پنجشنبه , ۶ ام دی ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۳ قبل از ظهر به وقت تهران

برای دیدن این پدیده نادر امشب تنها ۳۰ دقیقه وقت دارید!

اگر می خواهید این پدیده نادر طبیعی را ببینید امشب تنها ۳۰ دقیقه وقت خواهید داشت جالب است بدانید که طبق پیش بینی ناسا فرصت بعدی شما برای دیدن “ابر ماه ” در ۲۵ نوامبر ۲۰۳۴ (۱۸ سال دیگر) خواهد بود!

اگر می خواهید قمر ” ماه ” را در نزدیک ترین و روشن ترین حالت خود به زمین ببینید فرصت امشب (دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵) را از دست ندهید.
با وجودی که هوای تهران و چند شهر بزرگ کشور در روهای گذشته در شرایط بسیار آلوده ای قرار دارد و پیش بینی ها حاکی از تداوم وضعیت تا اواخر این هفته است، اما دیدن پدیده “ابر ماه ” در نورانی ترین حالت ۷ دهه گذشته خود مساله ای نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.

پدیده “ابر ماه ” امشب اتفاق خواهد افتاد. این پدیده نادر زمانی است که ماه در حالت بدر (قرص کامل) در نزدیک ترین فاصله و نورانی ترین حالت خود نسبت به زمین قرار می گیرد.

بر اساس اعلام سازمان ناسا “ماه” دوشنبه شب (۱۴ نوامبر ۲۰۱۶) در نزدیک ترین فاصله خود به زمین قرار خواهد داشت. اگر امشب را از دست دادید باید بدانید که طبق اعلام سازمان ناسا فرصت بعدی شما برای دیدن “ابر ماه ” در ۲۵ نوامبر ۲۰۳۴ (۱۸ سال دیگر) خواهد بود.

با وجودی که قمر ماه به طور متوسط هر ۴۱۲ روز یکبار در وضعیت نزدیک ترین حالت خود به زمین قرار می گیرد اما همین فواصل نزدیک نیز هر چند سال یکبار یک وضعیت نزدیک تر و درخشان تری دارد که امشب قرار است شاهد آن باشیم.

از جمله “ابرماه” امروز بزرگ ترین ابر ماه در طی ۷۰ سال اخیر است. از سال ۱۹۴۸ بدین سو ابرماه امشب درخشان ترین ابرماه خواهد بود.

ماه از غروب امروز – از ساعت ۱۷:۱۵ به وقت تهران – در آسمان ایران از شمال شرق طلوع کرده و برای عکاسان آماتور و حرفه ای این امکان را فراهم خواهد کرد تا ظرف مدت زمانی حدود ۳۰ دقیقه ای – از طلوع تا برافروخته شدن کامل- لنزهای دوربین خود را تنظیم کرده و از تقارن ماه با اجسام و مناظر شهری عکس بگیرند.

هوای آلوده امشب تهران و شهرهای بزرگ دیگر کشور احتمالا تاثیر چندانی در ” کیفیت رویت ” درخشان ترین و نزدیک ترین وضعیت ماه در دهه های گذشته و دو دهه آینده نخواهد داشت.

فرصت

فرصت

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *