خبرآنلاین نوشت : رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در نماز جمعه خوی گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت، یکی از طرحهای بسیار مهم در طول انقلاب اسلامی است که به نوعی با منویات مقام معظم رهبری مطابقت داشته است. حدود ۲۱۰ هزار نفر از مزایای طرح تحول نظام سلامت، از شروع طرح تاکنون، در شهرستان خوی بهرهمند شده اند.
به گزارش وبدا، دکتر فاطمه مقدم تبریزی به مناسبت هفته سلامت به عنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این شهرستان، پیرامون هفته سلامت و شعار «پوشش همگانی سلامت برای همه، در همه جا»، به تبیین مهمترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت جامعه و تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: مفهوم شعار امسال در برگیرنده اجتماعی شدن نظام سلامت میباشد و این مفهوم بدین معنی است که شناخت، سازماندهی، توانمندسازی و بکار گیری منابع انسانی، مالی و فیزیکی خارج از بخش سلامت، در کنار منابع داخل این بخش، در جهت اصلاح مدیریت نظام سلامت به منظور تامین و ارتقای سلامت فرد، خانواده و جامعه میباشد. همچنین ضرورت اجتماعی شدن سلامت این است که مردم با سبک زندگی درست، آشنا شده و این امر راهکاری برای کاهش هدررفت بخش قابل توجهی از منابع مالی و هزینههای درمانی است.
وی در رابطه با موفقیتهای طرح تحول نظام سلامت گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت، یکی از طرحهای بسیار مهم در طول انقلاب اسلامی است که به نوعی با منویات مقام معظم رهبری مطابقت داشته است. این طرح از ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۹۳ شروع شد و اجرای آن همچنان ادامه دارد. در این راستا دانشکده علوم پزشکی خوی نیز در اجرای این طرح همسو با سایر شهرهای کشورمان موفق بوده و دستاوردهای مهمی در این زمینه داشته است، به طوری که حدود ۲۱۰ هزار نفر از مزایای طرح تحول نظام سلامت، از شروع طرح تاکنون، در شهرستان خوی بهرهمند شده اند. ۲۷ درصد مردم خوی از برکات این طرح در بخش بستری و ۷۲ درصد مردم در بخش سرپایی، تاکنون، از این طرح استفاده نموده اند.
مقدم تبریزی درباره پیشرفت هتلینگ و نوسازی اکثر بخشهای بستری در طول انجام طرح تحول نظام سلامت، گفت: یکی از دغدغههای مهم مراکز درمانی این شهرستان، فقدان دستگاههای CT اسکن مجهز و MRI پیشرفته بود، که در طول اجرای طرح تحول نظام سلامت، این دستگاههای مجهز تحویل بخش درمان داده شده است و مردم عزیزمان از مزایای آنها بهره مند میباشند.
وی در ادامه گفت: در این مدت علاوه بر تجهیز بیمارستانها به وسایل جدید و پیشرفته، در بخش بهداشت نیز کارهای بسیار مهمی انجام شده است که این اقدامات شامل: تجهیز ۳۰ باب خانه بهداشت، ۱۵ باب مرکز خدمات جامع سلامت، ۱۱ باب محل اسکان پزشکان، ۶ باب پایگاه سلامت و تجهیز، ۵ باب مرکز خدمات جامع سلامت به خدمات دندانپزشکی، احداث ۲۹ باب خانه بهداشت، ۴ باب مرکز خدمات جامع سلامت و ۳ باب پایگاه سلامت شهری و همچنین تعمیرات اساسی مراکز دیگر میباشد.