جمعه , ۲۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۸:۲۶ قبل از ظهر به وقت تهران

۴ صیاد سیستانی در بند دزدان سومالی آزاد شدند +عکس

ایرنا نوشت: مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: چهار صیاد اهل شهرستان ساحلی کنارک در جنوب این استان که بیش از سه سال در بند دزدان سومالی بودند، صبح امروز/پنجشنبه/ آزاد و به کشور ایران اسلامی بازگشتند.

https://images.khabaronline.ir//images/2018/6/18-6-8-93959n82936005-72376657.jpg

هدایت الله میرمرادزهی اظهار داشت: در سالهای اخیر تعداد زیادی از صیادان توسط دزدان دریایی ربوده شده اند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۴ تعداد ۲۰ صیاد منطقه بلوچستان در بند دزدان سومالی بودند که هم اینک چهار نفر آزاد و به تهران رسیده اند.

وی ادامه داد: ۱۶ صیاد دیگر هم اکنون در اختیار سفارت ایران در نایروبی هستند که در روزهای آینده بوسیله یک فروند لنج به میهن باز خواهند گشت.

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۹۳۰ فروند لنج و هزار و ۴۰۰ فروند قایق صید و صیادی با حدود ۲۴ هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب ۳۴ تعاونی صیادی در حوزه اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.

وی گفت: صیادان منطقه بلوچستان برای انجام صید به آب های فراساحلی می روند که برخی مواقع گرفتار دزدان دریایی سومالی می شوند.

میرمرادزهی از همکاری و پیگیری های مستمر وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان شیلات ایران، وزیر خارجه، استانداری، دستگاههای امنیتی و قضایی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی و مردم محلی برای آزادی صیادان کنارک و چابهار قدردانی کرد.

نماینده مردم چابهار، کنارک، قصرقند و نیکشهر نیز از تلاش مسئولان کشوری برای آزادی صیادان قدردانی کرد و گفت: خانواده صیادان در بدترین شرایط روزگار را سپری کرده اند که نیاز است از سوی دولت کمک شود.

عبدالغفور ایران نژاد خواستار کمک بلاعوض و جبران خسارت به صاحبان لنج و صیادان از سوی دولت شد.

به گزارش ایرنا، سیستان وبلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای ۲ اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.

چابهار و کنارک به عنوان تنها بنادر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده اند.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *