شما هم جزو آن دسته فرادی هستید که به حوادث مربوط به مثلث برمودا باور دارید یا خیر؟ اگر فکر میکنید مثلث برمودا یا همان مثلث شیطان واقعیت دارد، وقت آن رسیده کمی تجدید نظر کنید!
الی گشت : منطقهای مشخص بهنام مثلث برمودا روی نقشه وجود ندارد. این منطقه را به این خاطر اینطور نامگذاری کردند که شبیه به یک مثلث است. سه رأس این مثلث بر روی میامی فلوریدا، سان خوآنِ پورتوریکو و بر روی جزیرهٔ برمودا در وسط اقیانوس اطلس قرار دارند.
– در طول تاریخ حوادث مختلفی در این ناحیه رخ دادهاند که باعث شده این منطقه به عنوان خطرناک شناخته شود و چنین مسائلی در مورد آن مطرح شود. چندین مورد غرق شدن کشتی و یا سقوط هواپیما در این منطقه گزارش شده که گفته میشود برای بیشتر آنها توضیحی وجود ندارد. طرفداران نحس بودن این منطقه، این عوامل را به خاصیت ویژه آنجا میدانند. نظریات مختلفی هم در مورد آن مطرح شده که حتی بعضی از آنها به موجودات فضایی و دروازهای به جهانهای دیگر اشاره دارند!
آیا داستان های مثلث برمودا واقعیت دارند؟
– بسیاری از محققان مثل کارل کروسزلنیکی، دانشمند و نویسنده اسرالیایی میگوید که این وقایع هیچ دلیلی جز خطاهای معمول و عادی انسانی نداشتند و اینکه با توجه به حجم بالای تردد در این اقیانوس، احتمال بروز حادثه هم طبعاً بیشتر است. او میگوید با مقایسه درصد و نسبت حوادثی که در اینجا رخ میدهد با سایر نقاط اقیانوسهای جهان، متوجه میشوید که هیچچیز غیرعادی وجود ندارد.
– بجز مورد فوق، خیلی از حوادثی که به مثلث برمودا و ویژگیهای خاص آن نسبت داده میشود، اصلاً در این منطقه رخ ندادهاند و به اشتباه و از روی بزرگنمایی به آنجا نسبت داده شدهاند و مثل یک شایعه سال ها بین مردم رواج داشته اند.
– نظریه ی وجود گاز متان در مثلث برمودا یکی دیگر از نظریات مطرح شده است. البته وجود حجم زیاد این گاز در این منطقه تایید شده، ولی به نظر نمی رسد که ارتباط چندانی با ادعاهای مطرح شده داشته باشد. چراکه مثلاً در سواحل کارولینا حجم این گاز بسیار بالاتر هم هست، ولی هیچگونه حادثهای پیش نیامده. گفته میشود گاز متان باعث میشود چگالی آب بههم بخورد و همین امر علت غرق شدن کشتیها است. ولی گفته میشود این تغییر در چگالی شاید کشتیهای قدیمی و بسیار ابتدایی قدیمی را غرق میکرده، ولی روی کشتیهای امروزی تاثیری ندارد. علاوه بر این، اگر هم در این شرایط کشتی غرق شود، هیچوقت اینقدر ناگهانی نخواهد بود که نتواند هیچ پیامی ارسال کند!
– بههرحال، واقعیت این است که رویدادهای مثلث برمودا بهصورت خیلی اغراق آمیز بیان شده و تبدیل به سوژهای جنجالی برای رسانهها شدهاند. تاجایی که مثلاً کتابی که با این نام در سال ۱۹۷۴ منتشر شده بود، بیش از ۲۰ میلیون نسخه در ۳۰ زبان دنیا فروش داشته است!