تنها خانه هایی که در زلزله ۷ ریشتری کوماموتوی ژاپن دوام آوردند، خانه های گنبدی شکلی بودن که توسط Japan Dome House ساخته شده بودند.
تسنیم: وقتی راجع به «فوم پلیاستایرن» صحبت میکنیم، در ذهن بیشتر افراد چیزهایی مانند ظروف و بستههای یکبارمصرف میآید اما همین فوم، برای یک سازنده خانههای مدولار ژاپنی بهعنوان یک متریال ساختمانی بسیار ارزشمند مطرح است.
این خانههای گنبدی پلیاستایرنی بهشکلی قابل ملاحظه در برابر زلزله مقاوم بوده و قیمت ارزان، سرعت بالای ساخت و دارا بودن ویژگیهای عایق حرارتی، آنها را به متریالی بسیار جالب توجه تبدیل کرده است.
این خانههای گنبدیشکل پلیاستایرنی از ۱۵ سال پیش تاکنون در ژاپن ساخته میشدند اما سال ۲۰۱۶ تقاضا برای این خانههای فوقسبک بهشکلی چشمگیر افزایش یافت و دلیل آن نیز زلزله ۷ریشتری کوماموتو بود که تلفات آن ۴۹ کشته و ۳۰۰۰ زخمی بود.
خانه هایی که در برابر زلزله ۷ ریشتری دوام آوردند!
در جریان این زلزله ۴۴ هزار نفر ناچار به ترک منازل خود شدند، خانههایی که فرو ریخته یا طعمه حریق شده بودند؛ برخی از این افراد همچنان نیز در خانههای موقت زندگی میکنند؛ خانههای معمولی در کوماموتو و اویتا از نظر سازهای با مشکلات عمدهای روبهرو شده بودند اما تنها جایی که این زلزله را بهخوبی پشت سر گذاشته و هیچ آسیبی ندیده بود محدوده روستایی کیوشو یعنی مجموعه ۴۸۰ خانه گنبدیشکلی بود که بهصورتی کاملاً فشرده کنار هم قرار گرفته و توسط Japan Dome House ساخته شده بودند، عجیب اینکه این خانهها از نظر ظاهری بسیار شبیه کپرهای مردم کرمان خودمان هستند.