یکشنبه , ۲ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۳:۵۲ بعد از ظهر به وقت تهران

جاور: خداحافظی من در اعتراض به امکانات ضعیف است

مهسا جاور در مورد خداحافظی اش گفت: «من ۱۰ سال افتخار پوشیدن لباس تیم ملی را داشتم و همیشه با انگیزه برای بهترین نتایج و کسب مدال‌ها جنگیدم، اما در ایران شرایط قایقرانی به شکلی است که دیگر نمی‌توانم ادامه بدهم. ما ۱۲ ماه سال در اردو هستیم و شرایط خاصی داریم.»

جاور اضافه کرد: «ما مجبوریم همه مدت را در اردو و دور از خانواده باشیم. همه زندگی مان شده قایقرانی. برای من شرایط سخت‌تر شده و من زندگی متاهلی را آغاز کرده ام. شاید اگر امکاناتی به وجود می‌آمد که من در استان خودم تمرین می‌کردم، شرایط بهتر بود، اما تصمیمم را گرفته ام. خداحافظی من حالت اعتراضی هم داشت. روئینگ رشته بسیار سنگینی است و ورزشکاران تحت فشار فیزیکی و روانی زیادی هستند، اما توجه به آن بسیار کم است و در حق مان از همه جهات کم لطفی شده است. شما اگر بخواهید روئینگ را توصیف کنید باید ملی پوش باشید، در تهران تمرین کنید و همواره در اردو باشید.»
این ورزشکار مدال آور کشورمان افزود: «ما شرایط سختی داشتیم، هرگز قهرمانی کشوری یا لیگ نداشتیم، ولی امیدوارم بعد از این مدال‌هایی که به دست آوردیم، توجهات به قایقرانی افزایش یابد و مدال‌های بیشتری کسب کنیم.»


جاور که در ۲۴ سالگی از ورزش قهرمانی خداحافظی کرده، در نهایت گفت: «از وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک درخواست می‌کنیم جایزه‌های مان در این مسابقات را به صورت تیمی حساب نکنند. ما تیمی نیستیم و فردی باید مدال‌ها و جوایزمان حساب شود. البته در این مورد صحبت کردیم تا دیگر جوایزمان نصف نشود، چون ما تیم نیستیم و بازیکن تعویضی نداشتیم. یعنی دو نفره سوار قایق می‌شویم، اما دو مدال می‌گیریم. نباید جوایزمان نصف شود و باید جوایز انفرادی دریافت کنیم.»
منبع: خبرورزشی

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *