پای جناب خان و برنامه ۹۰ هم به کتاب درسی تفکر و سواد رسانهای، باز شده است.
در بخش دیگر از این مطلب آمده است: «در کشور ما نیز از اواسط دههٔ هشتاد شمسی، سواد رسانهای جای خود را در میان کتابهای دانشگاهی باز کرد و استادان ارتباط و رسانه مقالات متعدّدی را ترجمه و تألیف کردند. تأکید نخبگان دانشگاهی و رسانهای برضرورت آموزش سواد رسانه ای به اقشار مختلف جامعه سبب شد تا در سالهای اخیر هماندیشیها و همایشهای زیادی با موضوع سواد رسانهای در فرهنگسراها و مدارس کلان شهرهای کشور برگزار شود. مخاطبان این همایشها عمدتاً قشر فرهنگی و اولیا و مربیان مدارس بودند.
همچنین در برخی از مدارس نیز کلاسهای فوقبرنامه با این موضوع برگزار شده است؛ امّا در نظام آموزش عمومی، «سواد رسانهای» از سال ۱۳۹۱ در برنامهٔ درسی تفکّر و پژوهش پایهٔ ششم، سال ۱۳۹۲ در برنامهٔ درسی تفکّر و سبک زندگی پایهٔ هفتم، سال ۱۳۹۳ در برنامههای درسی تفکّر و سبک زندگی و مطالعات اجتماعی پایهٔ هشتم، در سال ۱۳۹۴ در برنامهٔ درسی زبان انگلیسی پایهٔ نهم، به طور مستقیم و غیرمستقیم با رعایت نظام معیار و مصالح ملّی و شرایط بومی پیگیری شد. از سال ۱۳۹۵ با برنامهٔ درسی اختصاصی «تفکر و سواد رسانهای» پایهٔ دهم، به استناد مصوبهٔ شورای عالی آموزش و پرورش، «آمورش سواد رسانهای» به طور رسمی وارد نظام آموزشی شد».
اما در این کتاب مطالبی با عنوان «عکس و مکث» قرار دارد که هر چند در برخی موارد دانشآموزان را به تفکر وا می دارد؛ اما در بخشی از این عناوین نکات تامل برانگیزی نیز وجود دارد که می بایست توجه بیشتری از سوی مسولان در این خصوص انجام می شد: