پنجشنبه , ۱۳ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۴:۱۳ قبل از ظهر به وقت تهران

ماجرای فروش ممبر فیک تلگرام چیست؟ +تصاویر

اعضای جعلی و ساختگی در کانال‌های تلگرامی شاید برای افرادی که سودای کسب و کار پر سود دارند خوشایند باشد اما برای اعضای واقعی فریبی بیش نیست.

از هر سو بنگریم بازاریابی امری پرسود است و درآمد آن قابل توجه بوده لذا در فضای کنونی موجود در شبکه های اجتماعی تبادل عضو و افزایش آن برای رسیدن به فروش بیشتر نیز به امری بدیهی بدل شده و روز به روز بر سرعت و متقاضیانش افزوده می شود. افرادی که در ابتدا با هزینه های اندک پیشنهاد افزایش عضو را به گروه های متقاضی می دهند و در سر سودای سودهای کلان دارند.

برخی معتقدند همیشه شلوغی یک فروشگاه و محل عرضه محصول یا خدماتی برای مردم نشانگر کیفیت، جذابیت، محبوبیت و بسیاری صفات دیگر شخصی است که افراد برای خود در ذهن دارند، این شلوغی و جذب مشتری برای فروش بیشتر محصول این روزها از دنیای واقعی به دنیای مجازی هم نیز سرایت کرده به گونه ای که بسیاری از صاحبان کانال های فروش محصول یا ارائه خدمات در صدد هستند تا کانال خود با بالا بردن عدد نشانگر اعضا، پر طرفدار نشان دهند، حتی اگر این اعضای جعلی باشند.

فیک (Fake) در زبان انگلیسی، تقلبی و جعلی معنا می دهد و همانطور که گفته شد بسیاری از کانال های تلگرامی برای افزودن به اعتبار خود و ایجاد اعتماد برای ورود افراد جدید و البته واقعی از اعضای جعلی برای نشان دادن تعداد عضویت کانال خود بهره می برند و عموما هم برایشان مهم نیست کیفیت اعضا چگونه باشند، اینگونه است که به وجود اعضای تقلبی در کانال ها اصطلاحا ممبر فیک گفته می شود.

اعضای جعلی یا همان ممبرهای فیک، راه حلی آسان برای صاحبان کانال های خرید و فروش در شبکه های اجتماعی به خصوص شبکه اجتماعی تلگرام است. کافی است در یکی از مرورگرهای کامپیوتر یا گوشی هوشمند خود کلیدواژه هایی نظیر “افزایش ممبر تلگرام”، “ممبر فیک تلگرام”، “افزایش ممبر فیک”، “دانلود نرم افزار افزایش ممبر فیک” و نظایر اینها را جستجو کنید تا سایت های بیشماری برای رسیدن به هدفتان باز شود که هر یک حاوی اطلاعاتی است که گاه یکدیگر را نقض می کنند!

همانطور که گفته شد حضور اعضای جعلی در کانال های تلگرامی امری عادی شده است و تنها برای نمایش تعداد اعداد به منظور جذب دیگر کاربران صورت می گیرد، البته این امر شبکه اجتماعی تلگرام را که به یکی از پرکاربردترین شبکه های پیام رسان در کشور ما تبدیل شده است به بازار سیاهی برای خرید و فروش اعضای جعلی مبدل کرده، به گونه ای که رقابت قیمتی برای فروش اعضای به راه افتاده است.

%postname%

قیمت های فروش فیک ممبرها گاه از پنج هزار تومان با ۱۰۰ ممبر آغاز و تا ۱۲۰ هزار تومان با پنج هزار ممبر نیز می رسد و صاحبان کانال های تلگرامی از آنجایی که می پندارند تعداد اعضای کانالشان سندی بر افزایش میزان درآمد آنها می باشد گاه با پرداخت هزینه هایی فراتر از عرف اقدام به خرید این بسته ها می کنند، در این میان بماند که افراد سود جو نیز نهایت استفاده از این فضا را به نفع خود میبرند.

این سوء استفاده ها و ریزش افراد از کانال ها در برهه ای به گونه ای مشهود شد تا عده ای دیگر برای بهره مندی از فضای بوجود آمده در تبلیغات خود بر عدم ریزش اعضا تاکید کنند و از جملاتی با عنوان افزایش ممبر تضمیمی استفاده کردند و این ترفند موجب شد تا متقاضیان به سمت این تبلیغات سرازیر شوند.

%postname%

اما به راستی خریداران بسته های افزایش عضو با پولهایی که به فروشندگان می پردازند به سودهای بالایی در فروش خود می رسند و آیا این نوع بازاریابی در فضای مجازی سود آور است؟ به طور قطع کسب درآمد با اعضای جعلی امکان پذیر نیست و وجود تعداد اعضای بسیار در کانال تلگرامی نمی تواند دلیلی برای موفقیت در فروش و کسب و کار باشد زیرا فروش محصول نیازمند حضور افراد واقعی است و به دلیل اینکه ممبرهای فیک هیچگونه فعالیتی در کانال ها ندارند احتمال بسیار می رود که کانال تلگرامی از بازدید مناسبی نیز برخودار نباشد از سویی دیگر راه های متعددی وجود دارد تا کاربران واقعی بتوانند جعلی بودن تعداد اعضای کانال های تلگرامی را تشخص دهند پس به راحتی متوان نتیجه گرفت که هزینه برای خرید بسته های افزایش عضو شاید در ابتدا مسکنی برای جذب افراد به کانال های تلگرامی باشد اما درمانی برای افزایش میزان فروش و کسب درآمد بیشتر نخواهد بود.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *