دوشنبه , ۳ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۵۳ بعد از ظهر به وقت تهران

افزایش مزاحمت نوامیس در کشور

مجله انلاین دوستان :نماینده معاونت راهبردی قوه قضائیه با اشاره به افزایش ۹۸ درصدی مزاحمت زنان و دختران بر اساس آمارها گفت: اینگونه مزاحمت‌ها در سال ۹۳، ۱۴۲هزار و ۹۳۳ عدد بود که در سال ۹۲، ۷۲ هزار عدد و در سال ۹۱، ۸۲ هزار عدد بود.

به گزارش فارس قنبرنژاد نماینده معاونت راهبردی قوه قضائیه در اولین جلسه کمیته ملی پیشگیری از خشونت گفت: در سال ۹۰ شمار پرونده‌های ارائه شده به دادگاه کیفری استان ۱۷ هزار و ۸۶۹ عدد و در سال ۹۱، ۱۶ هزار و ۵۶۵ عدد بوده است که حدودا ۷ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: این رقم در سال ۹۲، ۱۷ هزار و ۲۸۱ عدد بوده است که حدوداً ۴٫۳ درصد افزایش داشته است و در سال ۹۳ نیز تعداد پرونده‌ها به ۲۰ هزار عدد افزایش یافته است.

قنبرنژاد ضرب و جرح، توهین، تهدید و تخریب را جزء ۱۰ اتهام نخست کشور برشمرد و گفت: این اتهامات در ۵ سال گذشته علت ورود بیشترین پرونده‌ها به دستگاه قضایی بوده است.

نماینده معاونت راهبردی قوه قضائیه خاطر نشان کرد: استان‌های چهارمحال و بختیاری، اردبیل، کهگیلویه و بویراحمد و البرز به ترتیب نسبت جمعیت دارای بیشترین نزاع و ضرب و جرح و استان‌های سیستان، هرمزگان و خراسان جنوبی نیز به ترتیب کمترین نزاع و ضرب و جرح را در سال ۹۳ در کشور داشته‌اند.

وی افزود: بر اساس آمار ارائه شده پزشکی قانونی ۲۳۰۰ قتل در سال ۹۳،‌ صورت گرفته که این آمار در سال ۹۲، ۲ هزار و ۴۵۳، در سال ۹۱، ۲ هزار و ۲۵۷، در سال ۹۰، ۲ هزار و ۴۱۷ و در سال ۸۹، ۲ هزار ۶۸۹ عدد بوده است.

قنبرنژاد خاطر نشان کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، ایلام و کرمان دارای بیشترین پرونده قتل در کشور در سال ۹۳ به نسبت به جمعیت بوده‌اند و بر اساس آمارها پرونده‌های مربوط به قتل در استان‌های غربی و جنوب غربی به اضافه کرمان و سیستان و بلوچستان پررنگ‌تر است.

نماینده معاونت راهبردی قوه قضائیه استان‌های ایلام، کرمانشاه و لرستان را دارای بیشترین آمار خودکشی در کشور دانست که حدود ۵۰ درصد این خودکشی‌ها از طریق حلق‌آویز کردن صورت می‌گیرد و خودکشی با سم، خودکشی دارویی، خودکشی سوختگی و خودکشی با اسلحه گرم نیز در مراحل بعدی قرار دارد که از این میان خودکشی دارویی ۹ درصد پرونده‌ها و خودکشی با سلاح گرم ۷ درصد موارد را شامل می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ۶۲ درصد پرونده تخریب از سال ۸۹ تا ۹۳، گفت: این آمار در سال ۸۹، ۱۱۶ هزار و ۹۷۱ عدد بوده که در سال ۹۳ به ۱۸۹ هزار و ۹۲ عدد رسیده است.

وی شمار تجاوز به عنف در سال ۹۳، ۱۳۱۳ عدد عنوان کرد و گفت: از سال ۸۹ به ناگاه افزایش ۳۰۰-۲۰۰ عددی را داشته‌ایم.

قنبرنژاد با اشاره به افزایش ۹۸ درصدی مزاحمت زنان و دختران بر اساس آمارها گفت: اینگونه مزاحمت‌ها در سال ۹۳، ۱۴۲هزار و ۹۳۳ عدد بود که در سال ۹۲، ۷۲ هزار عدد و در سال ۹۱، ۸۲ هزار عدد بود.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *