی شربت‌های سرفه بدون نسخه عمل کند.

برای مقابله با سرفه و سرماخوردگی همواره از آب آناناس تازه به جای آب آناناس کنسروی استفاده کنید. آب آناناس کنسروی یا پاستوریزه فاقد بروملین کافی برای تأثیرگذاری بر سرفه یا سرماخوردگی است. همچنین، آب آناناس کنسروی می‌تواند حاوی قند افزوده شده باشد

مواد تشکیل دهنده:
یک آناناس اندازه متوسط
آب یک لیموی تازه
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل ریز خرد شده یا یک تکه دو اینچی (پنج سانتیمتری) از زنجبیل
یک قاشق غذاخوری عسل خام
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کائن
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک دریایی

روش تهیه:
آناناس، لیمو، و زنجبیل را با استفاده از یک دستگاه آبمیوه گیری سرعت پایین آب بگیرید.
سپس، عسل، فلفل کائن و نمک دریایی را به این نوشیدنی اضافه کنید. برای کسب بهترین نتایج دو یا سه بار در روز یک چهارم فنجان از این نوشیدنی مصرف کنید.
به جای گرفتن آب زنجبیل می‌توانید آن را ریز خرد کرده و به دیگر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید.

دستورالعمل آب آناناس و عسل
به جای استفاده از چندین ماده تشکیل دهنده، شما می‌توانید آب آناناس را با عسل ترکیب کنید.
مواد تشکیل دهنده:
یک قاشق غذاخوری عسل خام
نصف فنجان آب آناناس گرم

روش تهیه:
عسل و آب آناناس را با یکدیگر ترکیب کنید. گرم کردن آب آناناس به حل شدن سریع‌تر و یکدست عسل در آن کمک می‌کند.

دستورالعمل بستنی یخی آناناس و توت‌فرنگی
بستنی یخی روشی جالب برای تسکین شرایط بد گلو است. تهیه آن نیز آسان است. آناناس و توت‌فرنگی سرشار از ویتامین C هستند که بهتقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک می‌کند.

مواد تشکیل دهنده:
سه‌چهارم فنجان آب آناناس
دو فنجان توت‌فرنگی خرد شده
یک فنجان آناناس خرد شده

روش تهیه:
آب آناناس، توت‌فرنگی‌های خرد شده، و آناناس خرد شده را در یک دستگاه مخلوط کن سرعت بالا ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید.
این ترکیب را در قالب بستنی یخی ریخته و اجازه دهید حداقل برای سه ساعت در فریزر باقی بماند تا بستنی خود را بگیرد.

دستورالعمل آب پرتقال، آناناس و هویج
هویج، آناناس، و پرتقال ترکیب خوبی به عنوان یک نوشیدنی برای مقابله با سرفه هستند. تهیه این نوشیدنی نیز به زمان زیادی نیاز ندارد.

مواد تشکیل دهنده:
سه عدد هویج اندازه متوسط
نصف یک آناناس کوچک و رسیده، خرد شده
یک عدد پرتقال بزرگ، پوست کنده شده و خرد شده
مقداری اسفناج (به‌اندازه سه مشت) در صورت تمایل

روش تهیه:
با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری آب آناناس، هویج و پرتقال را بگیرید. در صورت استفاده از اسفناج آب آن را نیز بگیرید. این نوشیدنی را بلافاصله مصرف کنید.

دستورالعمل آب آناناس سبز ضدالتهابی
با استفاده از این نوشیدنی مقوی که حاوی آناناس و سبزیجات است می‌توانید به‌خوبی با سرفه مقابله کنید. این نوشیدنی ضدالتهاب می‌تواند آنچه را بدن برای مقابله با سرفه یا سرماخوردگی نیاز دارد، تأمین کند.

مواد تشکیل دهنده:
چهار ساقه کرفس
نصف یک خیار
یک فنجان آناناس
نصف یک سیب سبز
یک فنجان اسفناج
یک عدد لیمو
یک تکه یک اینچی (۲٫۵ سانتیمتر) زنجبیل

روش تهیه:
آب تمام مواد تشکیل دهنده را با استفاده از یک دستگاه آبمیوه گیری بگیرید. به‌آرامی این نوشیدنی را هم زده و بلافاصله مصرف کنید.

دستورالعمل اسموتی آناناس و هلو
به جای گرفتن آب، شما می‌توانید آناناس را با میوه‌ها و سبزیجات دیگر ترکیب کنید و یک اسموتی تهیه کنید.

مواد تشکیل دهنده:
۱۰ برگ کلم کیل یا دو فنجان اسفناج
دو عدد خرما
یک فنجان آناناس منجمد
نصف فنجان توت‌فرنگی منجمد
یک فنجان هلو منجمد
یک فنجان آب تصفیه شده

روش تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک دستگاه مخلوط کن ترکیب کنید تا بافتی یکدست شکل بگیرد.

نکات مهمی که باید به خاطر داشته باشید
آب آناناس برای سرفه و سرماخوردگی خوب است؛ با این وجود، چند نکته کلیدی را هنگام استفاده از آن باید به خاطر داشته باشید.
برای مقابله با سرفه و سرماخوردگی همواره از آب آناناس تازه به جای آب آناناس کنسروی استفاده کنید. آب آناناس کنسروی یا پاستوریزه فاقد بروملین کافی برای تأثیرگذاری بر سرفه یا سرماخوردگی است. همچنین، آب آناناس کنسروی می‌تواند حاوی قند افزوده شده باشد.

همچنین، به خاطر داشته باشید که دوزهای بیش از اندازه زیاد ویتامین C ممکن است موجب حالت تهوع، اسهال، استفراغ، درد شکمی، سوزش سر دل، بی‌خوابی، و سردرد شود. آناناس از محتوای بسیار بالای ویتامین C سود می‌برد و از این رو باید به این نکته توجه داشت.

بروملین موجود در آناناس ممکن است با برخی داروها، ازجمله داروهای ضدافسردگی، رقیق‌کننده‌های خون و داروهای بی‌خوابی، تداخل ایجاد کند. از این رو، پیش از مصرف آب آناناس برای سرفه و سرماخوردگی، به‌ویژه اگر این داروها را مصرف می‌کنید، با پزشک خود مشورت کنید.

آناناس را می‌توان در دمای اتاق نگهداری کرد، اما به دلیل این که روند رسیدن آن‌ها پس از چیدن از درخت متوقف می‌شود، به سرعت نیز فاسد می‌شود. پس از برش زدن آناناس بهتر است آن را بلافاصله استفاده کنید. آناناس را پس از برش زدن می‌توانید در ظروف مناسب که هوا به آن نفوذ نمی‌کند، برای دو تا پنج روز در یخچال نیز نگهداری کنید. اما احتمال تغییر عطر و طعم آناناس وجود دارد.

درمان قطعی سرفه با این نوشیدنی طبیعی + روش تهیه

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *