افراد بدحجاب این روزها شیوه جدیدی برای بدحجابی هنگام رانندگی و فرار از دست مجریان قانون پیدا کردهاند و با این شیوه کسی مانع حرکت خودرویشان نمیشود.
بدحجابانی که پیش تر روسری یا شال خود را هنگام رانندگی روی شانه میانداختند و هنگام مواجهه با مأموران انتظامی آن را به روی سر میکشیدند، این روزها شیوهای یافتهاند تا دیگر نه نیازی به روسری و شال داشته باشند و نه خودرویشان از سوی مأموران متوقف شود.
کوتاه کردن موهای سر به اندازه موهای مردان و پسران (مدل پسرانه) راهکاری شده تا کمتر شخصی بتواند زن یا مرد بودن رانندگان را از راه دور و در یک نگاه تشخیص دهد.
این رانندگان دیگر به روسری و شال احتیاجی ندارند چرا که مأمورانی که از دور آنها را میبینند به تصور اینکه این افراد مرد هستند، مانع حرکت آنها نمیشوند.
هنجارشکنان در جامعه هر بار به دنبال شیوه جدیدی هستند تا باید و نبایدهای محیط خود را به هم بریزند اما لازمه ایجاد نظم و همنوایی در جامعه، برخوردهای بهروز، کاربردی و قانونمند از سوی مسئولان مرتبط با هنجارشکنان است.
یک سوال دارم آیا وقتی حدودا پنجاه درصد زنان بد حجاب و بی حجاب هستن باز هم هنجارشکنی حساب می شود؟؟؟
بی حجاب و بد حجابی الان هنجار است?
حجاب که خوب وبد نداره این اسمش بی حجابیه
با سلام هزینه ای که نیروی انتظامی برای جذب ۷۰۰۰ مامور کرده برای مبارزه با بد حجابی کار درستی نیست
چون این یک کار غیر فرهنگی وهزینه براست وکاملا” اشتباه است اینکار بایستی از طریق تلویزیون رادیو روزنامه ها ومجلات و امور فرهنگی فرهنگ سازی شود اینکه برای مبارزه یک چوب دستت بگیری طرف رو بترسونی کاری اشتباه است وطرف مقابل بدتر می کند . بنابراین بایستی صدا وسیما برنامه ها وفیلمهایی تهیه وپخش کند وعاقبت بد حجابی را از نظر اسلام وعاقبت ان به تصویر بکشد وارشاد مردم را
وقتی کسانی که وظیفه تربیت جامعه رو به عهده دارند افتادن دنبال پست و مقام دنیوی باید این مسائل پیش بیاد
تا چند سال دیگه باید افسوس بخوریم بگیم یادش بخیر زنها و دخترا ساپورت می پوشیدن و حجاب داشتن!!!!
موضوعی که واضح و مسلم می باشد اینکه : تا زمانیکه شخص تربیت نشده باشد و از درون خود احساس کمبود داشته باشد هر روز با متوصل شدن به شیوه و حربه جدیدی تمایل به ابراز وجود و در معرض قرار گرفتن خواهد داشت پس بنابراین برای رفع مشکلات عدیده اجتماعی که ریشه در تربیت اخلاقی افراد آن جامعه دارد می بایست مسئولان نظام چاره ای جدی و نه شعارگونه برای تربیت خود و افراد جامعه داشته باشند .