هر فردی ممکن است در عقاید سست شود و تحت تاثیر دریافت پول و وعده، برخلاف اعتقادات خود سخنی به زبان بیاورد. درباره تتلو هم همین امر صادق است، اما افرادی که دیروز او را تواب آزاده میخواندند، حالا باید اعتراف کنند چه وعدهای به او داده بودند که او را مجبور کردند بر خلاف عقاید خود سخن بگوید.
به گزارش رویداد۲۴، کمتر کسی در تاریخ ایران پیدا میشود که از عظمت حرکت تاریخی امام حسین در عاشورا تعریف نکرده باشد. روشنکفر و مذهبی و سنتی و مدرن، هر کدام از عظمت این شخصیت گفتهاند و نوشتهاند و اگر نقدی هم بوده، عموما در لفافهای از ادب و احترام بیان شده است. هر چه باشد اکثریت مردم ایران ده روز در ایام شهادت امام حسین، لباس سیاه به تن میکنند و حماسه کربلا را با ذکر مصیبت یادآوری و تکرار میکنند.
در این میان سخنان امیر تتلو یکی از عجایبی بود که در ماه محرم و در آستانه عاشورا مطرح شد و یک سور به همه زد. اهانت بی سابقه او به امام سوم شیعیان و استفاده از الفاظ رکیک برای توصیف عزاداران حسینی، رفتاری نیست که قشر مذهبی از کنار آن به سادگی بگذرد.
همین دو روز پیش یک چهره اصلاح طلب نیشابور گفته بود برخی مداحیها برای تحمیق مردم استفاده میشود و همین اظهار نظر با راهپیمایی هیئات مذهبی نیشابور مواجه شد. این در حالی است که گروه فشار، حالا برابر اهانت تتلو سکوت کرده است. شاید به خاطر گاف بزرگی که این جریان داد. در ایام انتخابات ریاست جمهوری ۹۶، تتلو ابتدا از قالیباف و سپس از رئیسی حمایت کرد.
آنها دیده بودند که وقتی رئیسی برای سخنرانی به جنوب تهران رفته بود یا وقتی قالیباف به مازندران سفر کرد، جمعیت انگشت شماری برای استقبال رفته بودند.
وضعیت سخنرانیهای انتخاباتی رسایی و نیکزاد و سایرین از این هم بدتر بود و عموما درباره فسادهای اقتصادی دولت احمدی نژاد از آنان سوال میشد.
اما وقتی تتلو از رئیسی حمایت کرده بود، هزاران پیام استقبال در شبکههای اجتماعی منتشر شده بود. آنها گمان میکردند رای روحانی حاصل پخش موسیقی شجریان در فیلم انتخاباتی سال ۹۲ بوده و حالا تتلو را شجریان و رئیسی را در صندلی روحانی میدیدند. فردای انتخابات هم البته تتلو را فراموش نکردند. رسایی از او تقدیر کرد.
دکتر سلام که مهمترین نشست سالانه جوانان اصولگرا به تقلید از شب چله چلچراغ است، محل تقدیر از تتلو شد و به این ترتیب شهرت تتلو بیشتر شد و رفتار امروزش، اصولگرایان را بیشتر زیر سوال برد!