تصاویری جالب و دیدنی از چهره های مطرح ایرانی از بازیگران معروف سینما و تلوزیون گرفته تا ورزشکاران و … در شبکه های اجتماعی از قبیل اینستاگرام و …
سایت برترینها : جشنواره فیلم فجر با همه اتفاقات خوب و بد پس از ۱۱ روز کش و قوس و پس از کلی شور و شوق و هیجان در سالن های سینما و فضای مجازی به پایان رسید و کاندیدا ها و برندگان سیمرغ ها مشخص شدند. کاندیداها و برندگانی که با توجه به انتظارمان از هیئت داوران جشنواره، انتخابشان اصلا سورپرایزمان نکرد و قابل انتظار بود و البته چند انتخاب خوب و محقانه که جامعه سینمایی و عاشقان این هنر را بسیار خوشحال کرد. مطلب امروز شامل عکس هایی از دو روز آخر جشنواره و اختتامیه آن است که در ادامه تقدیمتان خواهد شد.
عکسی مربوط به فرش قرمز فیلم “دارکوب” به کارگردانی بهروز شعیبی که چند روز پیش برگزار شده بود. شادی کرم وردی بازیگر جوانی که با هنرنمایی در “ماهی و گربه” شهرام مکری شناخته شد، در این مراسم حضور داشت. او در “دارکوب” هم بازی کرده است.
عکس دسته جمعی عوامل فیلم “دارکوب” در کاخ جشنواره. ساخته ارزشمند بهروز شعیبی که در ادامه به افتخاراتی که کسب کرد اشاره خواهیم کرد.
مهران نائل، بازیگر خوب سینما و تئاتر در نشست خبری فیلم “کار کثیف” ساخته خسرو معصومی که آخرین فیلمی بود که مراسم مربوط به آن در جشنواره برگزار شد. یعنی همه داشتند خود را برای اختتامیه آماده میکردند ولی دوستان تازه نشست خبری برگزار کرده بودند!
الهام نامی که این روز ها با بازی در فصل جدید سریال شهرزاد مطرح شده است، از بازیگران “کار کثیف” است و در فرش قرمز آن هم حضور داشت.
پدرام شریفی بازیگر جوان و خوش آتیه سینما هم یکی دیگر از بازیگران این فیلم است. فیلمی که از کم استقبال ترین فیلم های امسال بود.
عکس دسته جمعی عوامل و بازیگران فیلم “زنانی با گوشواره های باروتی” یکی دیگر از فیلم های ساکت و بی حاشیه جشنواره امسال. فیلمی که اکثر بینندگان اندکش، آن را دوست داشتند. ولی خب بی نام و نشان ماند.
اساتید تبریزی، محمدیه، دهقان و صدر عاملی از اعضای هیئت داوران، در حال دعوا و بگو و مگو با خبرنگاران بابت انتخاب های بعضا عجیبشان در اعلام کاندیدا ها.
جذاب ترین داور جشنواره فیلم فجر در طول تاریخ!
بهنوش طباطبایی در میان مردم به تماشای “بمب” نشسته بود که شکار دوربین یکی از خبرنگاران شد.
امیر جعفری و پسرش هم به تماشای یکی از فیلم ها رفته بودند.
رفقا و همکلاسی های قدیمی، در اکران فیلم پیمان معادی.
یک سلفی اینطوری هم گرفتند.
لیندا کیانی و شبنم فرشاد جو در حاشیه اکران “بمب” در پردیس کوروش.
حالا میرویم سراغ مراسم اختتامیه، که در آن برندگان جشنواره سی و ششم طی مراسمی با حضور خیلی ها معرفی شدند تا پرونده این جشنواره هم با چند پتو و ادا و اطوار و یکی دو دعوا در آنتن زنده، بسته شود.
امین حیایی که گفته میشد شانس اصلی بردن سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد است، دستش از آن کوتاه ماند و هیئت داوران برای آن که دل امین را به دست بیاورند، یک “دیپلم افتخار” به او دادند. بابک حمیدیان، رضا عطاران، سعید آقاخانی، امیر جدیدی و نوید محمدزاده سایر نامزد های این عنوان بودند
که جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد تقدیم شد به امیر خان جدیدی برای هنرنمایی در فیلم “تنگه ابوقریب” و “عرق سرد” که مبارکش باشد. امیدواریم در سال های آتی بیشتر شاهد درخشش امیر جدیدی این ستاره خوشتیپمان باشیم.
شبنم مقدمی و سارا بهرامی، دو ستاره ای که در کنار باران کوثری، ماهور الوند، مهنار افشار و هانیه توسلی کاندید بهترین بازیگر نقش اول زن بودند،
که هنرنمایی سارا بهرامی در دارکوب، نظر هیئت داوران را بیشتر به خود جلب کرده بود و همانطور که پیش بینی کرده بودیم، سارا اولین سیمرغ خود را از جشنواره امسال گرفت. مبارکش باشد.
نوادگان سینمادوست حضرت امام (ره) از میهمان های ویژه این مراسم بودند.
هومن سیدی با فیلم خارق العاده اش یعنی “مغز های کوچک زنگ زده” چندین سیمرغ برد که مهمترین آن “بهترین فیلم از نگاه مردم” بود که افتخاری مهم در کارنامه هنری هومن سیدی جوان به شمار می آید. تبریک بی پایان به هومن عزیز و عوامل زحمتکش فیلم “مغز های کوچک زنگ زده”. هومن سیمرغ بهترین فیلم نامه را هم با همین فیلم، گرفت.
پژمان جان جمشیدی، “هنرمند”ی که سابقاً فوتبال هم بازی میکرد، به همراه جمشید هاشمپور، سیامک انصاری، فرهاد اصلانی، مسعود کرامتی و نوید پورفرج نامزد عنوان بهترین بازیگر مکمل مرد بودند،
که جایزه آن به این خانم نرسید! به پدر این خانم یعنی استاد جمشید هاشمپور رسید. تبریک فراوان به جناب آریا بابت این جایزه. البته خود جناب هاشمپور هم میدانند که برای بازی در فیلم “واکنش پنجم” خیلی بیشتر مستحق سیمرغ بودند تا دارکوب و این سیمرغ در واقع نوعی دلجویی از سوپراستار همیشگی سینما به حساب می آید. همان اتفاقی که پارسال برای خانم ثریا قاسمی افتاد و برای یک بازی معمولی سیمرغ دریافت کردند.
“الهه فحش خوردن” در ایران مدرن!
علیرضا زرین دست سیمرغ بهترین تصویر برداری را برای فیلم “سرو زیر آب” گرفت.
کارن همایونفر هم طبق انتظار سیمرغ بهترین موسیقی را برای فیلم “به وقت شام” گرفت. کارن برای کسب این عنوان رقیبی مثل النی کاریندروی مشهور داشت، ولی خب ایرانی بودن برنده سیمرغ در اولویت هیئت داوران بوده و هست.
ماهور الوند یکی از نامزد های بهترین بازیگر نقش اول زن که دستش از سیمرغ کوتاه ماند. ماهور تازه اول راه است و شانس زیادی برای شکار سیمرغ در جشنواره های آتی دارد.
و همچنین شبنم خانم مقدمی عزیز که برای درخشش در “خجالت نکش” مستحق نامزد شدن بود و البته نامزد هم شد.
هدی خانم زین العابدین در حاشیه مراسم اختتامیه. هدی در کنار سحر دولتشاهی، نگار عابدی و لیلی رشیدی نامزد بهترین بازیگر مکمل زن بودند. سه بازیکر از یک فیلم (لیلی رشیدی، سحر دولتشاهی و هدی زین العابدین از عرق سرد) نامزد یک عنوان شده بودند (بهترین بازیگر مکل زن) که در نوع خودش تاریخی و بی سابقه بود!
و جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن هم تقدیم شد به سحر دولتشاهی برای بازی در عرق سرد و چهارراه استانبول. این دومین بار است که سحر سیمرغ بهترین بازیگر مکمل زن را میگیرد. تبریک بی پایان به سحر دولتشاهی عزیز و هنرمند.
این هم خانم عابدی یکی دیگر از بازیگرانی که در جشنواره امسال خوش درخشیده است.
پیمان خان معادی، نامزد جایزه بهترین فیلمنامه و برنده بهترین فیلم از نگاه هیئت داوران، برای اثر دیدنی اش، “بمب” که مطمئناً یکی از رکوردداران اکران عمومی خواهد شد.
اون عقبیا با وطنشون حال میکنن؟
ابراهیم حاتمی کیا برنده بهترین کارگردانی برای فیلم “به وقت شام” شد، با این حال روی سن آمد و از زمین و زمان بد گفت و انتقاد کرد و همه را به باد سخنان تندش گرفت. واقعاً معلوم نیست که آقای حاتمی کیا از چه چیزی ناراضی است. هم جایزه گرفته، هم از همه جهات حمایت شده، هم صدا و سیما فیلم هایش را نشان میدهد و هم همه مردم به کارنامه قابل دفاعشان احترام میگذارند. واقعا دلیل این همه پرخاش آقای حاتمی کیا معلوم نبود.
به دولتمردانمان هم در این شب حسابی خوش گذشت.
نوبد محمد زاده پس از سه سال، سیمرغی به دست نیاورد که یک طلسم شکنی معکوس بود.
سعید خان ملکان هم سیمرغ بهترین چهره پردازی را دریافت کرد.
مهناز افشار نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن با اینکه میدانست برنده نخواهد شد ولی به احترام سینما و همکارانش در مراسم حاضر شد و مانند هانیه توسلی آن را تحریم نکرد.
با حضور کسانی مثل هومن سیدی بسیار امیدواریم به آینده سینمای عزیزمان.
استاد کامبوزیا پرتوی که برای فیلمنامه “کامیون” مشترکاً با هومن سیدی، سیمرغ بلورین دریافت کرد. خوشحالیم که پیشکسوتان و دود چراغ خورده های سینما هم از این جشن بی نصیب نبودند.
مهدی قربانی با توجه به اقتضای سنش و با این اوضاع صورت چند سالی باید سینما را کنار بگذارد.
امید و تردید، میدانی که برنده ای ولی میترسی چون در جشنی برنده شدی که سابقه خوبی ندارد و شهره به تصمیمات لحظه آخری است. نگاه سارا بهرامی خیلی حرف دارد.
لیلی خانم رشیدی برای اولین بار بود که نامزد یک عنوان در جشنواره فیلم فجر میشد.
باران کوثری، بازیگر فیلمی که همه بازیگران آن نامزد سیمرغ شده بودند!
سعید آقاخانی و فرهاد اصلانی هم در مراسم حضور داشتند. سعید نامزد بهترین بازیگر مرد و فرهاد خان هم نامزد بهترین بازیگر مکمل مرد بودند.
غزل شاکری که سابقه دو بار نامزدی بهترین بازیگر نقش اول زن را در کارنامه خود دارد (آینه های رو به رو، سارا و آیدا) در اختتامیه جشنواره امسال حضور داشت.
– زنگ آخر ته کوچه میبینمت.
لیندا کیانی هم طبق معمول، بود! کلا مراسم و جشن دوست دارد.
احمدرضا اسعدی عزیز، بازیگر پیشکسوتی که اخیراً با اخباری پر از بی مهری بر سر زبان ها افتاده بود، از میهمان های ویژه جشنواره بود. خبر دستفروشی کردن جناب اسعدی از اخبار تلخ دنیای سینما در سال گذشته بود.