شنبه , ۱ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۸:۵۳ بعد از ظهر به وقت تهران

لزوم ورود وزارت ورزش و قوه قضائیه به روند مدیریتی استقلال

منهای تمام مشکلاتی که این روزها استقلال با آن دست به گریبان است، موضوعی قابل توجه در مورد محل مذاکرات مسئولان این باشگاه با بازیکنان جدید و تمدیدی های این تیم وجود دارد که پرداختن به آن خالی از لطف نیست. سوال این است که مگر ساختمان ۵ طبقه باشگاه چه اشکالی دارد که مدیران این تیم یک هتل را محل قرارهای خود و ایجاد قرارداد با بازیکنان در نظر گرفته اند؟

آیا غیر از این است که محل باشگاه دولتی و البته مردمی استقلال بخشی از هویت آن است و بی توجهی به دفتر اصلی برای مذاکرات به نوعی کج دهانی به مکانی است که مدیرانش احترام آن را حفظ نمی کنند؟ اگر مسئله مدیران استقلال تجمع خبرنگاران است، اکنون در هتل آزادی هم این مذاکرات با حضور بیشتر خبرنگاران انجام می‌شود.

برگزاری جلسات استقلال با بازیکنان در یکی از هتل‌های تهران باعث شده تا شاهد حضور پررنگ برخی افراد معلوم الحال به راحتی در این محل باشیم اما سوال اینجاست که نقش وزارت ورزش در این میان چیست؟ آیا حواس وزارت ورزش و جوانان هست که چرا گروه مدیریتی این باشگاه قرارهای مذاکراتش را در ساختمان این باشگاه برگزار نمی‌کند؟ وزارت ورزش که خود چندی قبل در اطلاعیه ای اعلام کرد به صورت جدی به دنبال مبارزه با فساد است، آیا نباید به صورت میدانی وارد این موضوع شده و مانع این مدیریت شائبه برانگیز شود؟

سوال دیگری که برای همه و حتی طرفداران استقلال پیش می‌آید، این است که چه کسی فهرست این بازیکنان را به باشگاه داده تا با آنها قرارداد بسته شود؟ بابک مرادی، سید احمد موسوی، متین کریم‌زاده و حتی فرشاد احمدزاده که به خاطر فشار هواداران مذاکره با او تکذیب شد، با نظر چه کسانی با استقلال وارد مذاکره شدند؟ آیا سرمربی بعدی استقلال که هدایت این تیم را قبول می‌کند فردا بابت این خریدها بهانه نمی‌آورد؟/ فارس

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *