«هیولا» داستان مردی را محور قرار داده است که به همراه همسرش زندگی سالمی پیش گرفته.
آشنایی آنها با یک مرد، اما مسیر زندگی شان را تغییر میدهد و باعث میشود به سمت کارهای خلاف کشیده شوند.
این خط کلی قصه است که در دل آن خرده داستانهای زیادی قرار دارد و بر اساس آن موقعیتهای خنده داری شکل میگیرد. این را هم داشته باشید که «هیولا» کنایههایی به سیاست میزند؛ چیزی شبیه رویه مدیری در «دورهمی».
مهران مدیری این بار ترکیب اصلی بازیگران خود را به هم زده است و به ترکیبی جدید دست یافته. یکی از انتقادهایی که به مدیری میشد سپردن نقش اصلی به سیامک انصاری بود. او این بار فرهاد اصلانی را جایگزین کرده که انتخاب هوشمندانهای است.
نقشهای اصلی یعنی همان زن و شوهر که به سمت کارهای خلاف کشیده میشوند بر عهده فرهاد اصلانی و شبنم مقدمی است. نقش مرد شیاد را هم خود مهران مدیری بازی میکند.
«هیولا» به تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی ۱۵ قسمتی است ولی پیمان قاسمخانی داستان را طوری نوشته که بتوان آن را ادامه داد. مدیری به دنبال یک اثر شاخص در شبکه خانگی است و نمیخواهد به هر قیمت این فرصت را از دست بدهد. شنیده میشود مهران مدیری «هیولا» را با مختصات تلویزیون میسازد. یعنی مسیر کلی قصه، موقعیتها و شوخیها به گونهای است که قابلیت پخش از تلویزیون را دارند. پوشش بازیگران زن هم از همین قاعده پیروی میکند و تلویزیون میتواند حق رایت آن را بخرد و پخش کند. نشانهها حکایت از یک «هیولا»ی متفاوت دارد که بمب شبکه خانگی در سال ۹۸ لقب خواهد گرفت.