دوشنبه , ۳ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۶:۳۸ قبل از ظهر به وقت تهران

عدم تمایل به جنس مخالف، اختلال محسوب می شود؟!

خراسان در ستون مشاوره خود نوشت: پسری ۳۱ ساله و دانشجوی دکترای حقوق هستم. از نظر اقتصادی و اجتماعی وضعیت خوبی دارم اما هیچ وقت به ازدواج فکر نمی کنم و می خواهم همچنان مجرد بمانم. از اصرار و پیگیری خانواده برای ازدواجم، ناراحت و درمانده می شوم. چطور به آن ها بفهمانم که هرگز ازدواج نخواهم کرد؟

https://img.tebyan.net/big/1397/02/3238182532522061672431672501411991846211170.jpg

مشاور به او گفت:

این موضوع که شما اصلا به ازدواج فکر نمی کنید، چندان طبیعی نیست. به همین دلیل احتمالا باعث نگرانی و اصرار خانواده شما شده است. طبیعی است که دغدغه های پدر و مادرتان با شما فرق می کند. آن ها دوست دارند مانند تمام پدرها و مادرها روزی شاهد سر و سامان گرفتن فرزندشان باشند و انتظاری جز این نمی توان از آنان داشت. به همین دلیل به اصرار خودشان به این موضوع ادامه خواهند داد.

تصمیم تان غیر طبیعی است
افراد معمولا پس از رسیدن به سن بلوغ تمایل به تشکیل خانواده و ازدواج دارند و اگر فکر ازدواج هم به سرشان نمی زند، باید دید کجای کار اشکال دارد!؟ این موضوع از نظر شما غیرطبیعی نیست؟ بهتر است این سوال را از خود بپرسید که آیا تمایل به جنس مقابل ندارید یا از ازدواج به دلایل دیگری اجتناب می کنید؟ مثلا به دلیل این که مسئولیت ازدواج سنگین است یا می تواند باعث محدود شدن شما در آینده شود؟ هر کدام از این سوالات می تواند شما را در رسیدن به پاسخ یاری کند. با این حال، پیشنهادهایی که در ادامه مطرح می شود، می تواند به شما در حل این مشکل کمک کند.

از تاثیرات ازدواج غافل هستید
به فکر بررسی ریشه های تمایل نداشتن خود به ازدواج باشید. این مسئله می تواند کاملا موضوعی جدی باشد که شاید قابل حل باشد. به عنوان مثال شاید هم اکنون متوجه تاثیر این اقدام خود در سنین و مراحل بعدی زندگی خود از جمله میان سالی نباشید. ازدواج تنها راهی برای پاسخ به نیازهای عاطفی نیست بلکه در هر سنی نیازهای خاص خود را ارضا می کند. مثلا در میان سالی نیاز به تربیت یک نسل می تواند نتیجه اقدام به ازدواج در سال های قبل باشد اما چنان چه در زمان مناسب به آن پاسخ داده نشود ممکن است دیگر فرصت مناسب به وجود نیاید.

تمایل نداشتن به جنس مخالف اختلال است
اگر فکر می کنید هیچ تمایلی به جنس مقابل ندارید، پیشنهاد می کنیم که در این باره با یک متخصص گفت و گو کنید زیرا این مسئله می تواند به دلیل وجود یک اختلال در عملکرد طبیعی ارگانیسم شما باشد و با مداخلات دارویی و شناختی برطرف شود.

با خانواده تان صادقانه گفت و گو کنید
درباره دلایل خود با خانواده صادقانه گفت و گو کنید. می توانید راجع به دلایل خود برای نداشتن علاقه به ازدواج با خانواده گفت و گو کنید و آن ها را در جریان واقعیت قرار دهید و حتی نگرانی خود را درباره اصرار آنان برای ازدواج مطرح و از طرفی به حرف های آنان نیز گوش کنید و همدلی بیشتری نشان دهید. شنیدن دغدغه های پدر و مادر به شما کمک می کند تا درنهایت بیشتر از طرف آن ها درک شوید.
بشنوید که دلیل و اصرار آن ها برای واداشتن شما به ازدواج چیست؟ چرا این قدر اصرار بر ازدواج دارند و نگرانی های آینده آن ها چیست؟ در ادامه می توانید به آنان اطمینان خاطر دهید که در این زمینه مشورت کرده اید و حتی نظر متخصصان را نیز شنیده اید و قرار نیست اتفاق بدی بیفتد. بگویید که خودتان هم نگران این موضوع و درصدد هستید که موانع موجود را رفع کنید اما شاید هنوز زمان آن نرسیده است که اقدام به ازدواج کنید.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *