سه شنبه , ۴ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۶:۱۸ قبل از ظهر به وقت تهران

خلاصه داستان و بازیگران فیلم سینمایی “دوچ” +تصاویر

“ثریا قاسمی” بازیگر کهنه کار سینما، تئاتر و تلویزیون این روز‌ها در چهره و گریمی متفاوت مشغول بازی در فیلم سینمایی “دوچ” به کارگردانی “امیر مشهدی عباس” است. این فیلم سی‌و‌چهارمین تجربه ثریا قاسمی در عرصه بازیگری محسوب می‌شود.

میزان : قاسمی طی سال‌های گذشته کم کار، اما گزیده کار بوده است. شاید حضور وی به اندازه بسیاری از بازیگران زن نبوده، اما همان محدود آثاری که در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته توانسته از وی بازیگری پخته به نمایش بگذارد.

بازی قاسمی در فیلم سینمایی در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر تحسین تمامی منتقدین و اهالی سینما را به همراه داشت و داوران نیز به این فیلم رای مثبت دادند. قاسمی برای بازی در این اثر توانست دومین سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را از آن خود نماید.

فیلم سینمایی “دوچ” پس از “ضربه فنی” غلامرضا رمضانی دومین اثر بلند سینمایی به تهیه‌کنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال ۹۷ است که به صورت هم‌زمان فیلمبرداری می‌شوند.

داستان این فیلم درباره‌ی نوجوانی به نام غلامرضا است که علاقه به دوچرخه سواری دارد و دوست دارد تا با دوچرخه‌اش مسابقه بدهد و جایزه به دست آورد، اما به‌دلیل مشکلات مالی، توانایی تهیه دوچرخه را ندارد. او برای به دست آوردن دوچرخه مسیری جالب را انتخاب می‌کند و انتخاب این راه اتفاق‌های مختلفی را به‌دنبال دارد.

عروسک، پدر آن دیگری، دعوت، محاکمه، شام آخر، خاکستری، خواستگاری و خانه ابری از جمله آثار درخشانی است که قاسمی در عرصه سینما به یادگار گذاشته است.

این بانوی پیشکسوت عرصه بازیگری در ۲۸ آذر ۱۳۱۹ در تهران متولد شد. وی دختر زنده یاد حمیده خیرآبادی بازیگر سینما و تلویزیون است. دو سریال تلویزیونی “در پناه تو” به کارگردانی حمید لبخنده و “شب دهم” کاری از حسن فتحی با بازی ثریا قاسمی محبوبیت فراوانی پیدا کردند. در کنار این‌ها بازی او در تله تئاتر‌هایی مثل “به سوی دمشق” از حمید سمندریان، “نکراسوف” از محمد رحمانیان و “به سوی کعبه” به کارگردانی تاجبخش فناییان به چشم آمد.

وی برخلاف مادرش (حمیده خیرآبادی) در فیلم‌های کمی بازی کرد و عمده تجربه‌های سینمایی اش مربوط به دهه هشتاد می‌باشد. در اوایل دهه ۷۰ ثریا قاسمی در چند برنامه تلویزیونی به عنوان مجری حضور یافت و به دکلمه اشعار شاعران کلاسیک ایرانی پرداخت.

این بازیگر باسابقه سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون پس از این که به خاطر بازی در “مارال” برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۷۹ شد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *